Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja z lubiż

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość a ja wam powiemxx
ja rozumiem twoj problem bo moja psiapsiola tez ma ten "problem" i tez chcialabym miec operacje ale nauczona przykladem pierwszej kolezanki ktora musiala operacji dwie przejsc to zastanawia sie nad tym jednak badz co badz to kupa kasy a o efektach tez nie wiesz jakie beda. czasem moze byc i gorzej niz naturalny ksztalt noska :( ze swojej strony powiem ci, ze moja koleznka bardzo skupia sie na swoich wielkich ozyskach mocno je podkresla i odpowiednio pudruje nosek zeby jako tako optycznie go zmniejszyc.

Gość kasia żenua
Kaju, a jaką masz obecnie fryzurę? Wiem, że długie włosy, ale z grzywką czy bez? Ja jestem na etapie zapuszczania włosów, na razie mam lekko poniżej ramion i zrobiłam sobie prosta grzywkę na całe czoło, ale nie wiem, czy to lepiej? Grzywka zmniejsza optycznie nos czy powiększa? Kurewski kichol:/

Gość kaja z lubiż
kasia zenua _> ja zapuściłam włus za łopatki, mam blind włosy i grzywkę na całe czoło i nie wiem czy to dobrze, bo mam ju zjebany umysł chyba :(

Gość sandryn
dziewczyno inne laski maja duzo gorsze problemy jak utrata wzrokua ty sie gilem przejmujesz.. moja narzeczona nie widzi jestesmy razem od dwoch lat niewidoma jest od roku miala wypadek samochodowy nigdy nie zastanawiala sie czy ma duzy nos czy nie.. byla szczesliwa ze sprawnie sie porusza bo zajmowala sie chorymi dziecmi jako wolontariuszkai nie liczy sie czy czegos jej brakuje czy nie w takich chwilach zastanawia mnie dlaczego to ja musialo trafic a nie takie cholerne zadufane w sobie dziewcze jak ty! moze wtedy docenila bys co tak naprawed masz i jakie masz szczescie!!!!!!w koncu jak sama twierdzisz jestes ladna i zgrabna ojej ;/ kurwa pustak

Gość kaja z lubiż
do sandryn -> ja pustak, a Ty prostak, niestety taka prawda, gdy wyrażasz swoją opinię nie zachowujesz przy tym tonu dżentelmena. niestety jestes prostakiem