Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draken

Mówcie co chcecie ale kobieta bez szpilek jest jak żołnierz bez karabinu

Polecane posty

Gość 178+10
uwielbiam obcasy:)

Gość bladolica panna
a niskie? toż to dyskryminacja :P

karabiny noszą pacieruchy szeregowcy. podoficerowie i oficerowie mają broń krótką

Widac ze w wojsku nie byles, nie nosza bo im sie nie chce. A jak leca na misje to smigaja z dluga tak samo jak szeregowi

Gość Martishaaaaaaaaaaaaa
popieram tez uwielbiam szpilki, ale ostatnio jestem tak zmeczona ze smigam tylko w balerinkach ;] szpilki zakladam tylko na wieczorne wyjscia ;]

Nie zgadzam się- nie wszystkie kobiety wyglądają ładnie w szpilkach, tak jak nie wszystkie ładnie wyglądają w 'płaskich' butach.

uważam, że jak dziewczyna śliczna to i w gumofilcach będzie jej ładnie a jak ma defekty to siega po gadżety typu szpilki

Gość Martishaaaaaaaaaaaaa
gadzety? od kiedy to szpilki sa gadzetem :/? toz to normalne buty i nie widze zadnej senseacji w noszeniu szpilek;/

Zapraszam mundurowych z karabinami, pistoletami, czołgami i laskami w szpilkach na moje pole. Nawet Burek nie bedzie wos chcioł ojscasć. A wicie dlacego? :classic_cool:

dziadek szabelką wojował i też było dobrze :) lubię szpilki, wolę boso:) tak, jak wolę nogi wyglądające świetnie nawet w rozczłapanych starych klapkach niż te, które w dopiero szpilkach wyglądają przyzwoicie coś mnie do natury ciągnie ostatnio

Dobra kalina - ostańcie. Przydacie sie. Jo mundurowego nagne - a ty konies w rzyć. Ino po wojskowemu! Zrozumiano?? :classic_cool: p.s. cuś sie juchy rozbiegli.

Gość ditto
Kobieta bez szpilek nie wygląda jak żołnierz bez karabinu. Gorzej: wygląda jak czołg bez gąsienic. Jest po prostu niekompletna, a już na pewno nie jest kobietą z klasą. Nawet najwspanialsze nogi wyglądają byle jak w płetfowatych balerinach albo wieśniackich japonkach. Szpilki robią z przeciętnych nóg zgrabne i zmieniają kopciucha w kszieżniczkę. Moja żona stale nosi szpilki 10-11 cm i wygląda w nich bosko. W tej chwiki migają mi po ekranie reklamy. Jest tu zgrabna babeczka w krótkiej sukience i czym? Oczywiście - w szpilkach !!! Cały świat wie, że kobieta atrakcyjna = kobieta w szpilkach.

Gość trtrtryyyy
sranie w banie, wysoka dziewczyna z długimi, szczupłymi i dłuuugimi nogami nie potrzebuje szilek 🖐️

mnie juz nogi bola od tych obcasow...choc kobieta pieknieje w szpilkach;)

Gość trtrtryyyy
* szpilek

tak kobieta fajnie w szpilkach wygląda ale do czasu:) a później zacznie krioterapię bo żylaki zaczną być na tyle widoczne że jedynie to zostanie. Szanujcie trochę nogi kobitki

NATURA!! Jakby natura chciała - toby wam sama tak nogi popierdoliła. A czyż naturalne (znacy w pepegach) nie som najpienkniejse? :classic_cool: