Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi proszę

JAK ODCZYNIĆ UROK????

Polecane posty

Gość wydryluje slina cie
nie napisze ci bo nie znam tych regulek, oni przekazuja je sobie z pokolenia na pokolenie, np moja mama umie zdejmowac uroki z dzieci (jak ktos sie malenstwem zachwyca to moze go urzec i nawet czerwona kokarda nie pomoze), kiedys moja babcia to robila ale jak sie urodzilismy przekazala to mojej mamie, jesli ona to komus powie, to juz ten ktos to przejmuje.

Gość koola
kolo bielska podlaskiego jest taka miejscowosc Orla i tam mieszka taka babcia znachorka, slyszalam tez ze odczynia uroki.

Gość pomóżcie mi proszę
no trudno :) Ja tym czasem jestem po drugim moczeniu się w czarcim żebrze. To mi pomoże. Tzn ja wiem że to tylko trawa z wodą, ale to mi poukłada w głowie, psychicznie czuję się naprawdę świetnie. Tylko w nocy miałam dziwne sny, nie koszmary po prostu jakieś takie inne. Bielsko jest niedaleko, jak to co robie nie pomoże to może się przejadę.

Gość pomóżcie mi proszę
bielsko podlaskie! to już gorzej

Gość czarcie zebro
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=8615 fragment, ktory moze Ci sie przydac: "A jeszcze przepis na kąpiel oczyszczającą złą energię: Przygotuj kąpiel z dodatkiem wywaru z czarciego żebra (5 łyżek ziół zalać 2 szklankami wrzątku, parzyć przez ok. 10 minut, potem przecedzić przez gęste sito do wanny) i dodatkiem garści soli. Kąpiel powinna być dosyć ciepła, ale należy uważać, żeby nie zasłabnąć.... więc nie za gorąca. Zapal białą świecę, przez kilka minut w ciszy przeanalizuj wszelkie wydarzenia z Twojego życia. Wyobraź sobie jak bledną problemy, rozmywają się i znikają. Wejdź do wanny i zmyj z Siebie wszystkie problemy, które Ci ciąża, zamknij na chwilkę oczy i wyobraź sobie, jak wszystko to co złe przenika do wody, odkleja się od Ciebie... Zrelaksuj się... Wyciągnij korek z wanny i wyobraź sobie, że problemy wraz z wodą odpływają otchłań. Zrób sobie chłodny prysznic. Świecy pozwól wypalić się do końca. Oczywiście najlepiej taką kąpiel jest zrobić podczas ubywającego księżyc, ale gdy sytuacja tego wymaga dobry jest każdy czas i pora... "

Gość czarcie zebro
Ups ;) nie czytalam wszystkich postow, dopiero teraz zauwazylam, ze juz znalazlas te stronke ;) W kazdym razie, powodzenia!

Gość pomóżcie mi proszę
hehe spoko itak dziękuję. A z cyganką to taka historia, że już nie męczy ludzi na ulicy bo ktoś wziął i jej serio wpierdolił (sory za słowo) więc widać nie tylko mnie napadła ;) Nie wolno się cieszyć z nieszczęścia innych ale jej to akurat nie żałuję.

Gość pomóżcie mi proszę
Jedno jest pewne wam powiem, psychicznie po wczorajszej kąpieli czułam się dziś świetnie. Na jutro mam podwójną dawkę, dwie paczki ziółek. Wymyję to licho na całego :D

Gość nie wiem jak z tymi urokami
jest - ale mnie ostatnio dziwna sytuacja spotkała .... mam to zielsko czarcie - bo czytałam że pomaga dzieciom na spanie a mój roczny synek czasem budził się z krzykiem bez powodu - no i go kąpałam - efekt był ale nie za długo - woda nie mętniała.... 2 dni temu poszłam z dzieckiem na spacer i spotkałam takie 2 dziwne babki - dziwne bo zaczęły nas zagadywać- wypytywać o imię synka i le ma - co już robi itd po tym spacerze synek nagle dostał bardzo wysokiej gorączki - dosłownie momentalnie ... dałam mu syropek... rano znów gorączka i cały dzień marudził - wieczorem coś mnie tknęło żeby wykapać małego w czarcim żebrze.... i wiecie co? JAK RĘKĄ ODJĄŁ! dziecko momentalnie odżyło- syrop był już nie potrzebny... w rodzinie wszyscy zdziwieni - bo myśleli, że pójdziemy do lekarza - a tu dziecko całkiem zdrowe! od razu pomyślałam o uroku ale raczej mały pojęcia o uroku nie miał i to nie kwestia jego psychiki .... ja się tam nie znam ale bardzo zdziwiła mnie ta sytuacja.

Gość pomóżcie mi proszę
hehe... lubie historie na końcu których jest to "mi/nam pomogło!!!" Czy urok wychodzi gardłem? ;) Wczoraj rano mnie bolało tak jak napisałam. Ale dziś... dziś to już absolutny koszmar.

