Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mareekkk

Czt z takim cialem mam szanse miec dziewczyne

Polecane posty

Gość michasss
a czy kazda laska jest taka glupia i plastikowa ze leci na cialo i wyglad zewnetrzny ? NIE ! znajdz taka ktora zakocha sie w Twoim charakterze ... sposobie bycia a nie jakis plastik !

Gość jestemszalonabuhahah
a co z nim niby nie tak? normalne jak u faceta :)

Gość wertyujhvcdrtyhnbv
miiiisiooo. :P

Gość tropieiopewjk
brzuszki, pompki i bedzie ok ;) wystarczy miesiąc

Gość Marek???!!1
to ja już Ci nie wystarczam??? jak możesz, a tak w ogóle to gdzieś Ty zrobił to zdjęcie??

Gość Zauważyłem że ludzie mnie
"ktora zakocha sie w Twoim charakterze ... sposobie bycia a nie jakis plastik !" A to istnieją takie? Nie oszukujmy się, kobieta jak każda inna samica szuka partnera żeby ją zapłodnił a podstawowym czynnikiem wyboru są jak najlepsze geny które partner przekaże. A zdrowy i wysportowany wygląd = najlepsze geny. 99% kobiet kieruje się wyglądem a nie charakterem przy wyborze partnera, pozostały 1% to lesbijki.

Gość
jestes normalny , oczywiscie ze masz szanse

Gość michasss
WIDOCZNIE nie trafiles nigdy na normalna kobiete trudno ja tam nie mam takiego zdania o kobietach.

Gość SIEMA POPRANCY
tak tu wpadłem zupełnie przez przypadek. juz kiedys tez tu zajrzałem i czytalem o jakis obleznych rzeczach jakie ktos tam robil najpierw pomyslalem ze ktos sie zgrywa ale po chwili rozumowanai skapowalem o co chodzi przeciez tu przewaza duza pie**olnietych pustych bab (najczesciej jakies pokraki i nieudacznicy zyciowi ktorzy JAK KTOS SIE NIMI ZAINTERESUJE btw. tez pewnie jakis niedorajda to lecicie do niego i z nim zostajecvie) buhahah jak pokazałem to moim koleżankom i kilku kolegom to polewka na maxsa. dzis juz to wszystko wydrukowalem i w barze przy piwie na pewno nikt sie nie bedzie nudzil a wiec tak dalej JESTESCIE FRAJERKAMI TO I Z FRAJERAMI SIE ZADAJECIE. sprawdza sie powiedzenie: SWOJ TRAWI NA SWEGO :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Marek???!!
no Marek to jak? przyznasz sie gdzie zorbiłęs to zdjecie

Gość michasss
ej to jak jestesmy frajerami bo tu zagladamy to hmmm ... ty tez jestes bo wlasnie to zrobiles

Żadna normalna laska nie kieruje się wyglądem faceta! Ja kocham mojego za jego charakter i wszystkie te małe rzeczy, które dla mnie robi... Uważam drogi autorze, że jesteś jak najbardziej normalny i nie ma żadnych przeciwskazan, żebyś miał się podobać kobietom:) Ci wszyscy opaleni i wysportowani adonisi reklamowani w telewizji to albo zasługa photoshopa albo normalne pustaki:)

Gość A ja powiem tak......
Powiem tak,ciało masz normalne, pod tym względem nie widzę najmniejszych przeciwwskazań, żeby mieć dziewczynę. Ale fakt, iż na babskie forum wrzucasz swoje zdjęcie, żeby Cię dziewczyny oceniły już za dobrze o Tobie nie świadcz

Ci wszyscy opaleni i wysportowani adonisi reklamowani w telewizji to albo zasługa photoshopa albo normalne pustaki Ej ej, fajnie ciała. W naturze też się zdarzają.

Zdarzają;D ale niestety okazują sie albo duchownymi albo homoseksualnymi;) ewentualnie mają niepokolei w głowie;P

Są i normalni, naprawdę. Poza "Yyyyyy, zajebiście, stary, ale dupa, yyyyyyyyyy" są też i inteligentni i zadbani, nie będący gejami. Chociaż ja ostatnio widzę samych księży mających ok. 190 cm wzrostu i aż chce się krzyczeć dlaczego.

Gość SIEMA POPRANCY
cioty

Gość MarcoVanBeuten
Zolza co za fotke z zylami? ;)

Gość mam nadzieje ze masz dobrego
osobiscie nie lubie owlosionych, reszta jest do zaakceptowania. chociaz na mojej kuchni zrzucilbys ten zaokraglony brzuszek :)

Gość Kafeterianka252
Mój facet ma gorsze, a mimo to kocham go nad życie!

Gość NiePrzyzwyczajona
normalne ciało ale to tylko dodatek;] nie lubie świecących się napiętych, pomarańczowych klat bez ani 1 włosa :P także się niczym nie przejmuj są takie, które lecą na charakter a Ci co uważają innaczej to widocznie źle trafiali.:)

tez mogę wysłać fotkę swoich żył :) ale poproszę ładne męskie żyły na dłoniach :) najlepiej z koślawymi trochę palcami :) takie śliczne :)

Gość MarcoVanBeuten
zolza na jaki adres przeslac?

Gość MarcoVanBeuten
zolza - poszlo. Licze na cos w zamian ;)

Gość kikkor
nic nadzwyczajnego. jak 70% facetów. poćwicz brzuch i nie będzie źle.