Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werona1920

jak zachowuje się facet, któremu podoba się kobieta,ale nie moze jej tego okazać

Polecane posty

ojj zdarza sie ze lekarzom sie podobaja pacjentki.. niestety. piszę "niestety" bo gdyby tak nie było, to byc moze byłoby mi łatwiej przez ostatni czas..

Gość i może
pisalaś ,że np.jest lekarzem..więc może być kimkolwiek innym..

Gość kobieto!.
jeśli ci się podoba i jest wolny to idź na następną wizytę i spróbuj do niego zagadać a jak nie to przestań już truć

Jak się na ciebie patrzy i patrzy, wygląda jak zahipnotyzowany to jest po uszy zauroczony.

w ogole ja sie troche przychylam do rady "kobieto!" tylko napisałabym to innymi słoami... mysle ze powinnas sprobowac do niego zagadac.. tak po prostu, na luzie. o jakis pierdołach.. nawet o pogodzie. i zobaczysz czy pociagnie jakakolwiek rozmowę. jesli nie, jesli wroci do tematu zdrowia, to raczje bedzie swiadczyło o tym, ze chce cie traktowac tylko jak pacjentkę. jasne, ze jak pociagnie rozmowe po pogodzie to nie bedzie znaczyło ze cie kocha ;) ale zobaczysz,czy w ogole ma ochotę z Tobą rozmawiac. a poza tym to ktos wczesniej napisał, ze kobiety często sobie same cos wrkęcaja, ale istnieje cos takiego jak kobieca intuicja. gdyby autorka napisala ze sie w nim kocha od 5 lat, i nagle zaczelo jej sie zdawac, ze sie mu spodobała, to wtedy raczej mozna by podejrzewac nadinterpretacje. ale skoro autorka go nie znala, widziala go poraz pierwszy to jest prawdopodobne, ze faktycznie wyczuła ze cos jest nie tak. oczywiscie to nie jest pewne.. ale mowi sie przeciez, ze kobieta to czuje. ale tak jak napisałam wyzej - nie opieraj sie tylko na takich obserwacjach.. postaraj sie cos zagadac.. zobaczyc dalej jak na ciebie reaguje. pojsc kolejnt raz.. zobaczyc czy bedzie tak samo.. bo np mogl miec jakis stres itp i dlatego sie tak zachowywał.. to trzeba jeszcze spr ;) ale ja nie wykluczam tego,ze wpadlas mu w oko.. a co do tego czy kobieta cos takiego potrafi wyczuc, to w moim przypadku wystarczylo jedno 'inne' spojrzenie mojego lekarza, i ja juz czulam ze mu sie podobam. tez moglam byc posądzona o nadinteprteracje, zreszta sama sie o to posądzalam czasami. ale to nie byla nadinterpretacja. takze jesli wiesz ze jest wolny, to działaj ! wóz albo przewóz, albo sie okaze ze mu wpadłas w oko, albo sie okaze ze to byla pomyłka.

hmm.. pisałas cos o tych antykonceptach? to on ci przepisał te tabletki, tak?

nie on tylko proponował, choć go o to nie pytałam, poszlam tylko na wizytę kontrolną

Gość kobieto!.
Jeśli podobasz się facetowi to prędzej czy później ci to okaże! Możesz zaprowadzić do niego swoją koleżankę a potem chwilkę zostać żeby zapytać o jakieś tabletki dla ciebie lub mamy itd. Kokardko ciekawe są twoje doświadczenia - napisz coś więcej.

a chcesz brać te tabletki? bo jesli tak, to juz byłby pretekst ;) a jesli nie, to musisz troche odczekać.. i za jakis czas pojsc i cos posymulować ;) co do moich doswiadczen to nie chcę opisywać na forum tego, ale mowiac ogolnie u mnie w ogole kolorowo nie było.. bo sie w nim zakochalam, tyle ze on niestety nie był wolny.. ale nie mielismy romansu.. nie doszło miedzy nami do niczego w sensie fizycznym.. jednak dlugo musialam walczyc ze swoimi uczuciami..

hmm.. nie mam duzego doswiaczenia w chodzeniu do ginekologa.. wiec sama nie wiem co Ci tu doradzic jako pretekst. a moze bys pp prostu poszla do niego, zeby zarejestrowac jakas swoja kolezankę? czy rejestracja jest tylko telefoniczna?;)

Gość dupa_bez_kantów
To świetna sprawa, taki lekarz, sprawdzi babkę zanim się na randkę umówi. :P Baby się zachowująponiżej krytyki, ale tego nie widzą.

masz chore podejście do tych spraw, intymne narządy to taka część ciała jak każda inna i nie ma z czego robić problemu

Gość kobieto!.
:)))

Gość dupa_bez_kantów
Mam swoje podejście. Tobie może się wydawać chore, tak jak mnie chore wydają się Twoje dylematy.

Gość dupa_bez_kantów
No to łączy nas uczucie współczucia :P Kombinuj dalej :D

Gość kobieto!.
myślę że dupa chciała nam powiedzieć że jak kobieta podoba się facetowi to jej to okazuje bez względu ma to czy jest ginekologiem czy psychiatrą :)))

Gość dupa_bez_kantów
Prześwietlanie uczuć i badanie zachowania? Nie! To gin ma bezpośredni wgląd w CV :P

Gość kobieto!.
Czyli dobrze nie wybrałaś no chyba że jeszcze nie ukrywasz swojego ...

Gość dupa_bez_kantów
może ja mam chory pogląd, ale gwarantuję, że gdybyście kobiety mogły na 1 godzinę zostać facetem zastanowiłybyście się kilka razy do jakiego lekarza się wybrać

Gość dupa_bez_kantów
jesteś blondynką? :P Pomyśl