Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia18a

Ciąża czy to możliwe ?

Polecane posty

Gość Niunia18a

Witam wszystkich jestem tu po raz pierwszy wiec proszę o wyrozumiełość. A więc zacznę od początku wczoraj (30.05.2010) kochałam się z chłopakiem niestety tak się stało że skończył on we mnie. okres miałam 24.05.2010 czyli srosunek by 2 dni po okresie. Mój cykl miesiączkowy wynosi 25-26 dni. Byłam przekonana, że mam dni niepłodne , do czasu aż wypełniłam ,,kalendarzyk dni płodnych" znaleziony na necie który wskazał mi dni PŁODNE w wczorajszym dniu. Czy to prawda, ża już 2 dni po okresie mogłam mieć dni płodne. Prosze o pomoc :(

Gość jest spore prawdopodobieństwo
ciąży, więc czym prędzej zdobyłabym tabletki PO. Masz na to 72 godziny od zbliżenia. Im wcześniej tym lepiej, więc biegiem do gina. No - chyba że chcesz zostać mamusią

Gość Niunia18a
To teraz jestem w stanie przedzawalowym mieszkam w małej wsi do najbliższego dina mam z 30 km . I napewno mnie zaraz zjedziecie jak powiem że mam niecałe 18 lat ( za miesiąc )

no i cóż mam na to powiedzieć? Twoja ciąża, twój problem... Szkoda, że nie pomyśleliście wcześniej chociażby o gumce. Tak to jest jak nie mysli się o konsekwencjach przed tylko po...

Gość Niunia18a
Nie wiecie ile kosztuje ta tabletka?

postinor albo escapelle w zależności od apteki 50-80 zł

Gość Niunia18a
Dzięki wielkie

Gość Truskawkowaaa
wejdź tu: www.wpadka.pl może dowiesz się czegoś.pozdrawiam

Gość sdff
no wychodzi ze jesli bedziesz wciazy to bedzie dziewczynka:P

zakładajac że masz ten cykl nawet i 26dniowy.... nowy cykl zacznie Ci się 18.06. owulacja występuje na 10-16 dni przed końcem cyklu, czyli możesz ją miec 2.06 najwcześniej, 8.06 najpóźniej. płodnych jest 6 dni przed owulacją, czyli u Ciebie dni płodne mogły w najgorszym razie zacząć się...27.05. Jeszcze podczas miesiączki. W najlepszym razie zaczną się 2.06. no ale zostają jeszcze na owulacje wszystkie dni miedzy 2 a 8 czerwca i wraz z nimi przesuwają się dni płodne. tak calkiem spokojna to ja bym na Twoim miejscu nie byla. wbrew pozorom te dni płodne i niepłodne nie sa takie łatwe. nie wystarczy policzyc. jak sie nie wie kiedy sie ma owulacje to te całe wyliczenia mozna sobie pod tramwaj podłożyc. jak chlop taki to niech gume naklada!!