Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudziarz

Ale ludzie są nudni...

Polecane posty

Gość zerojedynkowa królowa
Ike, uspokoiłas mnie

Ike, a co, rzucisz na mnie urok? nie oddam cię ZSowi na pożarcie

Gość do Nudziarz
W wieku 22 lat to normal :D Z czym Ty chlopie masz problem, za pare lat zycie da Ci kopa w dupsko, to stwardniejesz. :D

to nie jest pewna informacja , wysoce prawdopodobne jest to, ze to pseldo jest kobieta luski :D:D:D:D

"wysoce prawdopodobne jest to, ze to pseldo jest kobieta luski" :D tym bardziej jestem spokojna, takie towarzystwo w zaden sposob nie zagraza mojemu poczuciu wartosci!

, za pare lat zycie da Ci kopa w dupsko, to stwardniejesz. mmmmmmm z sm idź na erotyczny

Chyba z ms?

o nie z ms proszę nigdzie się nie szlajać :P

Nie mogę się oprzeć. :) Ten czar i powab.

Nie mogę się oprzeć. jak dobrze pójdzie to prędzej czy później będziesz musiała choćby nogami

jak dobrze pójdzie to prędzej czy później będziesz musiała choćby nogami ps. samisia jak coś cię nauczy:)

Z nikim się niem nie podzielę, za łakomy kąsek. Oby tylko mnie chciał brać.

zerojedynkowa królowa Z nikim się niem nie podzielę, za łakomy kąsek. Oby tylko mnie chciał brać. podróbka podróbki królowej no no

Patrzcie pastwo, nawet królowej nie uszanują.

Gość pozwole sobie ocenic
jestem świeżo po dwóch lekturach poświęconych nerwicom i stwierdzam, że jesteś neurotykiem, już tłumaczę czemu: piszesz że, dopadają cię 'głębokie przemyślenia', ale nie umiesz bądź nie chcesz się z nimi dzielić, jeśli to pierwsze to dlatego, że neurotycy mają skłonności do takich myśli, których sami nie umieją właściwie ubrać w słowa, wiedzą o co im samym chodzi, ale przez to, że cechuje ich duże niezdecydowanie i potrafią baardzo często zmieniać nastawienie w stosunku do określonej kwestii (nawet kilka razy dziennie(!)) oraz przez to, że są poddawani anormalnym napięciom emocjonalnym (na zmianę: raz lęk, raz zbyt duża energia) bardzo utrudnia im to ot tak 'przelanie' myśli na papier, jeśli to drugie - to jest to skutkiem silnego lęku przed niezrozumieniem ich zdania bądź wyśmiania, są nadwrażliwi na krytykę itd. moja rada jest taka: nie zakładaj więcej takich topiców, bo ktoś kto nerwicy nie ma nie zrozumie jak to jest i tacy ludzie zawsze pozostaną conajmniej 'dziwni' dla reszty, jeśli chcesz 'dzielić się myślami' to najlepiej załóż bloga - pozostaniesz anonimowy, a przy okazji porzekonasz się jak ludzie zareagują na twoje poglądy i tak dla pocieszenia: 'neurotyków często cechuje większa 'inteligencja emocjonalna' kreatywność i wrażliwość, choć gorzej jest gdy owa wrażliwość staje się nadwrażliwoscią prowadzącą do egocentrycznej koncentracji na sobie'

pozwole sobie ocenic jestem świeżo po dwóch lekturach poświęconych nerwicom i stwierdzam jak przeczytasz coś z zakresu astrologii i horoskopów to też wpadnij:) jakby co to jestem spod znaku ryb:)

Gość aż dwie książki
To robi wrażenie.

ostatni wpis prawdziwej zerojedynkowej był o 15:19. podszyw i widownia zawsze czujna :-)

Gość jbdjknm
i znowu stare czarne kurwy oblezyly temat(obejmujac mezkie) (z nudow ?):) zwykla polska rzeczywistosc;luska vel:"stara blondi",zawsze szczerA ,boska ikusia ?:) samicao dbiegla od was bo lyka wszystko ,co jest objete prowokacja luski podszywajacaj sie pod oferme :) lusiu! przyjmij do wiadomosci !jestes nikim tu jak i w swiecie prywatnym! nie potrafisz? nie dziwimy sie ? to co co odjebujesz od jakiegos czasu jest pod znakiem twoich czterdziestu-paru dobrych lat , ty stara lampucero :) ps.patrz z kim kontaktujesz sie i dla kogo podajesz meije :) jesteś tak zdesperowana ze nawet nie jestes w stanie wiedziec na co cie stac

tzn. o 15:20, ale i tak mniejsza :-)

jakby co to jestem spod znaku ryb skoro o tym mowa to i ja sie podczepie, z wdzieczoscia przyjme wiarygodne informacje o najlepszych lowiskach karasi i linow

lusiu! przyjmij do wiadomosci !jestes nikim tu jak i w swiecie prywatnym! o masz:D a ty czego dla odmiany się naczytałaś ??:D

skoro o tym mowa to i ja sie podczepie, z wdzieczoscia przyjme wiarygodne informacje o najlepszych lowiskach karasi i linow chcesz zarzucić haczyk ??:P

chcesz zarzucić haczyk ? no masz! no mam ale nie dam jeszcze zarzucisz nie tam gdzie trzeba:P

Gość gjfjdjf
jbdjknm => tego nie wyplewisz , oni beda tu pisac zawsze , placa im za to :D

ja zarzucam tylko tam gdzie trzeba sezon na leszcza już otworzyłeś ?