Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejdi Zgaga

Grzeją u Was kaloryfery???

Polecane posty

U mnie grzali tylko do polowy maja ,chociaz sezon grzewczy skonczyl sie ostatniego kwietnia.Dlaczego teraz nie grzeja skoro na dworzu jest tylko 8 stopni???

Gość sasddss
sama sobie odpowiedziałas bo sezon grzewczy sie skonczył

Ale mimo zakonczenia sezonu grzewczego,na poczatku maja jeszcze grzali bo bylo zimno?A teraz co?Marzne w domu a najgorzej jest w nocy :O Czy moge zadzwonic i spytac sie czemu nie grzeją?

Gość taka jednaaaa3
bo skonczyl sie sezon i tyle :) poza tym widzisz gdzies snieg? a w kwietniu jeszcze byt\l..

U mnie grzali do końca kwietnia, później w maju jak Kraków zalewało znowu zaczęli grzać na kilka dni, teraz już nie... W końcu czerwiec mamy, sezon grzewczy dawno się skończył... A lud by chciał tropiki i hawaje na pokojach mieć, żeby okna otwierać ;)

Wiadomo ze z na trzeba mieszkanie wywietrzyc no a potem taki ziąb w mieszkaniu ze hej : Ja chce cieple ,cieplutkie kaloryferkiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Gość fb brhht
ludzie a gdzie wy zyjecie ze u was "sezony grzewcze "sa???????????to juz nie komuna ze od pazdziernika do kwietnia musowo musza grzac..teraz moga a nie musza...wlaczaja gdy jest pelno zgloszen od lokatorow ....u mnie wczoraj wlaczyli bo mieszkancy dzwonili wiec o jakich sezonach piszecie??????????????

fb brhht - pewnie mieszkasz na jakims prywatnym osiedlu i dlatego masz cieplutko...Ja mieszkam w zwyklym wiezowcu i naleze do zwyklej spóldzielni i dlatego u mnie jest sezon grzewczy od pazdziernika do kwietnia :(

ogarnij się! - piszesz mi takie rzeczy ,kiedy ja marzne w mieszkaniu :( To nie po chrzescijańsku :(

Gość fb brhht
Lejdi na prywatnym?chcialabym :) na zwyklym ..do spoldzielni naleze...

Gość u nas grzeja cały czas

Kuźwa a ja dalej marznę :O W domu pranie juz mi drugi dzień schnie...Jeszcze tego brakowalo żeby mi sie grzyb w mieszkaniu pojawil 😠 Co mam powiedziecw spóldzielni żeby zaczeli grzac?????

Dzwonilam przed chwila do spoldzielni to powiedzieli mi ze moj telefon w tej sprawie jest trzecim telefonem i zeby wznowic ogrzewanie musza miec zgode wszystkich lokatorow a to nierealne.No i ze koszty uruchomienia ogrzewania sa bardzo duze.Kuźwa wiec marzne dalej :O

Gość grzejnik elektryczny
zwany farelka lub termowentylatorem..... ma strasznie kosmiczną cenę w granicy 50zł.

Gość mieszkam w domku
Ogrzewanie mamy nadal włączone, rano kaloryfery ciepłe i to jest bardzo przyjemne ;-)

Farelka odpada bo nie wyrobie na oplaty za prąd.Teraz juz mam bardzo duze rachunki a co dopiero jak wlacze jeszcze farelke ,ktora ciagnie pradu jak oszalala :( Mamy czerwiec a ja mam wrazenie ze to październik :O Moze ktos z Was wie kiedy w koncu bedzie prawdziwa wiosna a nie jesien???

Farelka odpada bo nie wyrobie na oplaty za prąd.Teraz juz mam bardzo duze rachunki a co dopiero jak wlacze jeszcze farelke ,ktora ciagnie pradu jak oszalala :( Mamy czerwiec a ja mam wrazenie ze to październik :O Moze ktos z Was wie kiedy w koncu bedzie prawdziwa wiosna a nie jesien???

Mnie przeraża ta wilgos na moich oknach.Przeciez jeszcze troche i bede miala grzyba :O Wietrze ale nie za duzo bo nie chce sobie mieszkania wyziębić.Mam malutkie dziecko ,ktore spi z nami w lozku bo w swoim lóżeczku sie rozkopuje i jest cale zimne...

Gość mieszkam w domku
W ogóle jest problem z praniem, bo bez ogrzewania raczej nie wyschnie. A na dworze za wilgotno ;-)

No w koncu dzis bylo cieplutko na dworze :) Teraz sobie siedze w samych majciochach i bluzce-luz blues ;) Ciekawe jak dlugo bedzie taka piekna pogoda,kiedy wroci ta wiosenna jesien?

Gość samam mamaaa
u mnie juz jest grzyb.A mam ale dziecko i czuc wilgocia.Masakra w domu mam 15 stopni.

15 stopni? Dzis bylo ladnie to i w mieszkaniu odrazu jest cieplej.Grzyb to cos okropnego dla ukladu oddechowego dla dziecka.kup jakis preparat na ten grzyb albo zglos do spoldzielni.