Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalonaaa

Tatuaz

Polecane posty

Gość Szalonaaa

Witam Postanowilam sobie zrobic tatuaz w okolicach malego palca u prawej dloni ktory idzie prawie do konca zewnetrznej strony dloni... Zobaczylam cos podobnego u Cheryl Cole ale nie chce jej kopiowac wiec chce zrobic cos wiekszego i inny wzor... Ale od niej wzial sie pomysl... Znacie moze kogos kto robi takie tatuaze, robi je dobrze i taniej?? W studiu biora kupe kasy a ja wolalabym cos tanszego...

lepiej zapłacić drożej a mieć to profesjonalnie zrobione...zachowana higiena i w ogóle...

Gość gryczka
Nie oszczędzałabym na tym.

Gość Szalonaaa
No tez wlasnie o tym pomyslalam ze przeciez zakazenie mozna dostac od nieprofesjonalnie zrobionego tatuazu.... Hmmm juz sama nie wiem... Mojej kumpeli robil tatuaz taki zaprzyjazniony gosc i nic sie jej nie stalo.... Tez chcialam isc do salonu, ale ona mowila ze jej sie nic nie stalo to i ja nie umre.... Tylko ona mnie wlasnie powstrzymuje...

no własnie taki ''zaprzyjaźniony gość'' może cię czymś zarazić...bo jesli nie jest profesjonalistą to wątpię aby za kazdym razem używał nowych igieł a resztę odkażał w autoklawie

Gość gryczka
Znajdź zaprzyjaźnionego profesjonalistę, który zrobi Ci w studiu, a policzy mniej za robotę :-) Żeby miec pewność, że będzie wszystko OK, powinny być użyte dobrej jakości barwniki, sprzęt musi być z autoklawu, jednorazowe rękawiczki itp... To wszystko musi kosztować.

Gość Szalonaaa
No chyba macie racje.... To ze jej sie nic nie stalo nie znaczy ze mi sie nic nie stanie no nie?

no właśnie....a moze jej juz się stało tylko jeszcze o tym nie wie...