Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipcowa poprawinowa

Czerwona sukienka - może być?

Polecane posty

Gość lipcowa poprawinowa

Cze Waszym zdaniem czerwona sukienka pasuje na poprawiny?

Gość kiziumiziu10100
a czemu nie??

Gość lokatka
pewnie :) do tego jakies fajne dodatki w jednym kolorze - ostatnio widzalam gdzies (pewno w jakiejs gazecie) kobiete w czerwonej sukience i srebrnych butach i dodatkach, miodzio!

Gość lipcowa poprawinowa
To fajnie ;) Nastawiam się na szukanie czerwonej sukienki. Mam jedną, taką "małą czerwoną" już chyba 6 lat i nadal to jest moja ulubiona sukieneczka, już wysłużona, ale nadal mi się podoba. Jestem brunetką i pasuje mi ten kolor, więc pomyślałam, że skoro jako Panna Młoda będę wyróżniała się w bieli to na poprawiny idealny do tego będzie czerwony ;) Dziewczyny, ale w jakim kolorze dodatki byłyby najlepsze do czerwonej sukienki? Jeszcze nawet nie mam żadnej na oku i jak nie znajdę ładnej w tym kolorze to wybiorę w innym, ale chciałabym już wiedzieć :) BO na pewno jasne tak jak już ktoś napisał, ale dokładnie jaki kolor ?:)

Gość lokatka
ja juz napisalam ze pieknie wygladaly srebrne dodatki do czerwonej sukienki :) czarny tez fajnie, tylko to dosc oklepane zestawienie - "na biedronke" :P

Gość lipcowa poprawinowa
No tak, przepraszam - nie czytałam uważnie :) Czarnego nie chcę, ale srebrne dodatki mogą być super.