Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martys100

Mąż i Jego rozmowy telefoniczne.

Polecane posty

Gość martys100

Witam. Chcę poznać Waszą opinię, mój mąż od 2 m-cy raz w tygodniu bądź rzadziej dzwoni pod pewien numer tel. na pewno jest to kobieta - tyle sprawdziłam ;) Rozmowy trwają po 10-15 min i nigdy nie są przy mnie, oczywiście i sms - te są sporadycznie. Nie mogę sprawdzić telefonu, ale mam bilingi w internecie i obserwuję Jego połączenia. Wiem, że ma koleżanki i nigdy mnie to nie dziwiło, ale nie podoba mi się, że nic nie wiem. Nie mam dostępu do maila, GG... ale do tego telefonu muszę się pewnie dorwać. Na razie jeszcze czekam z rozmową, bo szukam pomysłu jak sprawdzić męża i ten numer tel. Macie jakąś radę?

Gość
pewnie ma darmowe minuty

Gość _kredens_
to Twój mąż ma wszystko zablokowane przed Tobą? nieźle Cię wychował :)

Gość Lilly Evangeline Ewellin
Luidżi kocham cie za twoje teksty:D to samo chciałam napisać, że pewnie wykorzystuje darmowe minuty:D

Gość co to znaczy wychowal?
Malzenstwo to nie blizniactwo jednojajowe, moze jeszcze srac maja razem? Czytanie czyjejs korespondencji jest megaobciachowe

co to znaczy wychowal? -> potem być może bedziesz musiał/musiała współmałżonkowi pieluchy zmieniać na starość i pupę podcierać, więc jakaś wspólna intymność w związku być powinna.

Gość martys100
Po prostu mam problem z zazdrością i walczę z tym, mimo to, każdy "sygnał" wzbudza czujność. Stąd proszę o obiektywizm.

Gość _kredens_
Malzenstwo to nie blizniactwo jednojajowe, moze jeszcze srac maja razem? Czytanie czyjejs korespondencji jest megaobciachowe megaobciachowe to jest tzw."palenie jarzębia" i robienie z siebie frajera na boku - intymność musi być ale jak nie ma zaufania to muszą być hasła pozakładane - fakt :D

Gość martys100
Niech hasła ma... ja też mam. Pokręcona psycha kobiety, ale żadna nie chce być "oszukiwana". Oczy szeroko otwarte!!

Bądź czujna, ja też się bawię w detektywa od początku maja :( Dzisiaj znalazłam jedną z wiadomości, o niczym ważnym, ale jednak, resztę zawsze sprawnie kasował. Nie chciał, żebym wiedziała, bo hasło zmienił, ale sobie z nim poradziłam. Czekam co będzie dalej.

Gość martys100
Ja też będę monitorować te Jego rozmowy... ale nie odważę się na rozmowę z mężem, bo nie mam dowodów. Z doświadczenia wiem, zawsze muszą być dowody... mąż skasował sms, ale numer w tel ma i teraz tylko kwestia do kogo należy.

Ja nie zaczynam rozmowy z nim, bo może to nic takiego, a ja zrobię awanturę. Na razie powoli patrzę co robi.

Gość co to znaczy wychowal?
taa, a jesli sie okaze ze to nic takiego, to nie wstyd ci bedzie? Lekka zenada

Gość martys100
Jak będzie wstyd to będzie tylko mój wstyd, nieznany nikomu. A jeśli to tylko moja wyobraźnia to będę porażona brakiem intuicji.

Gość martys100
Nie mam dostępu do GG, ani maila... hasła. Jak mi nie da spokoju ta sprawa to pewnie coś wymyślę, aby rozwiać wątpliwości :) Jednego nie dopisałam, nie sądzę aby się z kimś spotykał... bo dużo czasu spędza w domu, a tym bardziej po co bybyły rozmowy po 15 min - zawsze lepiej się spotkać, no chyba że to początek znajomości!?

Gość nikt0123456
spisz sobie ten numer, zadzwon i zapytaj. pdoaj sie za kogos innego z jakiegos biura i po klopocie :D

martys100 a nie mogła bys po prostu wziąść i zazdwonić na ten numer i pościemnić, że dzwonisz np z salonu akiegos i zapraszacie na darmowy zabieg np m aseczki jakies peelingi, i poprosisz o tożsamość,

Gość martys100
Sądzę, że tak zrobię. Zadzwonię... tylko za parę dni. Za mną nieprzespana noc, obym w pracy o tym zapomniała...klienci nie dadzą wytchnienia.

ale szpieg z tej żony, nic tylko powodów wyszukuje i węszy, szuka zdrady, a wałaściwie to ch uja w mózgu

do psycholożka35: "a nie mogłabyś zadzwonić..." w p izdach się wam poprzewracało

Gość dvfgsdgdsgdsfg
osobiscie to dawno bym juz wiedziala co i jak z kim po ile razy on to robi :D a ty musisz na forum o tym pisac wez sie w garsc kobieto i zacznij naprawde szukac dowodow :) linka juz masz, to zacznij od gg tylko plik config od gg musisz na kompie poszukac :) o ile wiesz o co chodzi

Gość dvfgsdgdsgdsfg
kasparov stul pysk i opusc ten temat jak ci sie cos nie podoba , zwal konia idz do pracy serio

Gość www.odlotek.pl
a kto ci dał prawo do grzebania w osobistych rzeczach męża??mam pytanie czy twój mąż otwiera twoje listy albo na nie odpisuje?? http://odlotek.pl/zaproszenie/31074