Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejdi Zgaga

Allegro-chce zrezygnowac z zakupu,jak to zrobic???

Polecane posty

Kupilam przez allegro pendrive za 60 zl i dpiero po zakupie przeczytalam negatywne komentarze sprzedajacego.Ludzie pisza tam ze gosciu wysyla niesprawne pendriv-y,ze poprostu zarabia na przesylkach.Dodam ze pienadze trzeba wyslac na konto w Anglii...Co mam zrobic zeby wycofac sie z zakupu?Wie,m ze powinnam byla wczesniej przeczytac o sprzedajacym ale madry Polak po szkodzie....:O

Gość dhfdsfkudsbf
poprostu nie zapłacić, dostaniesz po jakimś tam czasie negatywa i po sprawie ale zawsze możesz napisać do sprzedawcy może się z nim ugadasz

Gość zesmy spioszki jestesmy
napisz do niego, że z przyczyn losowych nie jesteś w stanie teraz nic kupić i żeby ci anulował.

Też tak raz miałam, ale jak chciałam dysk kupić. Jeśli napisałaś do niego maila to wydaje mi się, że sprawa załatwiona. Ja z moim trochę sobie popisaliśmy, napisz, że wypadło Ci coś nagłego i jesteś teraz niewypłacalna, więc prosisz o anulowanie. Jeśli koleś nie menda to będzie ok, mój niby mnie straszył jakimiś negatywami czy czymś, ale obyło się bez takich środków. Wydaje mi się, że sprzedającym też zależy na pozytywach, a wiadomo jak Kuba Bogu...

Gość taka prawda.......
sama sie wpakowalas w klopot bo moglas poczytac jego komentarze przed zalicytowaniem:o nie ma żadnej możliwosci zmusic kogos do zakupu ale negatywa raczej nie unikniesz, chyba ze sprzedajacy sobie odpusci jego wystawienie bo to juz tylko od jego woli zalezy

Gość taka prawda.......
ps. pisanie że "cos nagle wypadlo" i innych takich ściemek jest irytujace i niewiarygodne:o po prostu za duzo osób tak robi.. lepiej sobie to odpuscic;)

Gość ineska1972
Możesz odstąpić od umowy zakupu ( bo odbyła sie poza miejscem siedziby firmy) w ciągu 10 dni. Najlepiej w formie pisemnej-polecony. Dotyczy to -kup teraz, natomiast nie dotyczy aukcji . pozdrawiam

Gość manaa
i po co wygrzebujecie temat z czerwca 2010??