meliniada 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 witam, od razu powiem że wiem że jest setki takich tematow itp.. aleeee ja mam taki problem ze jade za tydzien na 18 "koleżanki" ktora znam tlyko z neta, przez jakies 3 lata piszemy gadamy itp itp i nie wiem co jej kupic;o pomocyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meliniada 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meliniada 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 ok dzięki, a moze ktos jeszcze ma jakies takie pomysly?? bo ja na prawde jestem w kropce, nie znam jej zbytnio, nie wiem do końca co lubi co nie ;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dlaciebiewszystko 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Jak osiemnasta to na pewno coś głupiego/śmiesznego. Jakas fikuśna bielizna (może być sexy, albo śmieszna) ja swojej znajomej kupiłam taką z cukierków :D dostała też pełno miśków i wibrator :D Wiadomo jak to między dziewczynami :D :D Ty ją słabo znasz i masz problem, a my jej wcale nie znamy, więc co możemy poradzić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach