Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

,,Słoneczko" w gimnazium...

Polecane posty

Gość Truskawkowaaa
ale o co chodzi ?

Gość klfj;fgr
od września będę uczyć w gimnazjum i trochę mnie przeraża że zabawa w słoneczo to rozrywka moich uczniów

co0 roku ten temat wypływa powiedział bym ze nowa świecka tradycja

zastanawia mnie co takie gówniarstwo sobie myśli...Ja pierdole:O ja bym się wstydziła spojrzeć znajomym w twarz po czymś takim:O Jest ktoś z okolic tej miejscowości?

Gość kroliczkowa_z_doliny
DAJCIE SPOKOJ, JA W TO NIEWIERZE!!!! byc moze dzieci z patologicznych rodzin!ok, ale to raczej mniejszosc, zboczenia byly,sa i beda, za moich czasow tez uprawilali sex, tylko nie bylo to tak glosno, tez byly narkotyki, denaturat pili, bili sie, rzucali po pociag, i takie tam z tym sloneczkiem najgorsze to to ze staje sie to naglasniane!!!

Gość Truskawkowaaa
o co chodzi z tym słoneczkiem???

Gość PM.
Chodzę do 3 gimnazjum i mogę was zapewnic ze u mnie czegos takiego nie ma . Mieszkam w duzym miescie w raczej wątpie zeby cos takiego bylo w ktorejs szkoly. Oczywiscie zdarzaja sie wyjatki. Ale tez juz nie przesadzajcie . Porządne dziewczyny tego nie robia tylko jakas patola i to naprawde mega mega mniejszosc w Polsce .. Jedna dziewczyna na 1000 w gimnazjach bawi sie cos takiego .

Nie jestem stara, ale u nas w gimnazjum, w podstawówce szczytem "szpanu" było palenie papierosów:O Jak graliśmy w butelkę z kolegami to całus w policzek to było wielkie COŚ... Dlatego nigdy nie uwierzę że to się działo dużo wcześniej...:O

Gość majjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
właśnie , od lat uczę w gimnazjum i nie wiem o co chodzi...

Gość majjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ahaa , a jak ją namierzyć tzn , jakie objawy???

truskawkowa najlepiej skorzystaj z wyszukiwarki, chodzi o pozycję na "słoneczko" lub "gwiazdkę" dziewczyny kładą się na plecach,stykając się głowami i rozkładają nogi tworząc słoneczko. Ich koledzy współżyją z nimi na przemian i przegra ten który pierwszy się zmęczy. Podobno robią to po "dwóch piwach"

5 dziewczyn które grało w tą grę zaszły wszystkie w ciążę 17,16,15 lat jedna z dzewiczyn chyba nie przeszła 2 razy klasy więc sami widziecie, że to były raczej dziwki i bardzo głupie dziewczyny.. współczuję dzieciom jak będą je wychowywały..

Gość Lyla osw
u mnie w gim nie ma czegoś takieo :D a jakiegoś super poziomu nie ma, jara sie na przerwach w toaletach, kiedyś nawet była afera o butelke w męskim.. :P "Słoneczko" to jest tragedia dla niedojrzałych i nieodpowiedzialnych dzieciuchów :/

Z tego co wiem to w jednej ze szkół w małopolsce(nie powiem dokładnie gdzie) chłopaki palą w toaletach. Piją w szkole. Parę osób wzięło narkotyki, była afera . Tylko tyle mogę powiedzieć. Co się dzieje na tym świecie !! .. A dokładniej w polsce ehh... Głupota ..

Złotowłosa88 nie mowilam ze sloneczko bylo dawno temu, tylko dziewczyny tez uprawialy sex , tez w grupach, byc moze nie nazywalo sie to sloneczko i nie dzialo sie to w szkole i tak jak jedna z dziewczyn napisala---to sie zdarza rzadko, i zazwyczaj uczestnicza w tym dzieci z patologicznych rodzin,ktorymi nikt sie nie intersuje, a one z barku milosci, coby zwrocic na siebie uwage i czyjes zainteresowanie robia to co inni patologiczni. Ahhh, zal serce sciska, dlatego trzeba duuzo rozmawiac z dziecmi!!tlumaczyc, kochac!!!!wtedy takie rzeczy nie beda sie dzialy!

od razu "słoneczko", czy "gwiazdeczka", zabawy znane ludowi polskiemu od czasów dawnych, nawet hrabia Fredro napisał wiele na ten temat. Zachciało się uczniakom zabawiać w seks zbiorowy a że niedouczeni to i zaciążyły. Już w czasach studiów słyszałem o ciekawej zabawie, panie stają na golasa pochylone, z wypietą pupą, a panowie po kolei kopulują, przegrywa ten z panów, który sie pierwszy spuści i stawia wszystkim koniak Napoleon....

