Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka z Windsorów

Na pohybel

Polecane posty

wredny prowokator pomarańczowy Intelekt? Od kiedy to służy do podniecania? zapytaj retro dowiesz się, że od zawsze:P

Ike, zbierz sto tysięcy podpisów z poparciem, a uwierzę poparciem kogo ?? ciebie? to na jednym głosie poprzestaniemy:P

Ike, skoro bez łopaty nie pomorze, to masz - na poparcie swojego gwiazdorstwa!! Ja tam reklamy nie potrzebuję, każdy mnie poznaje po zerojedynkach, a jak się bardzo postarasz to nawet Ty :P

Gość Luśka z Łindsorów
Ike jak to dla kogo ? Dla męża ! Niechaj stanie do wyborów.

skoro bez łopaty nie pomorze to może w góry:P ty topik zgłosili nam na śmietnik

ja cię dawno podejrzewałam tylko ta królowa mi nie pasowała potem przemyślałam sprawę że przecież bym wiedziała, że to ja piszę pod pomarańczą i wtedy już wiedziałam!!

"potem przemyślałam sprawę że przecież bym wiedziała, że to ja piszę pod pomarańczą i wtedy już wiedziałam!!" :D :D :D (nick był przypadkowy, pojawił sie na topiku goscia, ktory mógł mieć w zerojedynkach, czyli na forum KAZDA kobiete. Czyli tak samo jak ja być belgijską królową) :-)

widzisz, jak się bardzo starasz, to we wszystko wierzysz, ale rada jest taka, ze staraj sie średnio, bo nie che, zeby ZS miał Cię na stałe wyciągnięcie ręki w klubie pelikana (wtedy naprawdę bee zazdrosna o ten poświęcany Ci czas) :P

widzisz, jak się bardzo starasz, to we wszystko wierzysz znowu luska się złapała tralalalalala nie che, zeby ZS miał Cię na stałe wyciągnięcie ręki a to takie buty.... ale dobrze , że się publicznie przyznajesz:P

Ike sie złapała na to, ze ja się złapałam, a to Ci dopiero - moment historyczny, czy co? to był podstęp:P lusiu widzę w tej dziedzinie też kulejesz:P

Ike, wyjaśnijmy sobie przed snem - ja kuleję tylko wtedy, kiedy wiem, że po pierwsze uno, piszę rzeczy zbyt niewiarygodne nawet dla Brum, po secundo dos - przyznaję się do tak samo niewiarygodnych rzeczy, zeby nasz autorski topik o naszym życiu uczuciowym miał więcej wyrazów w dniu premiery!

pomarańcza mi dziś pisała, że tylko winny się tłumaczy:P

Ike, a to co za podstęp z tym sugerowaniem pomarańczowych autorytetów?? Bo przecież chyba nie piłaś w dniu dziecka? to był egzamin na twoją czujność zdałaś

i tym optymistycznym akcentem ... ;-) podsumowanie dnia: topików założonych - jeden zdanych testów - mnóstwo wypitych jednostek alkoholu - zero wysłanych do monitora uśmiechów głupiego do sera - duuuużo :-)

rozumiem lusiu że 1 (słownie jeden) egzamin to juz nadto ??:P