Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olasz

Szewek w ciąży, która tak miała? Proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość olasz

Jestem w 29 tc +6 założono mi szewek ( w 27 tc) ponieważ szyjka strasznie w szybkim czasie się skróciła i rozwarła na 1,5. Raz już poroniłam w 20 tc więc lekarze są ostrożni. Mój problem polega na tym, że od 3 tygodni leże plackiem mogę tylko do toalety mimo szewka. Słyszałam, że z szewkiem życie wygląda troszkę inaczej niż moje, stąd moje zmartwienie. Czy moja sytuacja jest aż taka zła czy to przezorność lekarzy. Jak z wami było? Proszę o pomoc

Gość olasz
a zapomniałam dodać. Prawdopodobnie będę tak leżała do końca, nawet nie mogę siedzieć.

A nie mozesz napisac szew tylko szewek? Po co tak spieszczac ? To idiotyczne. :P

Gość olasz
dla mnie to bez różnicy może być szew interesuje mnie tylko jak inne miały

Gość olasz
moja gin tak mówi i sama się do tego zdrobnienia przyzwyczaiłam

Gość olasz
nie załamujcie mnie żadna nie ma ani nie miała?

ja miałam założony szew w ciąży ale poleżałam tylko kilka dni. później mogłam funkcjonować w miarę normalnie. u Ciebie sytuacja wygląda nieco inaczej bo straciłaś wczesniej dziecko i może z obawy o powtórkę lekarz każe ci leżeć. ja uważam że to przezornośc lekarzy ale przecież dla dobra twojego i dziecka.

Gość olasz
dzięki za podtrzymanie na duchu leżenie mnie tak nie przeraża jak to, że nie słyszałam o drugim aż tak "oszczędnym" trybem życia po szwie

Gość a co to ten szewek?

Gość ale nikt tutaj...
olasz lez jak lekarz kaze, aj lezalam 11tyg i problemu nie robilam...ronisz to dla dziecka.

Gość ale nikt tutaj...
i podkreslam ze wspzitalu lezalalm a nie w domu i nawet myc sie musialam w lozku

Gość olasz
oczywiście że leże już ponad 3 tygodnie ale nie w tym widzę problem zastanawiam się tylko czy moja sytuacja jest tak zła, że taki rygor, ponieważ wszyscy się dziwią, że mogę tylko leżeć (nie mogę nawet siedzieć) i to zaczęło mnie zastanawiać nie słyszałam po prostu by ktoś jeszcze tak miał dlatego chciałam usłyszeć o innych przypadkach Moje koleżanki miały oszczędny tryb życia "w zwolnionym tempie" stąd moje zmartwienie Bardzo chcę donosić mojego Tymka i zrobię wszystko by tak było tylko strasznie mnie martwi cała sytuacja dlatego szukam pocieszenia na forum ile z was tak miało...

Gość Aisza1984
ja mialam zalozony szew w 21tc nie musialam lezec plackiem ale robic tez nic nie moglam nawet sprzatac... u Ciebie jest inaczej bo juz stracilas dzieciatko i lekarz jest ostrozny a ty sie nie martw tylko wytrzym wylez i urodzisz slicznego synusia wierz mi ze lepszy lekarz ktory dmucha na zimne niz taki ktory nie widzi problemu...

Gość olasz
Aisza1984 -dzięki pewnie masz racje a ja właśnie potrzebuję takich wypowiedzi pozdrawiam