Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolutorium

absolutorium

Polecane posty

Gość absolutorium

niedługo mam absolutorium w związku z zakończeniem studiów :) ciesze sie na nie bardzo alerównież bardzo niepokoję, ponieważ dostałam 3 zaproaszenia, a zaprosiłam już 4 osoby, wczesniej starosta roku móiwł mi że oprócz miejsc siedzących są także stojące wiec miałam wyjście z tej sytuacji, a dzisiaj sie dowiedziałam że są tylko wejścia na zaproszenie (tylko miejsca siedzące). oczywiscie 2 zaproszenia dla rodziców, 3 dla brata, a 4 maiło być dla jego dziewczyny. Nie wiem jak Jej odmóiwć, bo specjanie z bratem przełożyli swoje sprawy by być na tym absolutorium. Dodam że nie przepadam za nia a ona tym bardziej za mną, i wiem że jak jej "odmówię" to powiększe konflikt :(((( pomocyyyy

Gość absolutorium
absolutorium jest w tą niedzielę :/

Powiedz szczerze jej osobiście jaka jest sytuacja. Im dłużej zwlekasz tym gorzej. Spotkaj się z nią i powiedz, że wiesz, że przełozyli sprawy i wiesz jak jest między wami, ale to było niezależne od Ciebie i że przepraszasz. Nie będzie miała powodu, żeby sie na Ciebie wściekać skoro to nie Twoja wina.

Gość absolutorium
dzieki za odpowiedz ! bede musiała tak zrobic, ale to będzie zerwanie kontaktów między nami bo tu naprawe sytuacja jest napięta. dodtakowo moi rodzce przyjezdaja specjalnie na to z zagranicy, brat z dziweczyna zrezygnowali ze swojego mieszkania a przez pare dni beda mieszkać u nas, no i to kompletnie okropna sytuacja, bo ja sobie tego nie wyobrażam.. rodzice brat i ja pojedziemy na absolutoriumm a ona zostanie u nas w domu, to nie przejdzie.. kurcze jestem załamana tą sytuacja.. wiem ze to mój błąd jednak byłam przekonana że miejsca stojące są pewne :/

Gość Selena .............
porozmawiaj z ludźmi z roku - może ktoś nie wykorzysta wszystkich swoich zaproszeń i chętnie ci jedno odstąpi. Ja na przykład na swoje absolutorium nikogo nie zapraszałam. Skończenie studiów było na tyle oczywiste, że po co to tak "świętować" :).

Gość absolutorium
ja się ciesze na to zakończenie :) przyjadą Rodzice itd :) będzie miło :) ale cały czas myśle jak dyplomatycznie wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji .. już podzwoniłam po ludziach i mam sosunkowo mały rok tj. pare osób, i wszyscy potrzebują zaproszenia :(

Gość fasfaqfaqqqqqqqqqqqq
to pogadaj z osobami które to organizuja że zaprosiłas jeszcze jedna osobę moze cos wykombinują

Gość jenk
Też miałam 2 zaproszenia dla rodzicow a okazało się ,że wchodzili wszyscy chętni ,nikt ich nie sprawdzał (Poznan aula UAM 0

niech przyjda wczesniej i zajma sobie miejsca - przeciez nikt krzesełek nie będzie liczył a w ostateznosci jakis facet postoi zreszta pewnie 20% i tak nie przyjdzie 🖐️

Gość absolutorium
prawdopodobnie w piętek jest próba także rzeczywiście pogadam i może ich uproszę ! chociaż z nerwów chyba do piątku nie przetrwam :/ tak to jest jak nie sprawdza samemu informacji tylko przyjełam info od starosty że są miejsca stojące :/ przeszło mi przez myśl, że w niedzielę obsługa może nie bedzie sprawdzać, ale to za duże ryzyko, no i w złe sytuacji postawiłabym tą dziewczynę, a mimo że nie przepadamy za sobą, szanuję Ją bardzo bo to dziewczyna mojego brata i jest z Nią szczęśliwy.... dziękuję wszystkim za odp :)

Gość do jenk
a kiedy było Twoje absolutorium

Gość chinatka
do jenk-> cipo chyba napisala ze w niedziele:O

Gość do jenk
umiem czytać ze zrozumieniem, w przeciwieństwie do ciebie ... w niedzielę będzie miała absolutorium ta dzewczyna, a jenk napisał że juz miał !! nie zawsze w niedziele są te uroczystości a chodziło mi również o rok !! czy w tym roku, czy w ubiegłym !

Gość absolutorium
hej ! Jestem juz po :) było cudownie ;) Udało mi sie od organiztorów dostać dodatkowe zaproszenie :)) byli Rodzice, Brat no i Jego Dzewczyna :) naburmuszona ale była :)

Gość u mnie bylo 8 osob
choc tez na glowe przydzielalismy 3 zaproszenia. ale ja jako staroscina i organizatorka moglam sobie pozwolic:P