Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samawlondkuikot

polska agencja nieruchomosci na Ealingu ? ????

Polecane posty

hej potrzebuje namiarow na jakas poska/polskojezyczna agencje nieruchomosci w Londynie, najlepiej w okolicach Ealingu, moze ktos pomoze, szukam mieszkania, ale ta bariera jezykowa ...:( swoja droga tyle polskich skepow, fryzjerow i takich pierdol a czegostak konkretnego brak :( z gory dziekuje za pomoc

Gość do cebie kolego
szukaj -------------------------------------> cooltura czy goniec czy cos albo do szkoly marsz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

Gość kasza gryczana
przejdz sie po ealingu i popatrz czy agencje maja wywieszke na szybie, Mowimy po Polsku i tyle...

Gość bardzomloda77
Hej,polecam Property Shop na Hanwell, kawalek od Ealigu ale zajebiste dwie laski siedza w biurze i zawsze pomoga! Mi super studio znalazly i wprowadzilam sie w 3 dni! Wszzystko po polsku:) Polecam , looknij na stronke www.propertyshop.uk.com i maja tez po polsku.

hej, dzieki za rade.... ucze sie jezyka, niestety mozolnie mi to idzie :( to wina braku czasu, bo pracuje 6 dni w tygodniu i chyba nie mam talentu do jezykow obcych. Problem tkwi w tym, ze nigdzie nie widuje takich wywieszek... gdzie taka widzialas? pomocy bo juz dalam wypowiedzenie tu gdzie mieszkam dzieki Wam z gory

Gość bardzomloda77
Nie pracuj tak ciezko ttylko sie za jezyk wez to lepiej na tym wyjdziesz czlowieku!!! Zajrzyj na Hanwell moze cos pomoga te laski.Powodzenia.

dzieki wielkie bardzomloda77 weszlam na strone i wyglada to bardzo obiecujaco, wszystko tlumaczone na polski :) jutro tam zadzwonie napewno

Gość hello mate
jest chyba biuro na elingu firmy anglopol czy jakos tak kumpel kozystal ale mowi ze stare pryki siedza polskie i ciezko chawirke wyczaic chcom duzo papierow od rodakow

Gość hunslowmyhome
dobrze ze powstal taki topik !! mam juz dosyc tych zdziercow agencji, zczardzowali mnie za referencje a potem nie oddali kasy a domu tez nie dostalem, co za dziadostwo !! czy to wogole jest legalne ? pomocy zarabiam niezle bo 230 na tydzien i moja babka tez ma dobra kase na kliningu a powiedzieli ze nas nie stac na 1 beda za 730, szok!!! ps. zadzwonie jutro do tej polskiej agencjii dam znac czy warto wogole....

Gość hunslowmyhome
aha ten link na gorze nie dziala :( jaka to jest ta ich strona? www.prpertyshop.uk.com? pomocy !!!!!!!

Gość crazybjacz
:D kolego zjadasz literki, jakbys kliknal poprostu to by zadzialalo mi dziala :) bylam w tej agencji ale nic nie maja dla mnie, fajnie tam ale co z tego jak nie ma mieszkan, dziewczyny zaczynaja dopiero ale zycze im good luck, bo czegos takiego brakowalo. up up :D

Gość aletolondyn
bylam tam i spoko, polecam, mila obsluga :)

Gość bonvoyage
Property shop jest spoko, mam od nich flat i wszystko wporzadlu, dziewczyny naprawde znaja sie na rzeczy, pomoga doradza. Polecam

Gość podnoszęęęęę
bo ja też mam problem ze znalezieniem mieszkania :( już miesiąc szukam agencja podana wyżej nic dla mnie nie ma na chwile obecną a ja praktycznie od niedzieli powinnam się wyprowadzić z obecnego mieszkania więc jak ktoś ma namiary na polskojęzyczną agencję na Ealingu to będę wdzięczna maonnia@gmail.com

Gość BarbraStreisantttt
Bylam dzisiaj w tej agencji i obejrzalam 4 flaty, nawet maja sporo ofert w porownaniu do innych w ktorych bylam, mila obsluga i przytulne biuro :P Pogadam z mezusiem i jutro damy chyba zaliczke na jedno, naprawde ciezko jest teraz o przyzwoite mieszkanko, a ceny ... :(

Gość 4 Seasons Residential
Firma 4 Seasons Residential powstala w 2008 roku, z siedziba w Londynie przy ulicy Crewys Road 56. 4 Seasons Residential jest wiodaca polska agencja nieruchomosci na angielskim rynku. Zajmujaca sie sprzedaza, kupnem, wynajmem i zarzadzaniem nieruchomosciami. Wysoko wykwalifikowani pracownicy sluza profesjonalna rada oraz zapewniaja mila i fachowa obsluge klientow. Zapraszamy Panstwa do zapoznania sie z nasza aktualna oferta. Jestesmy przekonani, ze wsrod naszych propozycji znajda Panstwo taka, ktora spelni Panstwa oczekiwania. Z powazaniem. Grzegorz Kuras Company Director. www.4seasonsresidential.co.uk Lokalizacja: North West London, Golders Green

