Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samawlondkuikot

polska agencja nieruchomosci na Ealingu ? ????

Polecane posty

Gość PiotrBak
Kazdy ma swoje doswiadczenia z agencjami, wiadomo niekoniecznie dobre (agenci wogole maja niewdzieczny zawod, jak to bywa w posrednictwie), natomiast o tej agencji nic zlego nie moge napisac, mam przez nia juz trzecie mieszkanie, wszystko bylo na czas i profesjonalnie zalatwione, komunikacja dobra i najwazniejsze to ze nie dobijaja swoimi oplatami administracyjnymi jak np. DEXTERS £600 !!!! /: ... Polecam

Gość gość
Ludzie narzekacie ale kto wam karze korzystac z ich uslug ??? Wiadomo, chodzi o to ze to jedyna polska agencja - po angielsku nie bylibyscie tacy wyszczekani :) :) :) tak to bywa jak sie ani me ani be - to sie ma maly wybor :D koniec koncem i tak wrocicie tam, bo kto wam wynajmie cokolwiek na beneficikach i zeby bylo PO POLSKU hahahahahah :D Zalosni ludzie z wygorowanymi roszczeniami reprezentujacy POLSKIE GETTO LONDYNSKIE - rant over....

Gość bardziak
Firmy nie znam, ale ogólnie jeśli korzystać to tylko z pomocy fachowców, to zbyt poważny temat. Zobaczcie to - jartom.com/nieruchomosci/Millenium-Logistic-Park-Bierun-Bierun-2737ahhw,61,hale,,w,0,,,2737a Nie ma co ukrywać, że sytuacja sprzyja inwestowaniu, tylko tutaj mówimy o kwotach wyrażanych w milionach złotych.

Ja skorzystalam z uslug Eurooms LTD. Fajna obsluga, wszystko poszlo sprawnie I szybko. Nie jest to wysoki standard, ale jak na Londyn, za te cene to bardzo dobra opcja.

Gość gość
za te cene - to znaczy za ile?

podalam nazwe agencji.(Euroooms tld.) wiec mozna sobie sprawdzic ceny na stronie internetowej. ja place 130£ tygodniowo, za pokoj z podwojnym lozkiem, w Walthamstow. mysle, ze to jest dobra cene. dla to jest rozwiazanie tymczasowe. potem sobie sama poszukam mieszkania. jednak przed przyjazdem wolalam wszystko zalatwic za sprawa agencji, zeby nie bylo problemu

Gość gość
czy ktos jeszcze korzystal z uslug eurooms? to moze byc jakas sciema. mozecie cos napisac, co myslicie o tej firmie? szukam agencji i nie moge sie na nic zdecydowac.

Gość feikr 23
Cześć Widzę że rozmawiacie o nieruchomościach i ich wynajmowaniu. Chociaż szukałam innej informacji o Toruniu Poszukuję mieszkania na wynajem w toruniu i Twoja strona http://mieszkania.torun.pl mnie wciągnął. Ciekawie napisane. Naprawdę fajny wątek. Narazie

Gość Ewelinka 34
Hej Widzę że rozmawiacie o mieszkaniach i ich sprzedawaniu. Chociaż szukałem czegoś innego o okolicach Torunia Poszukuję mieszkania na wynajem w toruniu a ten tekst http://mieszkania.torun.pl mi się spodobał. Interesująco napisane. Poważnie, dobry tekst. Pozdrawiam