Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczony załamany

Mam problem z narzeczoną !!! Pomocy :(

Polecane posty

Gość narzeczony załamany

Poznaliśmy się 6 lat temu na ECO festynie. Od tamtej pory jesteśmy nierozłączni. Mamy swoje priorytety i obietnice. Jedną z nich jest to, że żyjemy zgodnie z naturą, nie niszczymy planety i NIE JEMY MIĘSA!!! Moja dziewczyna(ktora jest w ciazy) wczoraj przyniosła do domu konserwe i ją zjadła na kolacje. powiedziala że nie moze się powstrzymac :o wiekszej bzdury nie slyszalem nigdy. Mowi ze w ciazy kobiecie sie chce miesa i od dzisiaj bedzie jadac takie rzeczy. Chce mi sie wymiotowac na samą myśl :o:o:o:o Dlaczego ona łamie nasze obietnice wymyslając takie bzdury ? Przeciez to tylko wymówka !!!!!

to nie bzdura ani wymówka tylko odpowiedź na zapotrzebowanie organizmu. Kobiety w ciąży tak mają i nie próbuj zrozumieć czemu- tak jesteśmy skonstruowane. nie masz większych problemów?? 🖐️

Gość ladygaga778899
ja nie wiem ale glownie to sie zastanwiam dlaczego zapierdala z takim glupim

Gość pani misioreksowa
no babinie mięsa żałujesz??? :D jak Ci to przeszkadza to nie patrz jak ona je, a to że można mieć zachciankę której nie można się oprzeć to akurat prawda, zwłaszcza jak sie jest w ciąży - lepiej żeby ona się powstrzymywała zęby w tynk a później jakiś niedożywiony znerwicowany dzieciak Ci się urodził??? zastanów się czy Ty nie powinieneś zmienić priorytetów :O

Gość narzeczony załamany
To jest dla mnie duży problem bo zakochalem sie w innej kobiecie ! W takiej jak ja a ona okazala sie inna ... :o

Gość ladygaga778899
wsadz sobiw penisa kolegi w gebe

Gość aska sraskaaaa
no to ja zabij

Gość narzeczony załamany
Nie ublizaj mi. jak nie masz nic do powiedzenia to won :o jak ją przekonac zeby nie zarła zwierząt ? !!!!!! moze są jakieś witaminy w tabletach ?

Gość pani misioreksowa
jeśli określasz swe uczucia tylko na podstawie tego czy kobieta wpyli puszkę z mięsem czy nie to szkoda mi Ciebie bo jesteś żałośnie płytki i nie masz pojęcia o tym czym jest miłość :)

Gość no i jak nie dozywice dziecia
ka to urodzi sie inny niz sie spodziewasz. A zreszta nie nadajesz sie jak widac na ojca, na szczescie twoja narzeczona przewyza cie madrosci i odpowiedzialnoscia bo jak dalej by zostala takim popaprancem jak ty to biedny dzieciak by se urodzil. Wydoroislej chlopie bo juz chyb aczas zerwacz mlodzienczymi idealami:D Segreguj smieci i inne pierdy ale zejdz na ziemie i badz doroslym facetem a nie szczylem z ekoklubu

Gość narzeczony załamany
tu chodzi o obietbice skladane przez 6 lat, priorytety i zasady ktorym mielismy byc wierni do konca zycia oklamywala mnie przez 6 lat !

Gość pani misioreksowa
czyli rozumiem że jesteś ją gotowy nafaszerować chemią byleby nie jadła miesą i nieważne że urodzi sie upośledzone jakieś chore dziecko... współczuje dziewczynie że trafiła na takiego żałosnego kolesia jak Ty - jesteś niedojrzały - zwykły smarkacz

gadasz głupoty. Przeciez n8ie je tego mięsa na codzień tylko teraz- kiedy jest w ciąży. Nie dasz rady walczyć z potrzebą organizmu więc zaakceptuj to. Zresztą co to za bzdura że po zjedzeniu mięsa okazała się inną kobietą- rózną od tej w której się zakochałeś :O Zastanów się nad sobą i swoimi idiotyzmami 🖐️

Nie okłamywała cię, pierdoło skończony, tylko nie będąc w ciąży nie potrzebowała mięsa, a teraz potrzebuje. Skoro jakieś tam obietnice sprzed lat są dla ciebie ważniejsze niż zdrowie dziecka i kobiety - jesteś durniejszy niż jakikolwiek człowiek, jakiego w życiu spotkałam, a wielu imbecyli już widziałam:o

Gość narzeczony załamany
ciaza jest pewnie tylko wymowką. jest myślącym człowiekiem i mogłaby oprzec sie swoim zwierzęcym instynktom :o ale chyba nieiwele o tym wiece.

