Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marelia

Czy to prawda że wysokim ludziom lepiej idzie nauczeniesię jazdy samochodem?

Polecane posty

Gość Marelia

Słyszałam, że podobno jak laska jest bardzo niska (150 cm) i facet bardzo niski (170 cm i poniżej) to trudniej im idzie nauczenie się jazdy samochodem i pierwsze godziny na placu manewrowym powinni spędzić z poduszką pod pupę. Czy to faktycznie prawda? Czy jeśli ja jestem kobietą i mam 149 cm wzrostu to bardzo będę miała ograniczoną widoczność na jazdach? Mam 18 lat, już nie rosnę i chcę iść na prawko!!

Ja ma 159 i szybko sie nauczylam:) a za tydzien egzamin, boje sie jak skurwysyn... :o

Gość bo to tylko niscy faceci
poniżej 170 cm mają problemy z jazdami. Sama mam znajomego kurdupla, straszny z niego pokraka bo ma 169 cm wzrostu i do dziś nie może nauczyć się jeździć. Przez niski wzrost!!!

a co ma to do nauczenia się jazdy?? ja mam 160cm wzrostu i nie przeszkadzało mi to, siostra 155cm i jak chciała widzieć maskę to jej instruktor pod tyłek poduchę dawał

Gość czyli jednak instruktorzy mają
poduszki ??? Bo ja jestem facet i mam tylko 168 cm wzrostu i chcę iść na jazdy. Myślałem żeby sobie kupić poduszkę ale skoro instruktorzy mają to chyba nie będę musiał co? :)

ja mam 164 i jakos bez problemu zrobilam prawko :D duzo tez od auta zalezy

Gość Marelia
Rozmiar buta mam 36, ale i tak wiem że większość młodych dziewczyn ma rozmiary ponad 40. I takie stopy fakt są najlepsze, najbardziej podniecają facetów ale ja mam 36 i trudno :(

Gość wzrost ma znaczenie
przy placu manewrowym!! Jeśli facet jest bardzo niski i ma poniżej 170 cm (nawet 1 cm) to jest pewne że obleje plac!! Dlatego wtedy najlepiej niech sobie poduszkę podłoży tak, aby maskę widział!!