Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuu

chyba się zakochał

Polecane posty

Gość uuuuuuuuu

Co mam o tym myśleć: jestem na stażu w gimnazjum w sekretariacie. Do domu jak i do pracy jeżdżę autobusem szkolnym. Gimnazjalista, który chodzi do 3 klasy ciągle się do mnie uśmiecha i się ciągle na mnie patrzy. Dziś w autobusie tak się na mnie zawiesił i tak się patrzył i uśmiechał że się zaczęłam śmiać. Co o tym myślicie ? Proszę o wasze przemyślenia na ten temat.

to normalne ze gimnazjalisci sie podkochuja w mlodych, atrakcyjnych nauczycielkach czy pracownicach szkoly. pozdr dla pani od rosyjskiego z gim 4 w otw :)

Gość uuuuuuuuu
odpiszcie mii

Gość uuuuuuuuu
SAMA wyglądam jak gimnazjalistka. Ledwo skończyłam 20 lat to nie jestem żadną panią.

Gość uuuuuuuuu
ej no jest tu ktoś

to jeszcze lepiej, ale jestes starsza, bardziej doswiadczona od nich, a w tym wieku chlopaki tylko o jednym mysla ;)

Gość uuuuuuuuu
no może i tak.

Gość fsdghtryjhty
ech, nie mysl o tym:P najwyzej za pare lat Cię spotka i ... moze cos z tego będzie? ja od zawsze podobałam się młodszym i to o 5-10 lat:P no i teraz mam narzeczonego mlodszego, ale jakbym spotkała go 8-10 lat temu to nie miałby szans;)

Gość uuuuuuuuu
mnie to nawet bawi. Dzieki temu bardziej się doceniam. Bo kiedyś uważałam że jestem do niczego