Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mareekkk

Czt z takim cialem mam szanse miec dziewczyne

Polecane posty

Gość kikkor
zołza te żyły to jakiś twój fetysz? :p

Gość a czy.....
odezwie się autor topiku, bo ma pytanie ty masz problem z znalezieniem dziewczyny, a ile masz lat??

Gość MarcoVanBeuten
Qrcze, zolza - a ja sie doluje tym, ze lysieje :) Naprawde potrafisz podniesc czlowieka na duchu ;)

Gość MarcoVanBeuten
No tak, a ja ciagle chcacy ;)

Gość chyba sniee
przestancie tak pocieszać autora. przeciez odrazu widac ze kondycji zero i dieta tez niezdrowa. Moj facet dba o siebie zarówno psychicznie jak i fizycznie. Ma miesnie i kondycje ale głupim pustakiem (jak ktos tu napisał) nie jest. zamiast sie uzalać to niech idzie pobiegać:|

Gość ghkjhgtezzzzz
bozesz zgol ta klate,fuj jakie klaki

Gość chyba sniee
no ciało ciałem ale ciekawe w co sie ubieracie.. opakowanie tez znaczące a nawet cuda zdziała;)

Gość MarcoVanBeuten
Fotke w ubraniu chcesz? ;)

Gość chyba sniee
no to wrzucaj cwaniaczku ;-P

Gość MarcoVanBeuten
Nie mam takich dlugich rak zeby wykonac fotke :( Sporo zarabiam, ubieram sie tylko w Levisie, Mustang - maja fajne rzeczy. Wchodze do sklepu i wybieram to, co mi sie podoba, nie patrzac na ceny. Podnosze swoje ego markowymi produktami :o

Gość MarcoVanBeuten
To nie byla prowokacja :D

Gość chyba sniee
wiec jezeli ciało masz niezła (nawet z tym wciągnietym brzuchem:P) i ubierasz sie niezle to naprawde masz problem ze znalezieniem kobiety czy poprostu wszedłes na ten topik zeby pochwalić sie sobą?

Gość MarcoVanBeuten
Nie wciagalem, brzuszki robie od ok. 12 lat, stad te wglebienia ;) Moj przypadek jest taki, ze ja nie chce dziewczyny tylko ... jak to sie dzis modnie nazywa ... sex-friend (plci zenskiej ;)). A kobietom w glowach glownie chlopak, maz, dzieci, basen ... no basen to moge zapewnic ;)

Gość MarcoVanBeuten
Oh, sorry, myslalem, ze jestem na: "zycie erotyczne" ;)

Gość chyba sniee
aha:) ale wiesz mozesz do takiego seksu zachecic niejedną proponując sponsoring. w tym przypadku odrazu jest wszystko jasne. ale rozumiem za piękny i za młody by za to płacic:D no chyba ze znajdziesz kobiete równie niezalezną i o podobnych poglądach

Gość MarcoVanBeuten
Myslalem o sponsoringu, ale lepiej by bylo znalezc kogos o podobnych pogladach - Ty to wiesz o czym mysle ;)

Gość chyba sniee
wiem bo znam kilku "piotrusiów panów" mają ciężko. chceć od kobiet jedynie seksu i przy tym ich nie ranic- trudno o taką relacje;) w efekcie koncowym idą na prostytutki:D (lub wchodzą w sponsoring)

Marco, Ja bym wolal wlasnie odwrotnie jak ty, ale na nieszczescie trafila mi sie sex-friend i nei wiem czy dalej sie w to pakowac ;/

Gość MarcoVanBeuten
artek to moze sie zamienimy? ;) Jak chcesz cos innego to sie lepiej nie pakuj.

Gość chyba sniee
arek - czyli ona chcę Cie tylko bzykać a Ty chciałbys cos wiecej? jak jest dobra w łózku to sobie nie odmawiaj. no chyba ze faktycznie uwiera Cie ta znajomość i potrzebujesz czułości.. żebyś potem nie płakał:D

korci taka dziewczyna, szczegolnie ze sie dowiedzialem czego chce po miesiacu, a bardzo mi sie spodobala z charakteru, jeszcze sexu nie bylo. Na poczatku mowila ze latwej z nia przeprawy nie ma, ale chodzilo jej o charakter, bo troszke ciezki ma, ale mi sie to podoba ;)