Gość Agencja Nieruchomosci Londyn
Firma 4 Seasons Residential powstala w 2008 roku, z siedziba w Londynie przy ulicy Crewys Road 56. 4 Seasons Residential jest wiodaca polska agencja nieruchomosci na angielskim rynku. Zajmujaca sie sprzedaza, kupnem, wynajmem i zarzadzaniem nieruchomosciami. Wysoko wykwalifikowani pracownicy sluza profesjonalna rada oraz zapewniaja mila i fachowa obsluge klientow. Zapraszamy Panstwa do zapoznania sie z nasza aktualna oferta. Jestesmy przekonani, ze wsrod naszych propozycji znajda Panstwo taka, ktora spelni Panstwa oczekiwania. Z powazaniem. Grzegorz Kuras Company Director. www.4seasonsresidential.co.uk

Gość wakacje w hipsznii |:))))
pieken ceny macie tam hahah

Gość ealingranger
Ta agencja na Hanwell jest spoko, mamy od nich dwa mieszkania, jedno ja z chopakiem wzielismy a drugie nasze kuzynostwo. Najbardziej cieszylo nas to ze w koncu z kims dalo sie dogadac i to ze mozna bylo zalatwiac wszystko z jedna osoba, jak wczesniej bralismy z Castla to nigdy nie mozna bylo sie dodzwonic do osoby ktora sie zajmowala sprawa, z tego wyniknelo duzo nieporozumien i oczywiscie wleklo sie to w nieskonczonosc, pomijajac to ze mielismy szczury na chacie !!! Oj ciezko o normalna agecje teraz jest :( zal ale polecam property shop, sa ok :D

Gość Mieszkania w Londynie
Polecam polska agencje nieruchomosci w Londynie 4 Seasons Residential. Zycze powodzenia w szukaniu. :)

Gość hevendolly
Witam przylanczam sie do tematu i tez polecam property shop na hanwel, mila konkretna obsluga i bardzo cenne doradztwo w sprawach mieszkaniowych. Wynajelam przed nich posrednictwo bardzo fajny dom i jestem zadowolona :) :p

Gość StyczenTo Moj
do Agencja Nieruchomosci Londyn chyba ta strona wam nie dziala :(

Gość zamieniemezanapsa
pomocne panie dzieki ktorym znalazlam fajny flat z dwojka maluszkow po tym jak moj byly zostawil nas na lodzie ... :( dziekuje ! godne polecenia

Gość gość
W wiekszosci agencji pracuja polacy. Property Shop na hanwell radze mijac szerokim lukiem. Naciagaczki, kretaczki, wprowadzaja w blad. Przed podpisaniem jakiego kolwiek papierka skonsultujcie to z kims kogo znacie... P.S. "bardzomloda77" napisala: Hej,polecam Property Shop na Hanwell, kawalek od Ealigu ale zaj**iste dwie laski siedza w biurze i zawsze pomoga! Mi super studio znalazly i wprowadzilam sie w 3 dni! Wszzystko po polsku Polecam , looknij na stronkewww.propertyshop.uk.com i maja tez po polsku. Laski!!! smiechu warte:) Jedna z nich wyglada jak facet

Gość londonlondon1980
Do gosc : "W wiekszosci agencji pracuja polacy. Property Shop na hanwell radze mijac szerokim lukiem. Naciagaczki, kretaczki, wprowadzaja w blad. Przed podpisaniem jakiego kolwiek papierka skonsultujcie to z kims kogo znacie... P.S. "bardzomloda77" napisala: Hej,polecam Property Shop na Hanwell, kawalek od Ealigu ale zaj**iste dwie laski siedza w biurze i zawsze pomoga! Mi super studio znalazly i wprowadzilam sie w 3 dni! Wszzystko po polsku Polecam , looknij na stronkewww.propertyshop.uk.com i maja tez po polsku. Laski!!! smiechu warteusmiech.gif Jedna z nich wyglada jak facet " .... sorry znam te dziewczyny osobiscie i wielokrotnie mi pomagaly, uwazam ze znaja sie na rzeczy i prawie mieszkaniowym, jestes jakims zgorzknialym polaczkiem, ktory pisze niepochlebne komenty bo w zyciu mu nie wyszlo... zal.pl ... aha i komentujac wyglad nie zapomnij wstawic swojej foty zebysmy sie tez mogli posmiac :D

Gość gość
Witam jakie maja wymogi w tej polecanej agencji?

Gość Sali88
ja znam świetną stronę na której przeróżne agencje nieruchomości wystawiają swoje produkty,ale po co płacić za prowizje? jak można to wszystko ominąć. A to dzięki immobi http://www2.immobi.pl/

Gość gość
http://www.propertyshop.uk.com/properties.php?status=lettings〈=pl nie polecam,3 dni przypominalam zeby mi adres wyslali smsem , 6 stref przejechalam z chorym dzieckiem aby zobaczec mieszkanie a oni 10 min przed spotkaniem odwolali spotkanie mowiac ze nie aktualne, a dobrze wiedzieli ze jade z drugiego konca londynu, na dodatek nie przeprosili i wyslali mi na emaila zdjecia drugiego mieszkania na ktore nawet nie chce patrzec one bed room za 1200 przesada

Gość gość
te pozytywy na temat property shop to se same pisza , raz do nich dzwonie pytam o mieszkanie a jedna do mnie mowi ze jak nie ma depozytu to znaczy ze jest wolne mieszkanie ja tam jade a to zajete bylo ??? a co to najpierw sie umowe najmu spisuje a dopiero depozyt a nie biara ponad 2 tys funtow za one bed room i jeszcze w konia ludzi robia,