Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zakrecona___

Wspomnienie z wakacji - zobaczyłam jego ogłoszenie i poczułam TO w sercu..

Polecane posty

Gość ona_zakrecona___

Poznałam niesamowitego mężczyznę w wakacje rok temu, jednak nie mogłam z nim być, ponieważ byłam i jestem w związku i pomyślałam, że to chwilowe zauroczenie. Wiem, że on był mną zainteresowany. W ciągu tego roku czasem o nim myślałam.. Wstyd się przyznać. Czasem oglądałam się z nadzieją, że go spotkam. Teraz zobaczyłam jego ogłoszenie w sprawie pracy(jego ojciec prowadzi firmę) i poczułam wielkie ukłucie i już zaczęłam jak nienormalna planować, że wybiorę się niby przypadkiem w prawdopodobne miejsce, w którym on tymczasowo będzie pracować pewnie.. Jestem nienormalna. Też tak miałyście kiedyś? Myślicie, że jest to tęsknota za czymś niespełnionym czy może jakieś uczucie? Wiem, że zostanę tu zmieszana z błotem, ale mam faceta 4 lata, jednak nie układa nam się od 2 lat - nie potrafimy razem żyć a ja nie potrafię się rozstać - nie umiem podejmować takich decyzji. Z drugiej strony nie wiem już, czy to jeszcze miłość. Kiedyś szalałam za nim, ale tyle się wydarzyło, że teraz boję się przyszłości a myśl o ślubie wywołuje u mnie myśli w stylu: nie mogę wziąć z nim kościelnego, bo wtedy już zawsze będę z nim związana.. A boję się życia z nim. Nie potrafię określić swoich uczuć. Może Wy przeżyłyście kiedyś podobne wahania? Jak to się skończyło?

Gość zxzxzxzxzxzxzxzxzx
kurwa, juz sobie przypomnialem co zapomnialem kupic w sklepie, dzieki 🖐️

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup____
up