Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający dziewczyny

gdzie w internecie można poznać dziewczynę?

Polecane posty

kalkulują, niekóre za bardzo....ale tak juz mamy, instynkt, chcemy mieć oparcie w facecie również finansowe, facecie który będzie kiedyś głową rodziny....piszę jak jest nie czarujmy się. Oczywiście dużo dużo dziewczyn przesadza w tej kwestii, podczas gdy same niewiele robią i nie chce im się pracować, ale to inna bajka. Tak czy inaczej nie ma się co dziwić że np 30 latek na zasiłku po dajmy na to filozofii, bez większego pomysłu na życie nie jest atrakcyjnym partnerem.

nieslodka16338 w końcu jakiś konkret dzięki szukając informacji na necie w powstałych dawniej tematach o portale na różnych forach rzuciły mi się w oczy takie adresy jak: ilove sympatia randki o2 i coś jeszcze ale nie pamiętam co :-) wydaję mi się że najtrafniejszym wyborem będzie po prostu portal z największą liczbą użytkowników albo nie umiem albo muszę się zarejestrować żeby móc poszukać profilu wpisując nick

Aggie85 spodobało mi się kafeteriowe określenie "nieudacznik" :-) więc jestem nieudacznikiem jeśli szukam dziewczyny? (nie żony, matki moich dzieci etc) materializm nie ma się nijak do tematu szukania partnera przez internet ale nadmienię tylko że jeszcze bardziej śmieszą mnie kobiety które kalkulują "każdą złotówkę" swojego potencjalnego TŻ a potem udają że nie widzą lub jawnie akceptują jego niewierność. nazwałbym to niedoskonałością gatunku żeńskiego heh

kto tak mówi że jesteś nieudacznikiem oj proszę Cię:O A kafe zbyt poważnie nie traktuj bo tu jest trochę jak w krzywym zwierciadle. są niektóre materialistkami, takie owakie itp, ale wierz mi Wy też kryształowi nie jesteście. I może faktycznie jeśli znaleźć jakąś odpowiednią partnerkę to mniej instrumentalnie do tego podchodź. Nadal proponuje życie realne gdzie będziesz miał możliwość podejść i się usmiechnąć, a nie net w którym każda i każdy może napisać co się komu żywnie podoba.

Gość nieslodka16338
Ale jest tak jak mówię, aby napisać musisz mieć aktywację konta. No, chyba, że pod zdjęciem, badź w swoim opisie umieścisz nr swojego gg. Ale za to moga ci zablokować konto na jakiś czas. Faktycznie, aby znaleźć konkretny nick, musisz mieć na tym portalu konto i skorzystać z wyszukiwarki zaawansowanej.

nieslodka16338 znalazłem Cię w inny sposób na pierwszy rzut oka jesteś 100 % w moim typie , mieszkamy w innym województwie więc nie ma przeszkód żebym Ci tak zasłodził ponieważ następnego etapu naszej znajomości nie będzie w każdym razie zachęciłaś mnie do skorzystania z oferty tego portalu hehe ps. rozumiem że odbierasz wiadomości mailowe na adres który podałaś? chciałem spytać Cię o coś na temat zareklamowanej przez Ciebie strony

Aggie85 "kto tak mówi że jesteś nieudacznikiem oj proszę Cię" nikt nie powiedział ani nie zasugerował tego, zrobiłaś na mnie wrażenie osoby na poziomie i myślałem że zajarzysz że zwyczajnie pytam poruszając kwestię tego jak dziewczyny odbierają chłopaków którzy nie palą się do małżeństwa nie chodzi o drugą skrajność , traktuję dziewczyny poważeni jeśli na to zasługują ale nie myśląc o całym życiu np jak w planowaniu rodziny wiele moich decyzji życiowych i finansowych taka kobieta mogłaby ocenić jako nieroztropne

Gość nieslodka16338
Zachęcam cię, bo dziewczyny są tam naprawdę ładne. Oczywiście, mozesz napisac na e-maila, jesli chcesz o cos zapytac, również na forum, jak juz wolisz. powodzenia zyczę;)

nie chodzi o palenie się do małżeństwa:) widzę że nie zrozumiałes. ogólnie mam wrażenie że trochę nie wiesz czego chcesz. Ale dobra już mniejsza o to

nieslodka16338 napiszę za jakiś czas , nie wiem jeszcze czy moje zainteresowanie portalami randkowymi to tylko przypływ chwili :-) Aggie85 tracimy nić porozumienia najwyraźniej ponieważ jak doskonale wiem czego chcę, jednakże mocno rysuje się w moich oczach prawdopodobieństwo niezrozumienia moich oczekiwań przez Ciebie. wam mówię dobrej nocki a sam pewnie nie zdążę się nawet położyć w związku ze studenckimi obowiązkami w terminie dnia jutrzejszego, a to wszystko po to żeby nie być nieudacznikiem :-D :-D :-D

Gość sajmon83
witam was jestem tu nowy i tesz szukam dziewczyny tylko stały zwionzek mnie interesuje.