Gość narzeczony załamany
ja to naprawde nie wiem jak ona to mogla zrobic! a do tego jeszcze BARDZO podoba mi sie jej siostra!

Kurwa, debilu, byłeś kiedyś w ciąży, pacanie? Bo ja byłam! Nawet nie wiesz, co się dzieje z organizmem wówczas. Jesteś egoistycznym dupkiem pozbawionym empatii - do tego socjopatą bądź psychopatą, zależy od przyczyn, które je w tobie wywołały, bo twoja wyrozumiałość jest tak wielka, jak inteligencja pantofelka:o

Gość jestes plytki i tyle
dwie z moich kolezanek,zagorzale wegetarianki,tez w ciazy jadly mieso-bo musialy dostarczac dziecku cennego bialka i zelaza-i ich mezowie (tez wegetarianie) jakos to zrozumieli,przelkneli i bylo git.Jak urodzily i skonczyly karmic,to powrocily do wegetarianizmu. Tak w ogole to mi ten temat prowokacja zajezdza,bo nie wierze,ze ktos moze wykazywac sie az taka ignorancja:O

Gość ludzieeee
Człowieku ty w ogóle jej nbie kochałeś tylko swoje chore wqymysły, dorośnij i daj żyć tej kobiecie, ona jest w ciąży i ważniejsze jest jej zdrowie, a miesto to nic złego ,ludzie jedzą mięso!!!!!!!!!! Nie zauważyłeś, że przez miloony lat tak było??? Od kiedy wegetarianka jest lepszą kobietą niż ta co je mięso? co za bzdury!!!!!!!!

Gość narzeczony załamany
jest mi bardzo ciezko to wszystko zrozumiec -mnie jeszcze to w ogole sie nie przytrafilo...myslalem ze to na cale zycie a to to! no co jeszcze?

Gość narzeczony załamany
macie problem z głowami. poprzedni post nie jest moj i wszystko co od tej pory zostanie napisane to podszywy. leczcie sie wy ze swoimi durnymi teoriami. lepiej sie dokształccie... zegnam. wiedzialem ze tu same imbecyle i nikt nie powie nic sensownego na temat.

Gość pani misioreksowa
tak dla niej ciąża jest wymówką żeby wpylić mięcho jak dla Ciebie jest wygodną wymówką na jej porzucenie to że zjadła trochę mięsa - wg mnie jesteś zdrowo porąbany skoro jakaś padlina jest dla Ciebie ważniejsza niż zdrowie Twojego dziecka - Twoje zachowanie jest wbrew naturze - nawet zwięrzęta dbają najlepiej jak mogą o swoje potomstwo od momentu poczęcia gsyby Pan nie wiedział Panie ECO :O

Gość narzeczony załamany
w w ogole nie rozumiecie!!!!!!!!!!!!!

Gość narzeczony załamany
ten post nie jest moj!

Gość sdfsd
Zlamala obietnice dot. jedzenia miesa, to pewnie kiedys cie zdradzi :o

Gość narzeczony załamany
moj nowy nick to NARZECZONY ZAKLAMANY

Gość narzeczony zalamany
to wszystko przez to,ze mam kompleks malego penisa,ktory kojarzy mi sie z taka mala kielbaska i jak widze,ze moja dziewczyna zre te konserwy,to moj kompleks sie jeszcze bardziej poglebia:(

Gość narzeczony zalamany
a nanjbardziej to mi sie podoba jej mama...

Boshh.... Mam nadzieję że dziecko odziedziczy inteligencję po mamusi a nie po Tobie :o Lepiej żeby się chore urodziło niż żeby mama trochę mięsa zjadła :o