Gość Truskawkowaaa
o ja to masakra

Gość hjkhgjhgjghg
Nic takiego nie bylo, to gazeta zrobila afere, nawetr nie przeprosili: "Dzieci nie okazały się być tak zboczone, jak sądzili dorośli. Niedawno całą Polskę zszokowała informacja z Ostródy, że w ciążę zaszło tam pięć uczennic tego samego gimnazjum. W mediach (i to bynajmniej nie tylko w tabloidach) zaroiło się od spekulacji na temat odbywanych przez uczniów seksualnych orgii. Mogliśmy się dowiedzieć np. jak się gra w "słoneczko". Eksperci załamywali ręce i pomstowali na brak edukacji seksualnej a tymczasem cały kraj edukował się z zabaw jurnej młodzieży. Tymczasem wystarczyło kilka dni, by okazało się, że nie ma żadnego seksskandalu. Owszem, uczennice faktycznie zaszły w ciążę, ale jedne już urodziły i skończyły szkołę, inne dopiero oczekują dziecka. Wszystkie zaś mają stałych partnerów, którzy przyznają się do ojcostwa. "Superexpress" dotarł do jednej z tych dziewczyn, 15-letniej Darii Niklas: - Nie mogę zrozumieć, dlaczego ktoś tak mnie oczernia. Teraz boję się wyjść na ulicę - mówi Daria Niklas (15 l.), która lada moment urodzi dziecko. Ciężarna uczennica wyznaje, że od dwóch lat ma chłopaka - Dawida, i bardzo go kocha. - Po raz pierwszy współżyłam z nim w wakacje. Mam pewność, że on jest ojcem mojego dziecka, bo miałam tylko jednego partnera seksualnego - tłumaczy się dziewczyna. Także policja odrzuca wszelkie hipotezy o szkolnych orgiach. Funkcjonariusze sprawdzają tylko, czy młode mamusie nie uprawiały seksu przed skończeniem 15 lat. Jeśli tak, to tatusiowie mogą mieć problemy. Albo i nie bo tatusiowie też nie są starsi. W każdym razie dorośli mogą schować wywieszone z emocji języki. Ostródzkie gimnazjalne sexparty to plotka. Zamiast orgii mamy pięć par nastoletnich rodziców tak, to już dla żądnych "słoneczek" mediów brzmi mniej interesująco. " http://www.pardon.pl/artykul/11620/szkolny_seksskandal_prawda_o_orgii_w_gimnazjum

Gość hjkhgjhgjghg
Moim zdaniem powinni podac do sadu bo pospekulowali na temat ciaz tak jaby to bylo pewne ze tak sie dzialo podajac za przyklady zabawy ktore zdarli z USA i Anglii. Teraz widzicie jak dzialaja media, to hieny.

Gość hjkhgjhgjghg
Moim zdaniem powinni podac do sadu bo pospekulowali na temat ciaz tak jaby to bylo pewne ze tak sie dzialo podajac za przyklady zabawy ktore zdarli z USA i Anglii. Teraz widzicie jak dzialaja media, to hieny.

to nie afera! widzialam zdjecia z tej "imprezy", takie rzeczy sie niestety dzieja :( :O czesto mozna uslyszec o takich imprezach na forach, np. na naszym popularnym kurniku.

Gość 15 16 letnie to dzieci....
Kiedyś 12 latki rodziły małżeńskie dzieci, bo 12 lat to był wiek na małżeństwa, porody i połogi. Nie wmawiajcie mi że 15 - 17 letnie dziewczyny to dzieci!!!! One są tylko niedojrzałe emocjonalnie, ale pod czujną opieką teściowej szybko by wydoroślały. 100 lat temu szesnastolatka karmiąca niemowlę to normalny widok był, albo u ołtara lat 17 dla kobiety to normalny wiek. Poczytajcie sobie stare księgi parafialne.

15 -16 letnie to dzieci.... tutaj nie piszemy o malzenstwach i 13 -letnich matkach a o sexie zbiorowym w szkolach podstawowych i gimnazjach! mam tez kolezanki ktore majac 16 lat wyszly za maz, jedna z wyboru druga byla w ciazy-to nic nadzwyczajnego ale sex grupowy dzieci to jakis koszmar i jak to ktos wczesniej napisal-to JUZ KONIEC SWIATA BEDZIE NIEDLUGO :(

o cześć zołza dawno Cię nie czytałam;) Ja jestem już stara albo zacofana co do tematu ale za nic bym nie zamieniła mojej 13letniej niewinności i powolnego dochodzenia do niektórych wniosków...może kiedyś były inne czasy i inne wartości.... Zresztą co się dziwić ostatnio stałam na przystanku i widziałam w kiosku gazetkę Hello Kitty dla dziewczynek a dodatkiem były tipsy:O