Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000888000

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość 000888000

witajcie jestem mloda kocham sie z chlopakiem dosc czesto i to przewaznie w dni plodne. mam takie pytanie czy brak czucia w sobie czlonka chlopaka podczas seksu to jakas oznaka ? nigdy wczesnij tak nie mialam zauwazylam pare razy juz nie ma takiego uczucia jak wczesniej. dodam jeszcze ze okres dosc ze zaczol mi sie pare dni wczesniej to skonczyl sie o polowe szybciej niz zawsze ( mam regularne miesiaczki) i oststnio mialam nawet dziwne uczucie w ustach metaliczne takie ... czy to moze jakas z pierwszyk oznak ciazy ??pisze tutaj bo na innych forach nikt nie potrafi mi pomoc..

Gość aaabcia
to ciąża, na bank! i co ty teraz zrobisz? :P

Gość 000888000
hmm a co mam zrobic jesli to prawda to sie bede cieszyc ale jeszcze z tym poczekam bo kiedys juz sie tez cieszylam az tu nagle przyszla @. wieczorami i w czasie dnia jest mi nie dobrze malo tego sciska mnie w zoladku i jest mi cieplo. ale dziwi mnie to ze jesc mi sie jakos za specjalnie nie chce... i nie dawala mi spokoju mysl czemu ja go w sobie nie czuje to teraz juz wiem :) dziekuje za odpowiedz jestem dobrej mysli :)

Gość 000888000
ale jesli jakas kobitka mysli cos o tym lub tez cos takiego miala prosze o wpis bede wdzieczna

Gość aaabcia
a ile ty masz lat?

Gość 000888000
20

Gość 000888000
ale mysle ze wiek nie ma tu akurat znaczenia chodzi mi o te objawy i czy moga one oznacza ciaze ahaa ucisk w podbrzuszu tez wystepuje.

Gość odpowiem.......
może po prostu zrób test i się przekonasz czy jesteś w ciąży czy nie

Gość aaabcia
jejku to czemu tak szybko starasz sie o dziecko? mlodość i luz ci nie miłe? wierz mi posiadaie bobasa to wcale nie taka super przyjemnosc... sama urodzilam w wieku 20 lat wiec wiem co pisze, lepiej modl sie zeby to jeszcze nie byla ciaza, powstrzymaj sie przynajmniej kilka lat!!!

Brak czucia czlonka swiadczy o tym ze twoj acet ma maego fiutka a nie ze jestes w ciazy. Nie badz smieszna , dziewczyno. :O

Gość aaabcia
najpewniejszym objawem jest brak miesiączki w spodziewanym terminie i w tymże czasie nalezy zrobic test ciązowy ktory powinien wykazac czy jestes w ciazy... objawy typu bole w podbrzuszu, dziwny smak w ustach przed spodziewanym okresem moga byc po prostu urojone :)

Gość 000888000
ok dziekuje za odpowiedz :)

Gość aaabcia
nie za ma co :P

Gość 000888000
jagoda najpierw dokladnie przeanalizuj sobie co pisze potem glupio odpowiadaj...