Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

wolicie nie mieć baby w ogole ? czy mieć jakas brzydka?

Polecane posty

Gość przerwa przeciez Ty nie
no to 16 😴

blokers no to ładnie :classic_cool: móje konie leżą na półce 😭 no pomarańczo tak :P

może nie będę cytować :classic_cool:, ale mogę wywnioskować, ze nie Twoim dzieckiem jestem :P a tych kucyków pony to ja całe stado mam :D

tak myślisz? :( kurcze ale to nie jest tak łatwo, to trzeba czasu trochę poświęcić :classic_cool:

hehhe :classic_cool: dzięki:) ale wiesz mam długie paznokcie i to trochę ogranicza :P no a poza tym kucy dużo... ;)

blokers dzieki:P a ja zaraz spac ide bo caly tydzien zaliczam egzaminy i w miedzy czasie praca ..padnieta jestem, masz moje gg?

blokers to stare gg:P odkad sie przeprowadzilam zalozylam sobie nowe tak wogole co tam slychac u ciebie?

i mów do mnie " Look I'm your father" :classic_cool: czyli jednak jest taka opcja :P myślałam, wnioskując po sposobie pisania że lekko po 20 :)

Quicksand, no to nowego nie mam :P Zapodaj na blokers@onet.pl :) U mnie generalnie bez większych zmian, poza przeniesieniem życia do świata rzeczywistego po wyleczeniu kończyny ;) W szczegóności zaś nadal nie obaliliśmy Perełki Mocnej ANI JEDNEJ! Mintaja, opcja zawsze jest ;) Sposób pisania bywa złudny. Mogę napisać i tak, że pomyślisz, że mam ponad 50 lat :classic_cool: