Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martys100

Mąż i Jego rozmowy telefoniczne.

Polecane posty

Gość wieje chłodem
Do Martys100 Dam Ci pewną rade nie sprawdzaj tych bilingów daj sobie spokój z kontrolowaniem to wykończy tylko Ciebie wiem to z własnego doświadczenia mój były mąż mnie zdradzał też próbowałam go kontrolować ale to zjadało mnie od środka.Lepiej spróbuj z nim naprawdę szczerze porozmawiać może Ci wyjaśni tą całą sytuację z telefonami i smsami jeżeli nie poczekaj co się będzie dalej działo.Jeżeli facet będzie chciał Cię zdradzić to i tak to zrobi uwierz mi niektórzy już tak mają.Życzę Ci wytrwałości i tego żeby Twoje podejrzenia okazały się całkowicie bezpodstawne :)

Gość martys100
Zaczynacie wpadać w paranoję i mnie nakręcać :/ Jestem czujna i mam zamiar upewnić się czy to koleżanka czy zupełnie nowa znajoma. Stawiam na koleżankę ze studiów bo zajrzałam do ostatnich połączeń w tel. i wygląda że o danej godzinie rozmawiał z koleżanką A. - którą troszkę znam. Czekam na rozwój sytuacji. Do WIEJE CHŁODEM Co do rozmowy... już kiedyś porozmawiałam na temat relacji Jego z koleżanką B. i była afera, więc na pewno nie skuszę się na dialog. Jak tylko się wyjaśni to bilingi odpuszczę, bo w sumie nie ma innych podstaw abym nie ufała, oprócz tych telefonów.

Gość zazdrosc to choroba ta
przesadna oczywiscie

Gość gość
I to jesy powod fo zerwania.malzenstwo pod stala kontrola nie kazdemu odpowiada.pisze za soebie.