Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czatowiczka nałgowa

POZNAŁAM FAJNEGO FACETA NA CZACIE

Polecane posty

Gość czatowiczka nałgowa

chciałam się tylko pochwalić, nie dość że przystojny to jeszcze fajny no i ja jemu też sie podobam a znajomi odradzali mi znajomości z czata

Gość a na jakim czacie?
a na jakim czacie?

Gość fmrifrivnrifdn
ja z czata tez wiele razy sie spotykalam z jednym z czata bylam rok czasu a teraz z drugim z czata jestem juz dwa lata a wczesniej to takie zwiazki z czata miesiac, dwa itp tez juz pare dobrych lat czat mnie wciagnal a mam 19 lat

Gość szaro-oka...
witaj...:) ja tez poznalam prawie 3 miesiace temu fajnego chlopaka na czacie:)codziennie piszemy ze soba.....dzwonimy...ale jeszcze sie nie spotkalismy...:)

Gość czatowiczka nałgowa
na wp. oczywiście na kategorii mojego miasta:)

Gość suunto
tez ci odradzam :P ha ha. w realu mozecie sie rozczarowac na maxa. zreszta skoro jest taki zajebisty to na pewno ma zonke a ty jestes poprostu dupcia z czata :P powodzenia.

Gość NiePrzyzwyczajona
Ja nigdy na czata nie wchodziłam bez przesady jakieś znajomości przez internet, spotkanie to już wogóle nie było mowy bo niewiadomo kto tam jest.. Raz mnie siostra namówiła weszłyśmy z nudów, najbliższe miasto i tak poznałam chłopaka zobaczyłam zdjęcie.. nie zauroczył mnie wogóle, nawet nie mój typ, żadna piękność..:P coś tam pisaliśmy i o dziwo bez żadnych wątpliwości pojechałam na spotkanie i tak się ciągnie do dziś;] Niech ci wyśle kilka swoich zdjęć będziesz wiedzieć, że to jego:) I się spotkajcie po jakimś czasie, może to ten.. wiele par się tak poznało mam szczęście być jedną z nich:D

Gość meszugene
czateria?

Gość berryberry
a mi tez się udało, z nudów weszłam na gochat.in i trafiłam na mój ideał :)