Gość pomóżcie mi proszę
Wiecie co nie wiem czy to od tego czy nie od tego, ale ja się normalnie pochorowałam. Gardło katar kaszel i czuję się słaba jak przy grypie. Dziwne to jak nie wiem, bo ja praktycznie nigdy nie choruję. Od 2 klasy podstawówki chora nie byłam, a tu takie coś.

Nie wmawiaj sobie zlego samopoczucia... Idź do łazienki stań przed lustrem i powiedź "wredna suko koniec z rujnowaniem mojego życia od dzisiaj jestem wolna od tego uroku, wyglądam wspaniale,moje życie od dzisiaj bedzie usłane różami" Trzeba troszeczke sugestii :) Bedzie dobrze kochana a do tej cyganki zło wróci :)

ta klątwa jest tylko "w Twojej głowie" bo w rzeczywistości takie coś nie istnieje. Masz chyba bardzo słabą psychikę, że z takimi pierdołami się przejmujesz. Lepiej zajmij się realnym życiem.

Gość pomóżcie mi proszę
Owszem! Ja wiem że to siła sugesti i wiem że mam słabą psychikę. Jako że wiem o tym próbuję tej mojej psychice wmówić że kąpanie się w zielsku pomoże. Ja to wszystko naprawde wiem. Izolda22 dzięki dobry tekst :) Ja samopoczucie mam całkiem dobre właściwie to cały czas się śmieję, dziś nawet rozśmieszył mnie uwaga... seks między komarami na oknie ;) Zwyczajnie coś pochorowałam się fizycznie. Ale spoko ibuprofen już wzięty.

Gość to nie tylko sila
sugestii moja babcia odczynia uroki zwierzetom i przewaznei placzacym niemowletom pomaga od razu

Gość pomóżcie mi proszę
Cześć! Jestem po trzecim zabiegu. Ja nie wiem czy klątwy to jakieś magiczne fluidy wiszące nad człowiekiem jak czarna chmura, czy też zwyczajnie podświadomość. Skłaniam się ku tej podświadomości. Nie ważne. W każdym razie jeśli to to pierwsze to wymyłam to tym czarcim żebrem. Jeśli to to drugie to wmówiłam sobie że to ze mnie wypłynęło. Spędziłam dzień nad sobą, depilacje, maseczki, peelingi, ładnie paznokcie zrobiłam, pełny serwis. Skoro od jutra zaczynam nowe życie to lepiej być na to przygotowana prawda? :) Później 15 minut w podwójnej dawce czarciego żebra, było to takie ciemne że aż mnie nie było widać w tej wannie. Cokolwiek by nie było ja od jutra rana jestem wolna! I moje życie jest moje. A do pracy zakładam pończochy z koronką zamiast tych burych rajstop. Dziękuję wam za wsparcie. 🌻🌻🌻

Gość blankad
Proszę o pomoc.4 miesiące temu urodziłam córeczke.Jest to moje drugie dziecko.Mała ciągle choruje.Jeżdzimy z nią po różnych specjalistach i każdy ręce rozkłada bo nie wiedzą co jej jest ale oczywiście długie listy leków wypisują ,które wogóle nie pomagają.Zaczynam sie zastanawiać czy to nie jest może klątwa czy urok.Klątwa dlatego że nie rozmawiał z moją matką,która kilka lat temu "życzyła" mi by moje dzieci były chore tak jak ona i by nic mi się nie udawało. Jak do tej pory czego się dotknę to nic mi nie wychodzi. A urok-będąc w 5 miesiącu ciązy trzymałam do chrztu córeczke siostry.Nie wiedziałam wtedy że jest taki przesąd że nie można będąc w ciaży byc chrzestną . Już szukam wszystkiego.Proszę pomóżcie mi !

Gość ostryjagoda
Witam od urodzenia miałem styczność z okultyzmem, "czarami" - "magią". Od 94 zajmuję się głównie klątwami (ze względów zarobkowych) ale poznałem też wiele innych dziedzin związanych z tzw "magią" - wahadełkowanie, tarot (uczyłem się od podstawówki), astrologia, uroki (w tym zdejmowanie), klątwy (w tym zdejmowanie), obee i wiele innych. Służę darmową poradą na wszelkie tematy (ostryjagoda@gmail.com) oraz płatnymi usługami (w granicach rozsądku - nie sprawie że kogoś potrąci auto). Dodam że nikogo nie szkolę - przede wszystkim ze względów bezpieczeństwa.

Gość sensespurified
Hej! Czy możesz napisać, jak wygląda teraz Twoje życie po "odczynianiu" tego uroku??? Czy to czarcie żebro Ci pomogło?? Widzisz pozytywne zmiany?????

