Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreeoolka

Okropny ból :( pomocy

Polecane posty

Gość Kreeoolka

Witam. Mój problem polega na tym iż, wstalam dzisiaj rano i poszłam normalnie do toalety siusiu. Wszystko bylo w porządku i polozylam się spać. Po godzinie obudzila mnie niezmierna potrzeba pojscia do toalety. I sprawa wyglada tak nie mogę się załatwić bo cały czas mam uczucie ze muszę ale nie mogę.. Łzy lecą mi cały czas.. Gdy poleci już pare tych kropelek to niezmiernie przez pare sekund odczuwam szczypanie swedzenie ból wsystko połączone. Co gorsze przed chwilka poszłam na nowo i oczywiście 3 kropelki ale tym razem krew... Cały czas teraz niestety wydalam mocz z krwią i sprawia to mi straszny ból Spróbuje z rumiankiem ale nie wiem jak to pomoże. Nie mogę w zasadzie pisać bo cały czas lecą mi łzy i prawie nic nie widzę. Naprawdę proszę o odpowiedzi nawet jeśli się na tym nie znacie to chociaż co myślicie. Będę wdzięczna ... Pozdrawiam kreolka

Gość Myszka Szyszka
Musisz iść do lekarza, bezapelacyjnie.

Gość 576890
do lekarza. koniecznie. masz zapalenie cewki moczowej, bądź pęcherza. ja tak miałam i doprowadziłam się do miedniczkowego zapalenia nerek - nie polecam :-/ ból koszmarny, trwało 2 tygodnie. lekarz powinien zapisać Ci np. furagin. teraz możesz: pić wodę z sokiem z cytryny lub żurawiny. w aptece są dostępne urinal itp, ale na moje to za późno, a by Ci pomogło, bo to się stosuje się raczej profilaktycznie. Uratuje Cię furagin w tym momencie.

Gość jest spore prawdopodobieństwo
zapalenie pęcherza jak nic. Badanie moczu i po antybiotyk do rodzinnego. Samo się nie wyleczy a może być jeszcze gorzej

Gość może to kamyczek schodzi
Jesli bardzo boli to na pogotowie, albo spróbuj ciepły okład na pęcherz.

Gość 576890
uśmierzyć ból może też jogurt naturalny, przynajmniej jeśli chodzi o cewkę, przyłóż go sobie na podpasce na przykład....poskutkuje bardzo szybko, ale do lekarza koniecznie, bo to wyjście chwilowe

Gość Pomatyczka
Zapalenie pecherza, współczuję. Idz do lekarza, potrzebne są antybiotyki. Dodatkowo Prouro, podmywaj się roztworem Tantum Rosa i pij duże ilości wody.