Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JULUSKA

kawalerka:)

Polecane posty

Gość koiko
dobrzy sasiedzi to jak los na loterii Nigdy nie wiesz na jakich trafisz..:)

Gość JULUSKA
2pietro:)

Gość koiko
bardzo wazne jest tzw.pierwsze wrazenie po wejsciu do nowego mieszkania Jak sie w nim czulas,czy podoba ci sie rozklad,widok z okna..

Gość co Wy z tym balkonem
? ja mam balkon i prawie wcale z niego nie korzystam? pranie? suszarka elektryczna, a jeśli nie to w lecie nawet w mieszaniu szybko schną i nie ma specjalnej wilgoci

Gość moim_zdaniem_________
Moim zdaniem lepiej zrobisz, jak je kupisz. Własne mieszkanie to marzenie wielu z nas:) A jak masz dziecko to przyda Ci się własny kąt. Skąd wiesz, że trafisz na lepszą ofertę?

Gość koiko
ja bym brala Z twojego opisu wszystko super poza tym glupim balkonem A co jesli balkon bylby maciupenki,brzydki,do niczego,z sasiadami opartmi na twoim balkonie:(

Gość JULUSKA
powiem tak ogladnełam juz tyle mieszkan,ze szok i wszedzie cos bo albo oplaty takie ze szok albo grzyb,albo stare i wymaga odswiezenia i to przewazanie kosztownego,albo np 4 pietro bez windy:)ja nog na loterii nie wygrałam a to mnie jakos zaintrygowało-nie wiem rozkładowe takie jest duze okna tereny zielone i plac zabaw za oknem i jak jeszcze włascicielka powiedziała ze te meble moze mi zostawic to tak jakos mnie przekonała calkiem daleko od oklicy w ktorej mieszkam,wiec inaczej tak jakos ....

Gość koiko
bierz ,balkon nie zajac,bedzie moze za kilka lat:)

Gość JULUSKA
to mile ze tak wspieracie zrozumcie dla mnie to wazna decyzja,nie stac mnie na jakies kredyty czy cos a te mieszkanie moge miec za gotówke swoje własne własnosciowe:)dlatego takie rozterki mam,zreszta kupno mieszkania to nie kupno telewizora,prawda?

Gość koiko
super..:) bierz,bo mozesz potem zalowac Brak balkonu to nie koniec swiata,choc milo go miec..Ale sa duze okna,drugie pietro..,dacie rade:)

Gość JULUSKA
przekonujące:) dziekuje troche pewniej sie czuje teraz,jutro zadzwonie do tej babki i porusze temat braku balkonu,moze ciutke spusci jeszcze:)w koncu jak sie okazało to powazny argument:)

Gość koiko
powodzenia:)