Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barestave

DO BAB KOMENTUJACYCH IMIONA OBCYCH DZIECI !!!!!!

Polecane posty

Gość Barestave

ja nie rozumiem co to was obchodzi. swoje dzieci nazwalyscie jak chcialyscie, a od cudzych sie odpierd*lcie!!! ja nie wiem, czy kobietom po porodzie mozg maleje,czy jak? to jest wlasnie nasza polska tolerancja! k*rwa! zasciankowosc i dulszczyzna!!! siedza na forum takie babska, ciazko uwierzyc, ze maja po dwadziescia pare lat,bo po tonie wypowiedzi wywnioskowalabym, ze sa tu same stare rury w beretach. Czy wasze zycia sa tak nudne, ze musiciesie zajmowac sie cudzym? podnieac sie, ze ktos tam nazwal dziecko tak i tak. no i co z tego, ze nazwal??? wasze dziecko??? powinnyscie zrobic sobie zjazd, na ktorym proponuje zbiorowe pierdo*niecie w leb. wielkie panie co wszystkie rozumy pozjadaly, zygac sie chce. wstretne stare cipska!

Gość nie musisz już nic więcej
mówić po tej wypowiedzi już wiem z kim mam do czynienia ;) Twoja polszczyzna i kultura wołają o pomstę do nieba :O przykre to jest....

Gość czy to jest temat odnośnie
wczorajszej dżesiczki ? :D

Gość już lepiej komentować imiona
niż wysławiac się jak wieśniara jak ty, co chwila przekleństwo, z menelami byłaś chowana czy jak?

Gość Barestave
za to wasza kultura siega zenitu, szczegolnie gdy ktos zaklada po raz setny temat o Dżesikach, zlatuja sie tam mamuski jak na jakis internetowy zlot czarownic i sie zaczyna... a jezeli chofdzi o poziom mojej wypowiedzi, to wiedz, ze zawsze dostosowuje go do poziomu rozmowcy.uzylam tych slow,ktore najczesciej padaja tu, na tym forum.

to po co te matki zapodają imiona swoich dzieci i sie głupio pytają co sądzicie o tym imieniu dla mojej córki/syna? chcą to sie im odpowiada

Gość nie musisz już nic więcej
wiesz co nei lubię jak ktoś tak generalizuje jak Ty.....zakładasz nowy temat więc nie wiesz kto przyjdzie i będzie chciał z Tobą porozmawiać.... ja już po tym co przeczytałam nie mam ochoty na dyskusję w takim tonie i takim słownictwem ...wybacz ale dla mnie to rynsztok....:(

Gość Hagneta
Rozumiem,żeś mamą Dżesiczki? Nie denerwuj się, do Ciebie nikt nie pije! Mam nadzieję,ze rozumiesz żarcik!

Gość Barestave
nie musisz juz nic wiecej - zakladajac temat wiedzialam kto bedziemoim rozmowcow, przeciez w temaie napisalam z kim chce rozmawiac, z babami komentujacymi imiona innych dzieci. i nie chodzi mi tu, o opiniowanie imion na kogos wyrazna prosbe, tylko o zakladanie przesmiewczych tematow, typu: moj sasiad nazywa sie Brajan, a kogos tam kuzynka siostry cioteznej ze strony wujka to Amanda.

Gość danco
ale na kafeterii jest zlot czarownic!

Gość gfandola
Barestave :-) wiekszosc kafeteryjnych mam to po prostu proste babska ktore nie maja w zyciu zadnego celu poza rozmnazaniem i komentowaniem zycia innych. Wiekszosci z nich wydaje sie, ze sa najmadrzejsze, maja najpiekniejsze dzieci i jedyna sluszna recepte na zycie. Ja czytam to forum aby sie posmiac i odprezyc. W glowie mi sie nie miesci ze w dzisiejszych czasach sa tak glupie baby, ktore zamiast do lekarza isc z dzieckiem zadja pytania na forum :O Kretynki ktore musza sie dowartosciowac cudzym kosztem. To nie jest forum dla normalnych matek :D To forum dla matek - frustratek i tyle :P

Gość Barestave
gfandola - dodam jeszcze, ze kazdej wydaje sie tez, ze jej metody wychowawcze sa jedyne i sluszne. tak nalezy postepowac i koniec.kropka! czasem sobie mysle, ze straszny los spotkal te ich dzieci... maja dyktatora-frustrata w domu, zamiast matki...

Gość aaabcia
barestave a jak twoje dziecko ma na imie? ? ? ja tam nie krytykuje oryginalnych imion poniewaz córeczka ma nietypowe, za to strasznie nie lubie tych niby orginalnych ale oklepanych Wiktorii, Majek, Julek, po prostu za duzo dzieci nosi te imiona... a wiecie jak znajoma nazwala coreczke- Judytka :) jak ładnie, b. mi sie podoba! co myslicie o imieniu Beniamin??? bo ja jestem na tak ;)

Gość Barestave
ja jeszcze nie mam dzieci. wlasnie przygotowuje sie do ciazy. zajrzalam tu, by sie czegos dowiedziec, jednak to, co sie tu wyprawia przeszlo moje oczekiwania.

Kolejna hipokrytka. Od kogoś wymagasz kultury a sama jesteś z nią na bakier. A co komu przeszkadza wyrażanie opinii na jakikolwiek temat jeżeli ma czyste sumienie i w pełni zgadza się z tym co zrobił? A każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na temat Kevin'ów, Xavierów i innych takich czy owakich imion.