Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrex

Czu uwazacie ze miłość jest tylko jedna?

Polecane posty

Gość shsjdidifff
gdyby naprawde cie kochala to by nie brala z nim slubu, po co mialaby to robic zeby cale zycie cierpiec ?Ty tez jestes nie lepszy. I wlasnie przez osoby jak wy jest duzo rozwodów.

Gość asdfasdf
"Romantycznie nasz bohater tkwi w związku z partnerką której nie kocha i nie powie jej o tym by jej nie ranić." jak jej powie po paru latach to się dopiero dziewcze ucieszy. kurwa ludzie trzeba mieć jaja do jasnej cholery

jak jej powie po paru latach to się dopiero dziewcze ucieszy. k**wa ludzie trzeba mieć jaja do jasnej cholery o nie,by było max romantycznie zdradzi ją po paru latach małżeństwa ze swoją wielką miłośćią lub do niej podobną.:)

Gość patrex
macie rację, chodzi raczej o to że ona mu nigdy tego nie zrobi gdy ślub niedługo, jak wy byście się czuli gdyby w takim momencie osobą którą wy kochacie zostawia was

Gość asdfasdf
lepiej bym się czuł niż po fakcie a ty nie ?

Gość shsjdidifff
lepsze to niz zycie s kims z litosci i myslenie co by bylo gdyby...

Gość patrex
a jak nigdy byś sie nie dowiedział?

Gość no jaaassne
macie rację, chodzi raczej o to że ona mu nigdy tego nie zrobi gdy ślub niedługo, jak wy byście się czuli gdyby w takim momencie osobą którą wy kochacie zostawia was My byśmy działali, póki jeszcze czas, a nie roztkliwiali sie nad sobą

Gość okokovddjvjidd
a tak na marginesie ile wy macie lat?

Gość patrex
nie wmówiłem sobie, wiesz co najgorsza sytuacja jest taka, ze tak naprawdę tego nie da się opisać a niektórcyh nie chce bo są moje osobiste

hmmm a więc romantycznie ją porwij na koniu sprzed kościoła a nieromantycznie --porozmawiaj z nią jak dorosły z dorosłą .

Gość asdfasdf
"a jak nigdy byś sie nie dowiedział? " - to bym się domyślił kolego, kiedyś już coś takiego przerabiałem swoją drogą, rozważałeś już inne możliwości. nie chcę cię brać pod włos ale wasza "miłość" może być tylko iluzją, przynajmniej z jej strony

Gość patrex
ale ogólnie pytanie było inne, czy jest jedna ...w życiu ta miłość, a ja piszę tu rzeczy w sumie osobiste i glupio się czuje pisząc tak przed obcymi ludźmi

Gość werkassssss
wiesz co zrob swojej dziewczynie przysluge i zostaw ja w spokoju

Gość patrex
a dlaczego iluzją?

zalezy od człowieka. Niektórzy zakochują się co 5 min inni kochają parę razy ,za kazdym razem prawdziwie inni kochają nieprawdziwie są różne odcienie miłości.

Gość patrex
zostaw swoją dziewczynę w spokoju - myślisz ze ja sie z tym dobrze czuje, nie chce sie tłumaczyć, nie chce miec takich rozterek, meczę sie z tym wszystkim,

Gość asdfasdf
@patrex bo chcieć to móc :) porównywałeś się z jej menem, jak wypadasz w takim zestawieniu? pamiętaj że kobiety potrafią być bardzo wyrachowane :)

Gość patrex
nie chciałem zeby ta rozmowa zeszła na takie tory, zmykam stad, dzięki sami za odp.,

Gość patrex
tak - i odpowiedz nie znalazlem bo ja mam wady on ma i tak samo zalety, zesatawienia nie da sie zrobic

Gość patrex
a jesli chodzi o kwestie finansowe to oboje jesteśmy średnio zamożni, jesli mówisz o wyrachowaniu

Gość patrex
dość, bo ja za dużo pisze :)

Gość asdfasdf
ok, zapomnij o obu laskach i znajdź sobie trzecią jasne sytuacje są najlepsze

i dalej uważasz ze to co robisz jest normalne i nieśmieszne? jesteś z kobietą która nie kochasz kochasz kobietę która wiedząc ze moze być z tobą,wybiera kogoś kogo nie kocha ,by go nie ranić? a więc podsumowanie--nie ranicie osób wam obojętnych,a ranicie siebie żenada--czyż nie?

Gość asdfasdf
sami a ty co byś zrobiła ?

ja ? teraz z tym rozumkiem odeszłąbym od kobiety której nie kocham,porozmawiałabym z tą którą kocham,jeśli nie potrafiła by się zdecydować na bycie ze mną mimo ze mnie kocha----zrezygnowałabym z niej także

Gość asdfasdf
no proszę, kobieta "z jajami" ps. ile masz lat?

ja? a jakie ma to znaczenie ? kliknij na mój profil a dowiesz się o mnie więcej ;)

Gość asdfasdf
łolaboga nie wiedziałem że kafe ma taką funkcjonalność :) no to że po 30 to się po mailu domyśliłem z tymi twarzami fajne. kojarzy mi się z tym co mówi mój ojciec "ludzie dzielą się na tych co nie wiedzą że nie wiedzą, wiedzą że nie wiedzą, nie wiedzą że wiedzą i wiedzą że wiedzą " ;)