Gość podobno przeklęta
ja tez nie wiem, co robić, z tym że w moim przypadku chodzi o klątwę, którą podobno rzucono na mnie ponad 20 lat temu. tak twierdzi wróżka-znachorka, na kręgosłup pomogło, poza tym jej przepowiednie - niestety złe - się sprawdziły. mówi, że nie da jednak rady odczynić na mnie tej klątwy (swoją drogą, że taka "prosta wiejska kobiecina" z drugiego końca kraju niż skąd ja pochodzę, doskonale opisała co się ze mną dzieje powiedziała na co i kiedy zachorowałam, jak to się odbywało - przyznam, że to było zdumiewające. to było prawie rok temu. Podobno kobieta, która mnie przeklęła już nie żyje. to jakaś klątwa na wszystkie sfery życia w nieskończoność. np. kiedy zaczynam wreszcie dobrze zarabiać, wykrywają u mnie komórki nowotowrowe. mój ukochany i najlepszy przyjaciel zdradza mnie w tym czasie z brzydką i wulgarną babką po 60-tce (jest starsza od naszych rodziców!), po czym bierze z nią slub, biorę kredyt na mieszkanie, sprawdzam dewelopera nawet przez "wywiad gospodareczy", wczesniej oddawał wszystko na czas, a teraz spóxniasię już 2 lata. itd. nie wymyślam, to się naprawdę zdarzyło. poza tym od czasu, kiedy to ponoc zostałam przeklęta coraz bardziej choruję (wtedy nagle całe moje ciało pokryło się okropnymi ropnymi wrzodami, byłam dzieckiem, jak ta znachorka to zgadła?!). , mam już grupę inwalidzką (oczywicie bez renty). NIe dam rady tak dłużej. Byłam u księdza egzorcysty. Bez skutku. Miałam nadzieję, ze ta znachorka zdejmie klątwę,ale upiera się, że nie da rady za żadn pieniądze. że bardzo jej przykro, bo nie jestem zła. ksiądz te powiedział,ze takich miłych, naiwnych stworzonek to się zło czepia. tylko co zrobić,zeby przestało?

Gość odczynianie uroków to Qmarii?
Czy zna ktos Qmarii? Szukam kontaktu, ponoc jest dobra w odczynianiu rokow. Widzialam rozne wpisy ale zero namiarow. Czyona przyjmuje tylko osobiscie?

Gość już wszystko wiem
koorwa XXI wiek, a oni uroki odczyniają

Gość Realistka ggg
rzeczywiście, w XXI wieku takie mrzonki;) Jednak coś w tym jest skoro ludzie szukają osób o takich zdolnościach i w to wierzą. A ta Qmarii?

Gość byłam w Sopocie
Byłam u Qmarii w srode. przyjela mnie i gadalismy ponad dwie godziny. na urok zalapalam sie na sierpien. Wczesniej nie mozna

Gość tak to widze
to jest wszystko nic daje wam wszystkim ostrzezenie uwazajcie szczegulnie na men z a.p lub afryki niektórzy po rozstaniu nawet nie wiecie ze potrafią sami lub przy pomocy swoich kaplanów vodoo rzucac takie klatwy ktore potrafia zniszczyc twoja rodzine a na koncu ciebie i na to nie ma ratunku musi byc ona cofnieta przez tego co to zrobil lub wyzszego od niego w ich religii .......

Gość xyzzza
zrobilam to plywaly farfocle, czuje sie nieco lepiej, mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy!

Gość Honey8
Witam! Nie myślałam nigdy, ze coś takiego jak zauroczenie kogoś w ogóle istnieje. Niestety jest to prawda. Wiem wiem ktoś kto tego nie przeżył nie uwierzy, ale to jest prawda. Podam Wam przykład z własnego życia. Byłam z chłopakiem w stałym związku bardzo się kochaliśmy i strasznie nam na sobie zależało. Niestety znalazła się dziewczyna, której obsesją stała się miłość do mojego faceta. Na początku pokazywała obcym ludziom, którzy mnie nie znali moje zdjęcia i mówiła jaka ja jestem zła. Następnie znalazła dostęp do naszych wspólnych zdjęć i w programie Paint zaczęła gumką wymazywać mnie z zdjęcia. Mówiła mi, że nie wiem co to jest miłość, że ja nie potrafie kochać, że jestem zła i takie tam rzeczy. Wysłała mi zdjecia na których nie miałam oczu.Chłopak odszedł do niej. Ja do dzisiaj po tym rozstaniu a to już ponad cztery lata nie zaznałam z żadnym chłopakiem szczęścia. Zawsze po jakimś czasie zmieniali sie oni nie do poznania, nie mieli dla mnie czasu, olewali , zdradzali, oszukiwali. Na dodatek zauroczyła mi samochód. Kiedy tylko go kupiłam wyskoczył mi na drogę pies, przestały działać wycieraczki, dopadło mnie gradobicie, elektroniczna brama zamknęła mi się na samochodzie itp. Dziwny zbieg okoliczności.

Gość m@m
Witam! Mam wielką prośbę, a mianowicie szukam kogoś kto zajmuje się zdejmowaniem uroków w Krakowie lub okolicy. Pilnie potrzebna taka osoba bo ja już nie daje rady!