Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werona1920

jak zachowuje się facet, któremu podoba się kobieta,ale nie moze jej tego okazać

Polecane posty

Gość aleksandra d
Popełnia gafy,drżą mu ręce,załamuję się głos ...

Gość Facet z metra
normalnie sie zachowuje i podrywa, bo my nie zwracamy uwagi na takie pierdoły że nie można okazać

Gość _kredens_
jak się podoba to okazujemy - jak nie to nie okazujemy - i nie wkręcamy sobie jak kobiety, ze nie może okazać tylko wiemy , że się nie podoba :D

są przecież sytuacje, w których nie mężczyzna nie może okazać kobiecie, że mu się podoba

Gość aleksandra d
Faceci którzy się tu wypowiadają poznają kobiety w zupełnie innych okolicznościach więc nie wiedzą jak zachowuje się inny facet, zwłaszcza gdy jest lekarzem i to nie pozwala mu być wylewnym tak jak mógłby sobie pozwolic nie znając tej kobiety jako swojej pacjentki .

Gość ale wymyslacie
wkrecajcie sobie dalej i wcale facetem nie jestem...

Gość aleksandra d
ale wymyslacie- nie każdy facet może sobie pozwolic na to aby od razu pokazac kobiecie,że mu się podoba . Przeżyjesz to, wtedy zrozumiesz.

chyba nie każdy jest taki odważny, w końcu nigdy nie wiadomo jak zareaguje pacjentka

wlaśnie zauważyłam dziwne i nietypowe zachowanie człowieka, do którego przyszłam na wizytę

pacejanta ma dzwonić na konsultacje gdyby sie jej pogorszyło ;) a mozesz w szczegółach opisać jak sie zachowywał ile ma lat? co leczy?

na mój widok bardzo się speszył, wstał, zaczął chodzić po gabinecie, sprawiał wrażenie jakby nie chciał mnie badać, wyraźnie był stremowany, ma około 40 lat, jest ginekologiem

a Ty w jakim wieku jestes?? widzę, że Cię męczy to jego zachowanie, bo widzialam , jak na innym temacie pisałas cos odnosnie tego.. ale rozumiem to, bo kiedys zastanawiałam sie nad tym samym, analizowałam kazde zachowanie swojego lekarza. bo dopiero po jakims czasie powiedział, ze cos do mnie czuje.. ale na szczescie nie był ginekologiem ! ;) a w ogole czesto do niego chodzisz? czy to byla Twoja 1 wizyta?

to była moja pierwsza wizyta, pierwszy raz go widziałam i on mnie też, mam 28 lat

mnie osobiscie nie przeszkadza fakt, że jest ginekologiem, potrafię to rozgraniczyć

Gość ['polikujyhgfdd
ćóz znaczy nie może ?Zonaty? zareczony? bo jak inaczej to zrozumieć?

moze faktycznie jak Cie zobaczył, to mu sie tak spodobałas.. bo jednak dziwne zeby sie 40letni lekarz tak zachowywał. co innego ginekolog od razu po szkole, to wtedy moze sie stresowac jak widzi pacjentkę ;) ale taki to juz powinien mieć wprawę.. przeciez widzi codziennie tyle kobiet..

a kiedy masz nastepna wizyte? w ogole planujesz ja w nastepnym czasie? moze wyslij do niego jakas znajoma czy kolezanke zeby zobaczyc jak sie zachowuje? czy przy niej tez bedzie zestresowany..

otóż właśnie facet słynie z tego, że na ogół zachowuje się bardzo swobodnie, żartuje, itp. jeśli chodzi o następna wizytę, to w zasadzie nie mam z czym pójść, wprawdzie wręczył mi ulotkę o pigułkach anty, więc ewentualnie mogłabym się tym zamówić

Gość buraki cukrowe
werona1920, może mu przypominałaś kogoś kogo zna lub znał i dlatego tak dziwnie się zachowywał . W młodym wieku to jest tak,że wystarczy aby facet zrobił coś nie tak, inaczej popatrzy, zamyśli się, zadrży mu ręka czy poplącze słowa a kobiecie już wydaje się,że to pod wpływem jej uroku tak się zachowje. Nic bardziej mylnego . Facet ma 40 lat i napewno ma rodzinę. Nie wierzę aby chciał to zepsuć ! Nie dopowiadaj sobie dalszego ciągu którego nie ma i raczej nie będzie a przynajmniej nie z tym facetem . Lekarz jak już zdradza to we własnym gronie, rzadkością jest aby to była pacjentka. Nie sądzisz chyba,że na ciebie wypadło i będzie Twój :D

Gość i może
on nie jest lekarzem ? ;)