Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisareczkapisarkaaaa010

ZACZĘŁAM PISAC KSIĄŻKĘ..

Polecane posty

Gość ja też kiedys pisałam dawaj
Ale - szacun dla Twojej pasji. Ja sama kiedyś pisałam, ale wyrosłam z tego. Dziś jestem bardziej wymagajacą CZYTELNICZKĄ, nie PISARKĄ. Ale pisz, być może po nitce do kłębka będziesz kiedyś tańczyć w tańcach z gwiazdami jak Kaśka Grochola:) Pozdr

drumdrum- poszło.. hm, z jakiego gatunku :P? nie potrafie Ci odpowiedziec, nie znam sie w ogóle na pisaniu :P wątek utraconej miłosci .. tak się zaczyna, ale mam w planach wprowadzenie jeszcze innych, bardziej pikantnych :P

Dzieki.doszlo:)poczytalam troche.jak dla mnie ok.jedyne co to nie powtarzaj co drugie zdanie ,,Richard,,.zapowiada sie fajnie,ale kiedy wkrocza bardziej erotczne watki bedzie ciekawiej:)

Gość jedna miarka
też się załapię? diefremde@wp.pl

Gość Olusiammm
Olcian5@o2.pl-poproszę pilnie!! Na pewno ocenie;-)obiektywnie

Czytałam bardzo, bardzo dokładnie, żeby sprawiedliwie skomentować. Nie piszę książek, nic z tych rzeczy, ale za to bardzo dużo czytam, bardzo różnych rzeczy. Jeśli chodzi o twoją książkę, to jest dobra, biorąc pod uwagę fakt, że nie masz żadnego wykształcenia. Sporo jest błędów, ale te zawsze można poprawić. Jak dla mnie w tekście jest za dużo wykrzyknień, chaosu, determinacji. Gratuluję pasji, pisz dalej. Jeśli coś jeszcze naskrobiesz to zapisz sobie mojego maila i wysyłaj :)