Gość jkjkljjljop
ja jestem chętna poznać faceta lolol

Gość trelka2000
Szukajacy dziewczyny, a skąd jesteś dokładnie? Ja też z wielkopolski;P

Gość dj--- daniu;
jeszcze odnośnie pewnej pani która tu napisałla. otóż faceci mają na kobiety orać, żaden dla was jet nie atrakcyjny? jesteśćie takie puste i tak beznadziejnie , pochłoniete materializmem , kobieta zawsze miala we mnie oparcie , ale ja dam i też chce coś brać. bo wiesz nawet z najgorszego ........ studia pana nie zrobią. tak jak z materialiski nie bedzie skromnej kobiety. przed taką postawą kobiet niech bóg broni... trzeba sie wspierać w życiu, anie dawać po zaworach. wy rodzicie dzieci i po 3 też atrakcyjnosc wam siada no nie/?

Gość Heniuś
W Internecie nie znajdziesz dziewczyny, tylko pasztet :) Jak się chce mieć dziewczynę realną, to się jej szuka w świecie realnym. Chyba, że zależy komuś na związku "oo" (online only) - to proszę bardzo. Dla mnie szukanie realnej dziewczyny w Internecie to taka sama głupota jak zaczepianie na ulicy dziewczyn żeby im proponować cyber sex :) Na cyber sex szuka się ludzi w sieci a na sex realny np. pod blokiem (właśnie przeszło kilka dziewczyn, wyglądały całkiem całkiem, teraz nieco chłodniej to wszyscy wylegli na ulice, heh). Kto tego nie rozumie straci tylko czas. Internet to ostanie miejsce gdzie bym dziewczyny szukał.

Gość gość
Ty. Ladna

Gość gość hrabia
Poznałem w internecie fajną i ładną dziewczynę 28 lat ja 33 , fajnie nam sie rozmawiało mieliśmy zbliżone poglądy na życie . Przez dwa miesiące umawialiśmy się w naszym mieście wszędzie kawiarnia , restauracje , kina , teatr, parki a mamy piękne parki .W drugim miesiącu dała się pocałować było wspaniale , całowaliśmy się namiętnie , ona widziała że w spodniach robi się ciasno po prostu normalna reakcja penis sztywny, tak przez jakiś tydzień całowanie ,podnieta, no i do domu ja swojego ona swojego. Spotykamy sie ponownie więc pytam czy mogę coś więcej , zgodziła się , ręka moja sięga piersi , twarde w miarę duże , sutki nabrzmiałe , ręka posuwa się do krocza rozchylam stringi i mam łechtaczkę w palcach zaczynam się nią bawić zrobiła się mokra i zachęca mnie do szybkich ruchów by osiągnąć orgazm , udało się . Ja ze sztywnym penisem i bolącymi jądrami jadę do domu ona też .Na następnym spotkaniu omawiamy pewne sprawy dotyczące naszego wyjazdu na wycieczkę , ona pyta czy może mi zrobić loda bo widzi że męczę się , gdy wyjąłem penisa sztywnego i obejrzała go z każdej strony stwierdziła że jest troszkę za duży na penetrację muszelki , loda zrobiła zobaczyła ile spermy oddałem na jej rękę uwierzyła że mnie jądra bolały z podniecenia .To było nasze ostatnie spotkanie , nie chciała się więcej zemną spotykać , żadnych wyjaśnień nic nul , zero , wyjaśnienia . Po roku przypadkowo spotykamy się w galerii handlowej , spotkaliśmy się przy kasie w kolejce . Wyszła za mąż jest w ciąży spodziewa się córki , jest zakochana w mężu . Wyjaśniła mi nagłe zerwanie , bała się mojego penisa , wystraszyła się , ok przyjąłem do wiadomości i szukam dalej partnerki do założenia być może rodziny . Za mały obawy czy podoła dać rozkosz , za duży obawy czy nie będzie bolało , jest tyle sposobów do kochania że nie powinno to kobiecie sprawiać problemu , no cóż , pozostaje ręka od czasu do czasu .Szukamy dalej

Gość gość
Na jakimś czacie pewnie

Gość ADam

Najlepiej w klubie, dobry bajer to podstawa. tutaj masz wszystko opisane krok po kroku 
www.imbir.elblag.pl/sposob-na-rozkochanie-kobiety/