Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 10 miesiecznego synka

pierwsze urodziny

Polecane posty

Jak organizowalyscie / organizujecie pierwsze urodziny waszych pociech? Zbieram pomysly, poniewaz chcialabym, aby byl to dzien wyjatkowy :)

Gość 2 msc przed?????
hahahahah:D dobre

A co w tym smiesznego? :) Nie wolno mi zastanawiac sie i zbierac pomyslow za wczasu? :)

Gość wieszzz cooo
ja nigdy nie palnuje cos za wczasu bio nie znam dnia ani godziny i jutro moze mnie nie byc na tym swiecie:)

wieszzz cooo - ty to ty, a ja to ja :p Moze ktos jednak wypowie sie na temat? :)

Gość hjhjhjpopi0909
ja właśnie jestem przed urodzinkami synka za niecałe 2 tyg goście już zaproszeni i też planowałam dużo przed gości mamy sporo bo 15 osób mamy dużo przyjaciół nie da się mniej zaprosić.

moj synek ma 1 urodziny za 2tyg :) Planujemy impreze grillowa na dzialce :) Skopro Twoje dzieciatko bedzie mialo urodziny w sierpniu (jak dobrze licze :P) to zorganizowalabym podobnie jak ja - grill na swiezym powietrzu w weekend - kazdy chetniej posiedzi niz w domu jak cieplo. My zaczynamy impreze cala o godz 12, zeby i synek mial pociechce z tego dnia, a nie, ze zaraz pora na sen :P Dobrze przygotowane menu, naczynia jednorazowe - zeby nie trzeba bylo z domu wozic :P Tort zamowiony w cukierni blisko miejsca grillowego - zeby sie nie rozpusci i nie popsul i chulaj dusza :P