Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

wolicie nie mieć baby w ogole ? czy mieć jakas brzydka?

Polecane posty

spookoloko- no to mówi samo za siebie, nie? no cóż przypadki chodza po ludziach :classic_cool:

Przerwa no właśnie nawet go nie ma, nosz ku żeby we własnym domu tel zgubić? blokers, że sekretarka mojego ojca czy ojca armii moherowej? :classic_cool:

aha, no to jest podejrzane, bo ja nie jestem jego sekretarką a nr chyba nie pomyliłam :classic_cool:

o! kurcze, że ja na to nie wpadłam to jest myśl ! Tak to on! Już ja sobie do niego pielgrzymkę w sprawie telefonu zrobię! :classic_cool:

To weź legitymację szkolna bo inaczej pod sutannę Cie nie wpuści i nie znajdziesz aparatu :classic_cool: Spadam spać, lepiej bądź grzeczna bo jeśli okażę się twoim ojcem, to majteczki przetrzepię za przesiadywanie po nocach na zbereźnym forum :P

ten tekst:D misiu85- a moze zrobimy to u mnie? młoda90- dobra zróbmy to w końcu, bo juz mi sie klikanie znudziło... misiu85- tylko ubierz cos sexownego.... młoda90- to gdzie mam przyjechac? misiu85> na Rydygiera wiesz gdzie to? młoda90- ...mieszkam na Rydygiera zaraz u Ciebie bede miśku tylko podaj mi dokładny adres misiu85- czekaj powiem córce, zeby pojechala do babci...zostaniemy sami młoda90- ok młoda90- z/w stary cos chce ode mnie młoda90- ej...sorry, ale ojciec powiedział mi przed chwilą, że babcia zrobiła konfitury i mam po nie jechac:/ misiu85- yyyyy a jak masz na imię w ogóle? młoda90- Agnieszka misiu85- (NO SIGNAL)

dobrze Ojcze :classic_cool: :P 🖐️ ;) Przerwa no właśnie chodzi o to ze baterię miałam słabą 😭 no ale żeby tel w torebce zgubic, harkor :classic_cool: spokoloko to pewnie moja babcia już o tym wie! Bo ona wiadomo oddana słuchaczka :P

no w sumie, to będę grzeczna i idę szukać fona i spać :classic_cool: Chyba wszyscy już śpią to ja też 😭 byeee 🖐️ :) :) :)