Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirandaa......

nie lubię facetów intelektualistów...

Polecane posty

Gość mirandaa......

kto tak jescze ma? zawsze mole ksiązkowe okazywały sie facetami bez jaj,ciepłe kluchy i obrzydliwie nudni

Gość Szczuplutka25
Chyba żartujesz:) Albo prowokujesz... W perspektywie czasu mol książkowy da Ci więcej szczęścia niż inny facet. Oczywiście są różne mole ksiązkowe i niektórzy są strasznie nudni, ale ciekawa dziewczyna każdego mężczyzne rozkręci:)

Gość miranda....
cóz mi moze dać mol ksiązkowy??? i jego nudne zainteresowania

Gość Pieprzona Feministka
Chyba lepiej jak jest nudny niż z ADHD?

Gość _kredens_
jak ktoś za dużo czyta jest powykręcany tak samo jak ten co nie czyta nic

Ja też. Pierdolą głupoty i myślą, że są fajni.

Wcale nie myślą, że są fajni ale poraża ich tępota innych. Prezes banku "Nordea" ostatnio powiedział, że najlepszą inwestycją jest inwestycja w swoją głowę. Zarabia ok. 250 tys. zł miesięcznie !

Gość kapisskaa
dla mnie facet musi byc silny wysoki i przystojny tak żebym nie wsydziła się go gdzies na miescie czy na imprezie to czy czyta to ch.. mnie obchodzi. nie interesuje mnie zadna wiedza.

Gość i myślisz że....
zarabia to dzięki koneksjom czy wiedzy???

Gość marcyyyyskaa
zależy jeszcze jak 'intelektualista', ale ktoś kto prawie wogóle nie wychyla nosa z domu, a tylko czyta i siedzi przed netem cały dzień jest u mnie skreślony, znam takich - nawet nie da sie z nimi pogadać, na każdy temat tak filozofują, ze człowiekowi sie robi niedobrze, choćby nie wiem jak prosty był temat to muszą się pomądrzyć i jeszcze stosować porównania intelektualne :O o kurfa , już wolę rozmawiać z tępym drechem i lepiej na zdrowie i psychikę mi to wyjdzie, już nie wspominając o tym, że żadna kobieta nie spojrzy na takiego nudziarza 🖐️

Gość facet to ma byc facet.........
ma uderzyc kogoś jeśli trzeba, nakrzyczec szarmaccy i kulturalne dupki nie dla mnie

heh ... tak myślałem, że przyczepicie się przykładu. Ale to jest jedynie przykład co można osiągnąć. Natomiast fakt, że ciemna masa jest bardziej szczęśliwa bo nie poraża ich głupota innych :p Tłumaczą sobie jedynie, że ci wykształceni czy mądrzy myślą, że są fajni.

Gość Szczuplutka25
A ile masz lat? Bo najczęściej nie lubi się moli książkowych w wieku gimnazjalnym, kiedy jeszcze wygląd się liczy... a potem z tych moli wyrastają przystojniaki:)

Gość ksiązki sa dla ciot
a nie dla normalnych facetów normalny facet chodzi na siłkę,uprawia jakis sport o czym można pogadac z gościem który czyta?? o niczym. tacy faceci to na ogół prawiczki bez szans na kobiete

Gość nie lubie oczytancych mężczyzn

Gość marcyyyyskaa
dlatego, że porazą mnie głupota innych mam zacząć się wywyższać i uważać za najmądrzejszą? wiem o jakich mówi większość- nadętne bufony wielce przekonani o swojej racji, ok- mają swoją rację, ale czemu nie mogą zrozumieć ze inni też ją mają i moga mieć własne zdanie? za chooja takiemu 'ynteligentkowi' nie przetłumaczyć, może i są inteligentni, a le zarazem zarozumiali i ograniczeni, skoro nie rozumieją, ze nie tylko oni mają prawo do wlasnego zdania, i co mnie jeszcze niebywale śmieszy - to, ze jeszcze innym osobom, zarzucają to, ze się mądrzą HAHAHAHAHA naprawdę muszą być ślepi i ograniczeni skoro nie widzą tego u siebie :D

Gość nie lubie oczytancych mężczyzn

Gość czytanie ksiązek
jest cholernie niemęskie u faceta już wolę chama i prostaka ale ładnego niż tego co czyta

Gość rysiek bez jedynki
trudno się nie zgodzic, znam kilku takich i przeważnie są to nudni samotnicy, prawiczki, bez dziewczyn i z małą grupką znajomych 🖐️

a co tam też się wypowiem. Poznałam przez neta pewnego intelektualistę i tak jak piszecie miał te wszystkie wady typu wymądrzanie się itd. a na spotkaniu okazało się że w ogóle się nie umył po prostu śmierdziało od niego wielotygodniową stęchlizną i nieumyciem. Obrzydlistwo i jeszcze do dziś mi wysyła maile, że chce się spotkać.

Gość i już widać jakie puste
i tępe lale tu piszą :D

Gość Szczuplutka25
To się cieszę, że mam tylu facetów do poderwania. Ja sobie nie wyobrażam, żeby mój facet biegał tylko na siłownię i kopał piłkę. Ma przede wszystkim ze mną rozmawiać:) Ale wiecie, że można mieć 2w1 wysportowany i inteligentny - znam takich wielu i bardzo mnie to cieszy. A tematy do rozmów nigdy się nie kończą:) Tak jak mężczyźni nie chcą aby kobieta tylko leżała i pachniała. Tak ja kobieta nie chcę aby mężczyzna miał tylko mięśnie...

Gość a ja patrze tylko na
ciekawych facetów! tepe dresy bez zainteresowan i wiedzy moga sie schowac na swoich osiedlach! jedna z najwazniejszych rzeczy wedlug mnie jest poziom faceta, lubie intelektualistów- nie mylic z bufonami nauczonymi w jednej dziedzinie i myslacymi ze sa pepkiem swiata! kiedy przeminie fascynacja i napiecie erotyczne, albo kiedy bede miala gorszy dzien chce moc porozmawiac z moim facetem o roznych rzeczach, nie tylko jak bardzo wkurwiaja go korki na ulicach albo co mu ugotowac na obiad! inteligencja jest cholernie seksowna! a takie pierdoly jak wypisujecie wolaja o pomste do nieba! inteligentna dziewczyna nudzi sie z nudnym, malo oczytanym facetem! dlatego połmozgi powinny sie łączyć w pary, inteligentni we wlasnym gronie i kazdy bedzie szczesliwy!! :classic_cool:

Gość tak jest że tacy.........
to prawiczki po 30 pochłaniaja ksiązki bo myslą ze kobiety spojrzsa na nich łaskawszym okiem a do tego jakoś wygladać a nie tylko czytać:D

Gość brzuszatka
moj facet byl jest i bedzie molem ksiazkowym:) i absolutnie nie jest nudny! jest inteligentny, zabawny, zaradny. jest bardziej opanowany niz ja, ale dzieki temu sie uzupelniamy. co mi dal? wszystko o czym moglam marzyc, milosc, bezpieczenstwo, dom do ktorego pragne wracac, spokoj i pewnosc, ze nie bedzie robil mi awantur a porozmawia jak dorosly z doroslym, ze nie wrocic do domu pijany jak bela i nie bedzie mnie bil. a teraz dal mi dziecko dla ktorego wiem, ze bedzie cieplym i kochajacym ojcem:) a w dodoatku bedzie mu czytal bajki, jak to mol ksiazkowy:D

Gość znam faceta który .......
zna mnóstwo dat i ma naprawde wielką wiedze na wiele tematów ale jest 27 letnim prawiczkiem:D