Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudziarz

Ale ludzie są nudni...

Polecane posty

Gość kawa w necie
albo też czym chciałbyś się ze światem podzielić? Co Cię pasjonuje? :)

Gość mój ma przecudny tyłek
"Nie, bo nie interesują mnie takie kwestie. Tak jak inne problemy związkowe. Wy, kobiety to lubicie, a ja nie dam się wtłoczyć w te babskie przemyślenia" my kobiety to lubimy? :D to wytłumacz mi proszę skąd gros poetów piszących o miłości, skąd filmy o skomplikowanych relacjach międzyludzkich kręcone przez facetów, skąd tyle piosenek o miłości..

Gość Nudziarz
No niestety, neurotycy są trochę poza światem ;) *Sami*, czekam na kolejne szpile, bo jest coraz śmieszniej :D Bezmyślny mężczyzna nie założyłby tematu o takiej treści. Widzę, że wyjątkowo zalazłem za skórę, bo spinasz się coraz bardziej. Koleś, który ma w opisie zadziwiające zdanie 'Dziwny jest ten świat' niech się nie wypowiada w temacie, bo boję się, że zaskoczy mnie czymś równie podobnym. Może... wszystko się może zdarzyć? :O

Bezmyślny mężczyzna nie założyłby tematu o takiej treści. tylko taki zakłada tak infantylne tematy:) etap takich przemyśleń, większośc dojrzałych ludzi ma za sobą.

Koleś, który ma w opisie zadziwiające zdanie 'Dziwny jest ten świat' niech się nie wypowiada w temacie, bo boję się, że zaskoczy mnie czymś równie podobnym. to nie koncert zyczen to po pierwsze po drugie do rzeczy, o co ci chodzi? w skali od 1-10 jak bardzo jestes biedny i niezrozumiany?

Gość Nudziarz
Mój przecudny tyłek - to jest dowód na to, że mężczyźni są wrażliwsi o kobiet :) Poza tym to zależy od jakości, bo jeśli jest coś na poziomie to nie można temu jakości odebrać. Zależy w jaki sposób uczucia są przekazywane, bo można to robić pięknie jak poeci albo infantylnie.

Gość deszczowa auraa
koleś, który ma w opisie "Dziwny jest ten świat" wypowiedział się... pożal sie jemu, Nudziarzu, nikt nie zrozumie Cie lepiej od niego;)

Gość do kant dupy
z tą muzyka to pojechałaś, bezsensowne to może być granie w głupie gierki przez pół dnia na kompie, a nie słuchanie muzyki - no chyba ze słuchanie techniawek, albo jakiś słodkich popków itd ja na swoim empeku mam utwory, które nie tylko mnie relaksują, lecz pod wpływem pięknej muzyki bądź/i ambitnego przekazu słownego ma wyobraźnia twórcza zaczyna szybciej pracować, nachodzą mnie głębokie przemyślenia i władają silne emocje, co w rezultacie 'otwiera umysł', czasem nawet popadam w twórczy szał

Gość Nudziarz
*Sami* - na pewno ludzie dojrzali ma to za sobą, ja w to przecież wierzę. Wszyscy są mądrzy, mają poukładane w głowach, a wieczorem zasiadają przed telewizorem do 'You Can Dance' :) Dziwny jest ten świat, co?

ee, to nie psełdo, brak mu wyrafinowania skoro mężczyźni są tacy wrażliwi, to po co piszesz na babskim forum? idź na jakieś pełne wrażliwych facetów, bo jeszcze Cię przygnieciemy naszym prostactwem

Gość sorry gregory
ale moze mi ktoś powiedzieć kim jest owy 'psełdo' czy jak mu tam? bo na każdym topicu o nim słyszę, a nie zauważyłem użytkownika o takiej ksywce :O

Gość Nudziarz
Na zakończenie napiszę, że nie nadaję się do takiego życia jakie jest wymagane, a wszelkie inne myśli są zaraz zbijane, tak jak na tym forum. Nie można zadawać pytań, tylko uczyć się, pracować, żenić, płodzić, itd. I pisać o tym na takich forach jak to. To jest prawdziwe życie.

*Sami* - na pewno ludzie dojrzali ma to za sobą, ja w to przecież wierzę. Wszyscy są mądrzy, mają poukładane w głowach, a wieczorem zasiadają przed telewizorem do 'You Can Dance' a co masz do tego programu? Młodzi utalentowani tancerze z pasjami,planami,marzeniami A ty co oglądasz wieczorem?

Gość Nudziarz
zawsze szczery, dlaczego uważasz, że jak ktoś ma takie niezbyt popularne i wyśmiewane przemyślenia to musi od razu płakać w poduszkę?

Na zakończenie napiszę, że nie nadaję się do takiego życia jakie jest wymagane, a wszelkie inne myśli są zaraz zbijane, tak jak na tym forum. Nie można zadawać pytań, tylko uczyć się, pracować, żenić, płodzić, itd. I pisać o tym na takich forach jak to. To jest prawdziwe prawda jest taka ze nie potrafisz rozmawiać,co potwierdziłeś na tym topiku na żadne zadane pytanie nie odpowiedziałeś, same zarzuty i wymagania--to cały ty :)

cóż za bunt, godny mego pięcioletniego siostrzeńca (nie chcę iść spać, skoro ciocia nie idzie to czemu ja muszę?!) a co do ju ken dens-cóż, chyba też jestem wyjątkowa, nieprzeciętna i kilka poziomów wyżej, bo nie oglądam takich rzeczy, ba, nawet nie mam tv od paru lat...cholera, mam się czuć lepsza?

Gość Nudziarz
Nie oglądam TV. Taki to jestem nudny :D

zawsze szczery, dlaczego uważasz, że jak ktoś ma takie niezbyt popularne i wyśmiewane przemyślenia koles, najpierw rzuc chociaz jednym przemysleniem i ocenimy na ile jest ono popularne nastepnie poszukaj gdzie podziala sie twoja konsekwencja

zapewne "swiat prawiczkow" na discovery nie,nie zrozumiałby ich filozofii ;) obstawiam meczyk z piwem w ręku

Gość Nudziarz
Na które pytania mam odpowiedzieć? Jeśli mówisz o tych o zdradzie to wymyśl inne.

ej, Nudziarz...ja Ci mogę zaraz znaleźć całą kompanię podobnych Tobie. takich, którym nie chce się uczyć, pracować, żenić i płodzić. naprawdę nie znasz takich?

Gość Nudziarz
zawsze szczery no to w takim razie z jakiej racji piszesz mi o płakaniu w poduszkę? :D

Gość gram w dwa ognie
Nudziarzu - prowadzisz od jakiegoś czasu rozmowę w internecie. Przyłączają się do niej nowe osoby. Nie jest z Tobą tak źle.

miło mi ze skupiłeś całą uwagę na mnie ale nie tylko ja ci zadawałam pytania --masz jakieś hobby?