Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosomak

nienawidze mojej pracy

Polecane posty

Gość rosomak

nienawidze mojej pracy,codziennie chce mi sie zygac jak wstaje z lozka i mysle zem mam to dalej robic.Z drugiej strony zarabiam kupe pieniedze,praca pozwala mi zrealizowac wszystkie zachcianki i daje pewne,dostatnie zycie.Czy ktos tez ma takie problemy

Gość kasia żenua
ja w ogóle nadużywam słowa "nienawidzę" w odniesieniu do siebie i swojego życia, także nie wiem, kto ma gorzej:P Czego najbardziej nienawidzisz w swojej pracy?

Mam dokladnie to samo. Zarabiam sporo, jak na kobiete, ale nie trawie mojej pracy - dojazdow, niesprawiedliwosci, nadgodzin, nieposzanowania dobrze wykonanej roboty, awansow "swoich" ktorzy sie opindalaja. Zmienilabym od reki na taka za 2 500 netto, moze nawet za 2, byle milo, sympatycznie i blisko domu. Ale to cud teraz zmienic prace, wiec nie podskakuje :o

Gość Wrom
Tak naprawdę to lubię swoją pracę i to bardzo ale nienawidzę grymasów szefa, jego chorych pomysłów, czasami mam wrażenie jak gdyby on sabotował własną firmę, tylko po to aby było po jego myśli (wbrew logice i finansom). Z innych rzeczy jakie nienawidzę to lenistwo innych/kompletne olewanie dobra firmy, brak organizacji, czasami mam takie wrażenie, że jestem jedyną osobą, której jeszcze zależy - ale przykład idzie z góry. Poza tym lubię zarobki.

Gość co to są pieniędze
zarabiam kupe pieniedze

Gość skromna dziewczynaa
Wiecie ja sie zastanawiam czy przyjac prace Sekretarki za 1100zl, wiec chyba nie macie najgorzej.. A tak na marginesie czy praca Sekretarki to wstyd?

Gość sad pelny niedojrzalych jablek
rosomak - a moge zapytac w jakim zawodzie lub branzy pracujesz?