Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniax

Czy fryzjer to dobry zawod??

Polecane posty

Gość kiniax

Ile w ogóle zarabia fryzjer ??

Gość paradiss
to zalezy czy traktujesz to jako zawod czy pasje...

Gość fmrifrivnrifdn
jezeli traktujesz to jako zawod to nic ztego, musisz miec pasuje do tego musisz lubic to robic, ja bylam w szkole fryzjerskiej ale rok czasu poniewaz nie wytrzymałam ok robic fryzury loki itp ok ale jak ludzie maja czyste wlosy!!!!!!! pewnego dnia na prkatykach musialam robic loki dziewczynie ktora miala tluste brudne wlosy z lupiezem boze myslalam ze nie wyytrzymama to bylo takie ohydne od tamtej pory zrezygnowalam z fryzjerstwa, jesli chcesz byc fryzjerką musisz tolerowac wszystkie wady tego zawodu no oczywiscie zalety tez sa...

Gość kiniax
dopiero zamierzam iść do szkoły fryzjerskiej. ale nawet bez żadnego doświadczenia układam włosy sąsiadkom. Każdy kto widzi moje dzieła :) to mówi żebym szła na fryzjerkę. A co do pasji - uwielbiam bawić się włosami :D

Gość wesola bridget jones
jeśli czujesz że lubisz to robić i masz poczucie stylu to warto bo wtedy można sporo kasy trzepać :) _____ http://tnij.org/g2z3

Gość kiniax
a wiecie może gdzie lepiej iśc do szkoły? do Krakowa czy do Kielc? a po za tym są jakieś studia fryzjerskie czy tylko studium ?

Gość wesola bridget jones
jak ja bym miała wybierać wybrałabym Kraków i studia a nie studium żeby założyć samemu salon albo żeby się zatrudnić w jakimś prestiżowym salonie, ale jeśli chcesz pracować w jakimś małym mieście to wystarczy ci tylko studium, ale jak chcesz rozwinąć skrzydła to raczej studia i jeszcze jakieś praktyki sobie zrób podczas studiowania _____ http://tnij.org/g2z3

dobry zawód;) tylko nie w jakims pchlim salonie... poszlam raz do fryzjera na balejaz-fryzjerka 3mala farbe na mojej glowie prawie 2h! az mnie łeb swedzial. a teraz poszlam do ''takigo niby z górnej półki''. farba na wlosach 15 min;) tylko kasy 2x wiecej...

Gość kiniax
ale w necie wszędzie pisze tylko o studium i o kursach... a oo studiach nie widzę :/

Gość kiniax
właśnie w przyszłości chciałabym otworzyć swój własny salon..

Gość barabarabab
bo nie ma studiow fryzjerskich, wesola bridget jones pisze takie bezedeury ze szkoda oczu na czytanie tego,,, ja tez chce sie wybrac na studium fryzjerskie i tez szukam jakiejs fajnej szkolki na slasku. teraz sa strasznie drogie te szkoly, ale coz najpierw trzeba inwestowac zeby pozniej moc trzepac kase :-P

Gość kiniax
to mówisz ze nie ma studiów ? jesteś pewna??

Gość barabarabab
nie ma mowie ci to ja :-P jest tylko studium, albo mozesz isc do technikum tylko to chyba dluzej trwa.

Gość kiniax
do technikum nie chce iść. ale jestem napalona na to fryzjerstwo:)

Gość Biuro Karier MWSLiT
MOŻESZ STUDIOWAĆ ZA DARMO! Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu we Wrocławiu najlepsza uczelnia logistyczna w Polsce ZAPRASZA do studiowania na kierunku dofinansowanym z UE. BUDOWNICTWO - studia inżynierskie Zobacz naszą bogatą ofertę www.mwsl.eu Nie zwlekaj! Nabór trwa

Gość lostforever
moim zdaniem dobry. Ale jeśli praca połączona będzie z naszą pasją, dzięki temu możesz dać z siebie dużo. A jeśli chcesz zostać fryzjerem, sprawia ci to przyjemność to będę trzymać kciuki za ciebie.