Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja z lubiż

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość kaja z lubiż

czy przeszkadzałby wam duży nos ładnej, zgrabnej dziewczyny?

oczywiście to teoria bo ciężko oceniać coś czego się nie widziało ;p (mówię tutaj ogólnie)

Gość kaja z lubiż
ej nie śmiejscie się :( ja mam doła z tego powodu. Jestem szczupłą blondynką, długie włoski, dość ładna i bardzo zadbana, ale mam taki duży nos, nie pasujący troche do mojej twarzy. Nie mam garba, ale nie podoba mi się :( czuję, że mam z tego powodu bardzo źle...

Gość kaja z lubiż
cream -> niedojrzały pajac :o

Gość do kaja ile masz lat
dziewczyno? nigdy nie mialas faceta?? bo jak mialas to wiesz ze faceci nie zwracaja uwagi tak bardzo na nos dziewczyny.....

Gość kaja z lubiż
mam 26 l. miałam facetów... myślę, że wtedy wyglądałam gorzej. Nic z moja psychika nie jest źle, jestem normalną dziewczyną, ale bardzo nieszczęśliwą. :(

no to jak wtedy wygladalas gorzej a mialas facetow wiec problem nie tkwi w nosie tylko w tym ze ty robisz z niego wielki kompleks. a propo - dlugie proste wlosy jeszcze bardziej uwydatniaja nos.

Gość warszwawski policjanttt
ale jak długi on jest? możesz podać długość w centymetrach

Gość kaja z lubiż
slyszałam, ze zmniejszają nochal, dlatego mam długie :o

Gość kaja z lubiż
warszwawski policjanttt-> tu nie chodzi o centymerty, nie jest długi ale hmm dość wysoki.. tak mi odstaje, nie jest zgrabny ani powabny, taki ..... nie nos :o.:(

a nie lepiej nazbierac kase i go zmniejszyc?chyba w kudowie jest tanio i duze doswiadczenie tam maja...nos sie raz przerabia,wiec powinno byc ok..cycki bym odradzala,bo te cholerne implanty trzeba wymieniac

Gość poka nosek

Gość kaja z lubiż
już miałam operację, ale nie wyszła bo trafiłam na paproka :( czyli mnie nic nie pomaga

jak masz cienkie wlosy i dodatkow sa one proste czyli wisza takie koltuny to niestety nosek sie udwidacznia. chyba ze masz geste ladnie ukladajace sie wlosy nie wiszace jak druty. ale faktycznie jak ci nos przeszkadza to operacja

Gość warszwawski policjanttt
a skad w w ogóle pochodzissz?

Gość kaja z lubiż
a czy to ważne skąd jestem? w jakim celu pytasz?

To zależy od tego na jakiej twarzy. I na czym jest ta twarz. Jak dziewczyna ładna i w miarę zgrabna to nos nieistotny

Urocze są te błache i nieuzasadnione kompleksy młodziutkich kobiet (po latach same z siebie się śmieją wspominając niepotrzebne szukanie dziór w całym) :-)

Gość kaja z lubiż
facet78_ z całym szacunkiem do Ciebie, bo wydajesz sie byc ok mężczyzną.... zapłaciłam 7000 za kinol, a mam taki, że mozna na nim wiadro powiesić :(((no moze przesadzam, nie razi, ale jest o kantr dupy :( mam randkę z przystojnym facetem z neta, boje sie ze ja mu sie nie spodobam ;(

Gość Piterekk
Jeśli to nie prowokacja to niech ktoś ma Cię w swej opiece. Próżność ponad wszystko

Gość kaja z lubiż
niech mnie ma, jestem za. ale ciebie akurat nie pytam

Gość a ja wam powiemxx
ze jedna operacja poprawy nosa czasem nie wystarczy. jak ktos ma garba to najpierw trzeba skorygowac garba a dopiero na drugiej operacji mozna uformowac nowy ksztalt noska wiec do autorki tematu - mozliwe ze dopiero przy drugiej operacji twoj nosek odpowiedni ksztalt by nabral moja kolezanka po 1 operacji miala prosty nos ale jakis taki wydawal sie jeszcze bardziej wiekszy niz ostatnio dopiero po drugiej operacji ma ladny zgrabny nosek a z tego co wiem okolo 15 kawalkow na to wywalila :( no ale jest zadowolona w koncu bo tez ciagle miauczala o swoj nos

Gość kaja z lubiż
a ja wam powiemxx-> dzieki za pocieszenie, widzisz nikt nie rozumie problemow ludzie, ktorzy nie sa dotknieci nosami jak titanicowa góra :o moze i proznosc, ale jestem nieszczesliwa z tego powodu

Gość kasia żenua
Jak ja Cię dobrze dziewczyno rozumiem, mam podobny problem, z tymże w moim przypadku dochodzi jeszcze lekki garb; także jestem piękna i urocza jak klapa......dalej znacie. Ciesz się, że mimo tego defektu, masz powodzenie u mężczyzn, mną się nikt nie interesuje. Zdążyłam się już przyzwyczaić do swojego miejsca w szeregu i staram się odwrocić uwagę od tego kinola. Uciekam w książki, muzykę i nie przeglądam się w lustrach. Czyli mam trochę przejebane:P