Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa pomaranczaa

Studenci po 24 roku zycia, znacie kogos kto poszedl pozniej na studia

Polecane posty

Gość drive me
pytanie gdzie to prawo studiujesz :P

Gość Monique222
dla ciebie może nie mam ,ale ja jestem zadowolona ze swojego życia i nie żałuje ,że nie siedze tylko w książkach tylko mam też inne zainteresowania . nauka nie jest moim priorytetem to tylko część mojego zycia

Gość małgośka mówią mi...
,że są kierunki trudne i łatwe.... dlaczego wszystkie oszolomy oblegaja pedagogike, psychologie, marketing, administracje itp? bo tylko tam moga jakos sie przeslizgnac. wszystkie moje glupie kolezanki i koledzy ktorzy ledwo zdali mature studiuja teraz jeden z wyzej wymienionych kierunkow :P medycyny, studia techniczne , prawo (ale nie wszedzie),architektura, biotechnologia i tego typu rzeczy to sa studia trudniejsze

Gość Monique222
bo widocznie Twoim jest ,ale uwierz mi dla niektórym ważne są też inne rzeczy i jakbys byla taka mądra to bys to uszanowała. nawet nie wszyscy chcą studiować , skończyć studia, uczyć się i to jest ich wybór

Gość itojtoje
drive me-taka inteligentna,taka zdolna,a nie potrafi poprawnie napisać słowa harówa...?

zgadzam sie z drivem. wkurwiaja mnie laski studiujace prawo X lat :P zreszta inne kierunki rowniez :P w jakiej jestes agencji? widzisz slonko ja jestem modelka i skonczylam prawo na UJ... bez opoznien :P dla mnie te studia to pasja dla ciebie "cos" do studiowania

Gość Monique222
a gdzie studiuje ? w lublinie na umcs

ale przeciez wszyscy nie moga studiowac technicznych czy medycznych kierunkow. Musi byc ktos kto pojdzie na pedagogike czy politologie. I to jest dobre, bo dzieki temu jest wiecej pracy dla tych co pokonczyli te "ciezsze" kierunki;)

Gość drive me
itoj nie jestem kobieta :P wybacz ale w pospiechu w dupie mam ortografie i gramatyke :P

Gość drive me
ale czemu pol polski studiuje te glupie kierunki???? bo sa najlatwiejsze! dlaczego zarowno na prywatnych jak i panstwowych uczelniach polmozgi ciagna tysiacami tam?

Gość itojtoje
wybaczam

Gość Monique222
i nie uważam się za gorszą tylko dlatego ,że jakiś ćwok mi to chce wmówić bo nie mam powodu żeby się tak czuć najmniejszego :p i skupcie się lepiej na swoim zyciu to bedzie wam łatwiej

Gość zooooollllooooo
umcs.... no ta .... druga gardias :D drzwi kariery sie przed nia OTWARŁY :D

monique w jakiej jestes agencji? :P studiujesz dziennie czy zaocznie?

pewnie ma cie za glupia bo powtarzalas rok :P nie wiem dlaczego twierdzisz ,ze to twoj sukces? :P

Gość itojtoje
drive,nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.a może np.pedagogika kogoś naprawdę interesuje?ok.szkoła oficerska to bardzo fajnie brzmi,prestiżowo,ale może niektórzy wolą pracę z dziećmi?dlaczego od razu półmózgi?

ci na panstwowych to jeszcze rozumiem, ale prywatne uczelnie to dopiero obciach:D Pol polski studiuje te latwe kierunki bo najlatwiej sie na nie dostac ale jak pisalam to dobrze. Przeciez wszyscy nie moga studiowac tego samego.

Gość Monique222
gardias to pedagogikę studiowała :p a umcs to ambitny uniwersytet...wiec nie wiem o co Ci chodzi..

Gość drive me
studiujesz dziennie czy zaocznie? :P

Gość Monique222
w agencji damart a studiuje dziennie to już pisałam . ale więcej danych nie podam bo wole pozostac tu anonimowa mimo wszystko ;)

Gość drive me
itoj nie mowie ,ze wszyscy pedagodzy to debile. dobry pedagog z powolania po dobrej uczelni to dzis rzadkosc . tak samo jak psycholog. po co nam w naszym zajebistym kraju milion pedagogow, milion psychologow, milion ludzi po marketingu? po co? i tak nie znajda pracy. polowa pojedzie na zmywak

Gość zybiushhh
obejrzalem modelki z damart... malo profesjonalna agencja.... niski poziom. skoros taka swietna to czemu tylko taka agencja?

Gość zybiushhh
http://damart.com.pl/modelki.html to nie sa profesjonalne modelki , widac ze to laski z przypadku :D co do gardias... jesli taki tlumok skonczyl umsc to podejrzewam ze ta uczelnie nie ma zbyt wysokiego poziomu :P zreszta ma krotka tradycje

Gość Monique222
a czy ja mówilam ,że jestem swietna? nie . ale mimo wszytsko za posrednictwem tej agencji zarobiłam trochę kasy

Gość Monique222
jasne laski z przypadku... nie chce mi sie kłócic z Tobą

Gość zybiushhh
pewnie masz na imie monika .... w agencji sa tylko dwie :D

Gość zybiushhh
takie ktore maja figure i ladna buzie. takie z ulicy

Gość zybiushhh
monika c ładna choc ma dziwne usta, monika b ma wredna gebe

Gość chyba skurcze
ja poszlam na studia majac 24 lata i 2 dzieci :) wiekszosc nie mogla uwierzyc ze mam juz dzieci, wszyscy dawali mi 20-22 lata ;) ale u mnie na roku bylo mieszanie, polowa studentow to osoby zaraz po liceum,technikum a polowa to osoby z przerwa po liceum,technikum duzo bylo osob po 30tce i takich w wieku moich rodzicow :) nie ma sie czego wstydzic i bac :)

Gość pawianka
Co sie jej tak czepiacie, że powtarzała rok.. matko ale z was ćwoki :O Wszyscy jesteście tacy idealni i wszystko wam w życiu wychodzi? A co do pedagogiki i politologii- może to kogoś interesuje wiec po co sie wpieprzacie w życie innych ludzi. Studiujcie sobie te wasze prestiżowe kierunki i dajcie żyć innym. Głupie dzieci neo :O