Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

w.i.t.c.h

problem w nowym związku

Polecane posty

mam problem, nie wiem co o tym myśleć. poznałam mężczyznę, wszystko było pięknie, rozstał się niedługo przed naszym poznaniem ze swoją wcześniejszą partnerką, nie wiem czy to jest istotne. jak już pisałam wszystko było pięknie, ostatnio rzadziej się widujemy, piszemy, ma swoje problemy. jest to spowodowane zawirowaniami w pracy jak nie praca to pomaga ojcu na budowie. mówi, że wszystko jest w porządku, że ma teraz za dużo na głowie, jest przemęczony i wie, że czasami się dziwnie zachowuje, nie pisze jak dawniej, nie widujemy się jak wcześniej, ale to się zmieni. ostatnio nie odzywał się prawie 2 dni. nie wiem co o tym myśleć czy naprawdę chodzi o nawał pracy i wszystkiego czy odsuwa się ode mnie, nasze rozmowy nie są już jak wcześniej, mówię mu co czuje, jak się czuję staram się nie robić wyrzutów, jednak on przestał mówić o swoich uczuciach, nasze rozmowy stają się bardziej sztywne. chce z nim porozmawiać jednak nie wiem kiedy się spotkamy. wiem, że rozmowa jest potrzebna taka w cztery oczy. czy faktycznie mam powody do niepokoju??

dodam, że była starsza od niego o 17 lat (wdowa z 4 dzieci;/) razem mieszkali.

Jeżeli zastanawiasz się czy Twój partner Cię oszukuje,zdradza...? Jeżeli nie wiesz co Twoje dzieci robią w czasie wolnym...? SZYBKO I SKUTECZNIE POMOŻEMY CI ODNALEŹĆ PRAWDĘ!!! UDOWODNIMY ZDJĘCIAMI tel:883115344

Gość
moze zagubił sie i praca jest jego odskocznia

nie wiem... czasami mi sie wydaje, że faktycznie to praca, a czasami, że mnie lekceważy. niby pisze, ze przeprasza, że ma teraz dużo na głowie, że jest zmęczony, że czasami nie ma siły albo po prostu zapomina napisać, ale ja też mam swoje uczucia, mówię mu, że mi zależy na nim, ale on przestał. wczoraj mieliśmy sprzeczkę przez sms. skończyło się tym, że był miły jak ostatnio nie bywał.