Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

Ważne pytani!!!! Do mam i ciężarnych!

Polecane posty

Gość Kafeterianka252

Powiedzcie mi, czy: - bolące sutki, -lekkie otumanienie -jakby twardsza, większa szyjka macicy -biały, gęsty śluz -pobolewanie w dole brzucha(kłucia) -ciągłe ssanie w żołądku Mogą być pierwszymi objawami ciąży? To mój 25 d.c przy cyklach 30 dniowych. Tak się tylko, z ciekawości pytam:) ps. Nie mówcie mi, że mam zrobić test w terminie@, bo o tym wiem:)

Gość paradiss
ja nawet bym nie pomyslala o ciazy w Twoim przypadku zwlaszcza, ze okres Ci sie jeszcze nie spoznia :O

Gość Kafeterianka252
Hehh, tylko pytam:)

Gość Kafeterianka252
up

Gość milion pięćset
jest tu takich tematów dziennie - kiedy wy tępe baby zrozumiecie, że objawy ciąży występują zwykle gdy zarodek ma 5 lub 6 tygodni a nie DNI!!!! wczesniej objawy są identyczne jak te przed okresem - nie ma zadnych mdłości, smaków,częstego sikania itp - TO JEST POPROSTU NIE MOŻLIWE!!! WBIJCIE SOBIE TO DO TYCH OPĘTANYCH OBSESJĄ POSIADANIA DZIECKA ŁEBKÓW

Gość Kafeterianka252
milion pięćset- kochana- po to jest forum, żeby o czymś pisać, prawda? Jeśli chodzi o mnie, to nie twierdzę, że jestem w ciąży, a co do twojej teorii się nie zgodzę- poczytaj na innych forach. Nie mam żadnej obsesji i wypraszam sobie wyzywanie od "głupich bab".

Gość Kafeterianka252
up

Gość milion pięćset
jedyne co ci mogę powiedzieć to to, że żadna z nas ci ciąży nie potwierdzi bo żadna z nas nie siedzi w twojej macicy. i co ci z tego ze ktos ci napisze - "to moze byc ciąża" - może ale nie musi.a dowiesz sie tego niestety w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki albo później

Gość Kafeterianka252
Wiem, że nikt mi ciąży nie potwierdzi- wcale tego nie wymagam. Chodzi mi o to, czy w/w objawy mogą się "prosić" o zrobienie testu. :) Czemu zaraz z takimi nerwami?:)

Gość Kafeterianka252
Właśnie na 6.06 wypada mi @, i chcę zrobić test( dlatego tak przeżywam:)) Słyszałam, że najlepszy jest Quick Viwe czy jakoś tak. Jak się to wymawia? Kłik wiwe? Hehe

Gość Kafeterianka252
* Quick Vue

Kłik wiw :) Testy maja jakas jednostke (niepamietam jaka) Najtanszy z Rossmanna "Facelle" ma 25(owej jednostki) a z apteki Bobo cos tam ma 10. takze musisz uzyc tego czulszego:)

Gość Kafeterianka252
Ohh dzięki, głupio by mi było aptekarce pokazać karteczkę z nazwą, hehe:) Poczekam do 6.06 i wtedy będę zaśmiecać forum:):):) Dziękuję za odp.

Gość to jest normalne
nie, te objawy nie proszą się o test, na razie to twoja wyobraźnia

Gość Kafeterianka252
Ja sobie też:):) Pa

Gość Kafeterianka252
Czyli ból sutków i gęsty biały śluz to moja wyobraźnia? Ludzie, trzymajcie nie...

Gość Kafeterianka252
up

Na objawy ciąży za wcześniej, a te które wymieniłaś są normalne przed @. Tylko szyjka się nie zgadza w ciąży jest miękka na początku- lekarze mówią rozpulchniona Każdy organizm jest inny, ale wątpię, żeby głód był objawem ciąży- raczej niechęć do jedzenia występuje u moich koleżanek -a śluz raczej bardzo mokro, nie gęsty Ja przy staraniach miałam objawy ciążowe przez kilka cykli, a @ przychodziła :) Jak przestałam sobie wkręcać, czułam się super to pokazały się dwie krechy

Gość ty milion piecset
ja akurat juz 7dni przed terminem @ mialam pierwszy objaw - zgage i to bylo pierwszy raz w zyciu co ja mialam wiec przestan pieprzyc glupoty bo kazdy organizm jest inny

Gość paranojka
to jakaś paranoja myśleć, że te objawy to ciąża....wyluzuj, zazwyczaj jak się tak bardzo chce to dupa z tego....a test też sobie zrób kilka dni po terminie spodziewanej miesiączki ja nie miałam zwiększonego apetyt do 3-4 miesiąca ciąży sutki bolą często przed okresem otumaniona to możesz być od ciągłego myślenia o byciu w ciąży, tudzież warunki pogodowe mają duży wpływ na koncentrację biały gęsty śluz - ja będąc w ciąży nic takiego nie zauważyłam pobolewanie brzucha - no, może pobolewać zarowno przed okresem jaki i przy zagnierżdżaniu się zarodka Wszystkiego dobrego!!! I oby spełniły się Tweoje marzenia ;)