Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mówicie, że nie

Dziewczyny mam pytanie. Czy lubicie tłuste jedzenie?????

Polecane posty

Gość 878731321
ja bardzo lubię moze nie jak ocieka tłuszczem, ale tłuszcz to jeden z najw. katalizatorów smaku, czy się komus to podoba czy nie

Lubię jajecznicę z boczkiem, chlebek ze smalczykiem, domową kiełbasę,mmmm...zwłaszcza do jajecznicy mam słabość.

Gość teresssska
Oj zdecydowanie nie. Teraz jeśli miałabym określić to wole znacznie ostrzejsze. Czy któraś z Was moze jadła kiedyś krem z dyni z imbirem i chilli ? To jest to co mogłabym jeść cały czas. Dobrze ze akurat teraz podaja to w Czyli Chilli.

Gość czangusska
Jesli często bywacie w restauracjach to mysle ze warto zwrócić uwagę na taką stronę http://www.restauracjezrabatem.pl Tutaj znajdziecie kupony rabatowe z których mozna skorzystać w wybranej przez siebie restauracji.

Gość kajjjka78
Oj nie, po prostu dlatego że taka kuchnia już nie jest ani zdrowa ani modna. Teraz coraz więcej osób wybiera jednak lekką kuchnię dokładnie taką jak ta japońska. Ja uwielbiam sushi i bardzo często wybieram sie własnie na dobre nigiri do Tekada sushi.

Gość dominikaa83
Zgadzam sie z Tobą Kajjka. To rowniez moja taka ulubiona restauracja do której czesto chodzimy z przyjaciółmi, a juz na pewno wtedy kiedy jestesmy na Starówce.

Gość ktoś z forum
z tłustego jedzenia jadam tylko : oleje ale nie smażone, tylko surowe zastępuje masło olejami.

Gość ktoś z forum
Ponoć ludzki mózg zbudowany jest z kwasów omega czyli tłuszczu. Mało tego ludzki mózg odżywia się kwasami omega

Gość passiowa
No własnie sama sie kiedys zastanawiałam nad tym czy sushi jest zdrowe, ale z tego co piszecie jest i to bardzo. Dlatego nie mam juz wyrzutów sumienia jesli chodzi o bywanie w Tekeda sushi.

Gość burum
Ja lubię zjeść tłusto, tylko potem pojawiają się wyrzuty sumienia, co do "rosnących boczków", teraz po takim posiłku jem Formoline L112 i wiem, że duża część z tych tłuszczy nie wchłania się :) więc wyżuty mijają. Tak robią nasi sąsiedzi za Odry. Formoline ja kupiłam w Allegro.

Gość gość
Zapraszam do polubienia nowej strony www.facebook.com/NIEdietetyczni Kochajmy siebie bez żadnych diet !!