Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqq ania qqq

Jakie uczucie wywołuje u was myslenie o przeszłości erotycznej waszych partnerów

Polecane posty

Gość qqq ania qqq

Jestescie zazdrośni o przeszłość Waszych chłopaków/ dziewczyn, mężów/żon a może Was to nie interesuje albo...ciekawi. Bo ja w ogóle nie czuje zazdrosci. Nigdy nie wyobrazałam sobie byc z prawiczkiem. Myslenie o byłych mojego męża (jedna znam dośc dobrze) nawet mnie kręci... zastanawiam sie jak to między nimi było czy często sie kochali/jak/gdzie. Wiem, że niby sie nie powinno ale ostatnio próbowałm wyciagac z meża jakieś info z przeszłości (nie na temat tej dziwczyny, która znam - szanuje to, ze kiedys tworzyli zwizek i szczegóły to ich sprawa...:) ) i przyznał mi sie do "dziewczyny na raz" i choc uważam go za pożądnego i w życiu bym się tego nie spodziewała kręęęci mnie to...

Gość lonia24
Ja nawet wole nie mysleć, że mój facet spał z kims oprócz mnie. Co może byc tym podniecającego...

Gość nudząca się ona
Czasami się zastanawiam jak on to robił przedtem, jak ocenia mnie na tle swoich eks...

Srali w kszoki franciszkanery... Znacy: srali mychy - bedzie wiosna. Uczucie je proste iwszyskim znane: ORCYK! QRWA - GDZIE JE ORCYK!! :classic_cool: