Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pomaranczowa pomaranczaa

Studenci po 24 roku zycia, znacie kogos kto poszedl pozniej na studia

Polecane posty

Go艣膰 wronikax
Jacy wy ludzie jete艣cie chorzy...I pomy艣le膰,偶e prawie sami studenci...A jeden drugiego od najr贸偶niejszych wyzywa.......I tak nic nie ma po studiach,wi臋c dajcie sobie na luz.Wa偶ne jest to,jakim jest si臋 cz艂owiekiem a nie gdzie si臋 uczy艂o -bo to jeszcze nie jest wyznacznikiem niczego艣......Brak s艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wronikax
*czego艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wronikax
Poza tym -sami inteligentni,wyuczeni-studenci prawa,medycyny....A takie prostackie podej艣cie maja ........Je艣li ktos jest dobry to idzie na prawo b膮d偶 medycyn臋 jak kto艣 jest s艂abszy-jest humanist膮 idzie na pedagogik臋 itd.....Dla ka偶dego co艣 si臋 znajdzie.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjjjjjjjjjjjfyhery6ae37y4a
Ja zaczelam w wieku 24 lat, skonczylam dzienne jak mialam 29, pracowalam w wakacje zawsze, mam teraz prace, ogolnie nie ma problemu, byleby pracowac kiedy mozna i zdobyc jakies praktyczne skille, bo za same studia to nikt juz pracy Ci nie zaoferuje da sie wytrzymac z 19latkami :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wronikax
Moja kole偶anka posz艂 na studia maj膮c 25 lat-wcze艣niej by艂a za granic膮 i te偶 jest zadowolona.3 latka szybko minie i z g艂owy.Poza tym nie ma na studiach kryteri贸w wiekowych z tego co sie orientuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oligarchia plebejska
kolega 29 poszed艂 w艂asnie na akademie muzyczn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bista z can膮
mam 19 i czuje sie jak down posrod 35 latek w grupie.. swiruski ze bania mala, nie wahaj sie;-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sonjia
mam 37 i te偶 my艣l臋 o studiach :P ile si臋 p艂aci za zaoczne , kto艣 si臋 orientuje ?? bo mam dzieci i nie wiem czy dam rad臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo偶e jakie podej艣cia! 1. Jestem s艂aby to p贸jd臋 na na psychologie.2. bylem dobrym uczniem ide na medycyn臋. Ludzie to zale偶y co cz艂owiek chce robi膰 w 偶yciu i jakie ma marzenia. Wsp贸艂czuje tym kt贸rzy kieruj膮 si臋 dwoma wy偶yj wymienionymi przyk艂adami. Wypal膮 si臋 zawodowo po 4 latach, albo pracodawca zwolni po p贸l roku. Ja od zawsze chcia艂am by膰 nauczycielk膮 w przedszkolu i TO W艁A艢NIE DLATEGO posz艂am na pedagogik臋 - a nie bo jestem debilem. M膮drz膮 se takie m贸zgi teraz "Jestem m膮dry studiowa艂em medycyn臋 a nie pedagogik臋 dla g艂膮b贸w" a potem studiuj膮 do 40 roku 偶ycia, nic nie zarabiaj膮 przez ten czas.(albo maj膮 bogatych tatusi贸w) Popracuj膮 2 lata i stwierdz膮 - to nie dla mnie. ale si臋 nie przyznaj膮 bo w ko艅cu S膭 PO MEDYCYNIE by艂o warto zmarnowa膰 tyle lat studi贸w bo to presti偶. olaboga

Udost臋pnij ten post