Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wenussss

Blondynki to idiotki

Polecane posty

Gość Wenussss

Faceci na nie lecą, bo uważają że są głupie i łatwe.te naturalne są naturalnie głupie.a te farbowane to robią sie głupie na własne życzenie:-Dsam fakt że farbuja sie na blond oznacza że chcą podobać sie mężczyznom,bo nie od dziś wiadomo że faceci wolą w łóżku blondynki więc coś o takich dziewczynach świadczy:-)a blondynki farbowane na ciemno to sztuczna inteligencja:-D

Gość błysnęłaś intelektem
:D :D

Gość Masz w 100 procentach rację
Najbardziej podniecające są łyse kobiety po chemioterapii :classic_cool:

Gość a ja lubię....
blondynki lepsze w łozku?:D bzdura :classic_cool: brunetki są dzikie i napalone :)

Gość nunino
rzucil Cie facet dla blondynki?:o

Gość nunino
ale jako ,ze Venus brunetka nie byla wiec nie wiem dlaczego obrazasz sama siebie:p

Gość Wenussss
Blondynki są lepsze w łóżku w tym sensie że poprostu są łatwe i każdemu wskakuja do łóżka.większość blondynek napewno.

Gość Wenussss
Tu nick nie ma znaczenia:-) ja jestem dziewczyna o czarnych włosach NATURALNE.ja poprostu pisze to co widzę.większość blondynek które znam są takie. i tylko blondynki będą sie tego wypierać.a niby skąd powstały dowcipy o blondynkach:-D?

Gość ooohj
no pewnie a dowcpy o blondynkach wymyslaja znudzone brunetki

Gość khgjgjhg
glupie pierdolenie zazdroscisz blondynkom tego ze sa malo owlosione i nie musza sie golic na nogach?? :D ze maja delikatniejsza skore? widocznie tak :)

Gość Wenussss
Rodzaj skóry nie zależy od koloru włosów:-) dowcipy może i wymyśliły brunetki ale mężczyźni od wieków je powtarzają i śmieją sie z nich więc?:-D ja osobiście nic do blondynek nie mam żadna faceta mi nie zabrała.ja tylko stwierdzam fakty.blondynki od zawsze uważane są za głupie

Gość Wenussss
I jeśli chodzi o owłosienie to jeśli kobieta dba o siebie,to nie ma z tym problemów.więc współczuję tym co mają;-)

tak, kiedys uwazali ze slonce kreci sie wkolo ziemi, ze ziemia jest płaska i że nigdy nikt nie wymysli samolotu prawda? i co, to ze ktos tam cos uwaza znaczy ze jst faktem? własnie pokazujesz swoja głupote autorko, wspolczuje ci, a podarzaja za stereotypami wlasnie ci ktorzy nie potrafia miec wlasnego zdania... pustaczku

Gość Złośnicaa.
Też uważam że blondynki są głupie. I to nie tylko stereotyp o wiele częściej można spotkać głupie puste dziewczyny i to są blondynki nie brunetki...

to nie myslce bo wam nie wychodzi, jakos zadna blondynka tutaj nie pisze o stereotypach... i wlasnie wychodzi kto jest głupi a kto madry...

a dziewczyny z czarnymi włosami tudzież zafarbowanymi na czarno równają się głupim blądynką. więc nie masz się czym szczycić bo czarne też są uważane za głupie. naprawde mie masz większych problemów i jakiś głębszych tematów do obgadania niż kolor włosów którego(naturalnego) nikt sobie sam nie wybiera...marnota na tym świecie

Gość toś trafił
jedyna iditka na całej kuli ziemnsiej to frela

Zajmij się lepiej czymś bardziej konstruktywnym niż ocenianie inteligencji kobiet na podstawie ich koloru włosów. Czyżby jakaś blond niunia odbiła co faceta?:P

Gość Wenussss
Ty pewnie blondynka jesteś?;-)ok.już nic więcej nie pisze.blondynki są uważane za głupie i już tego nie zmienicie:-)

ja osobiście nic do blondynek nie mam żadna faceta mi nie zabrała.ja tylko stwierdzam fakty.blondynki od zawsze uważane są za głupie - przeczysz sama sobie kotku :D Nic nie masz do blondynek, a je oceniasz. Nie wiem skąd takie pomysły by dzielić ludzi na lepszych i gorszych po tym, jaki mają kolor włosów:o

Gość blackcaffee
Ja jestem blondynką od urodzenia, świetnie czuje sie ze swoim kolorem, w miare sie ucze, mam fajnych przyjaciół i superanckiego psa - mój świat w wielkim skrócie, nie ma w nim miejsca na stwierdzenie "jestem głupia bo jestem blondynką". ZA to bardzo lubie kawały o blondynkach, uwazam ze to jedne z najsmieszniejszych. A i pieprzyć stereotypy - nie mowie o mnie ale wyrządzają one bardzo duzo krzywdy, własnie od stereotypów bierze sie megalomania i nietolerancja

Jestem szatynką. Zresztą mój kolor włosów nie ma nic do tego, że się tutaj udzielam. Po prostu nie znoszę stereotypów. Trochę więcej tolerancji.

Gość bele de jour
odezwaly sie zazdrosne brunetki

chciałabyś być chociaż w połowie tak głupią blądynką jakie się tu wypowiadają ale niestety nigdy nie będziesz.nara:D. twoi rodzice musza cierpieć że ponieśli aż tak dużą klęske pedagogiczną

Gość patrychaaa..
Wiesz może blondynki są głupie ale za to brunetki to dopier kurwiska .... nawet przed chwilą widziałam pustą brunetke która miała 5 ton pudru i napewno nie błysła mądrością pytają sie sprzedawczyni czy ta zielona guma z orbit do jest miętowa czy o smaku pokrzywy...Więc wenus prosze daruj se takie tematy ...;/

Gość blackcaffee
patrycha hahaha rozwaliłaś mnie tą gumą o smaku pokrzywy :D:D

Gość blondyneczki maja lepiej
przynajmniej nie rosnie im dzungla na pizdzie siegajaca polowy uda :)

Gość blondyneczki maja lepiej
a wszystkie kawaly na temat blondynek wymyslily wlasnie zazdrosne brunetki :) spadac