Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta_pomarańczka

czy kiedykolwiek zdradziłaś/eś ?

Polecane posty

Gość serek-kiri
tak calowanie to zdrada

Gość inesssss20
zdradzałam nie zaluje ! to był trójkąt ja mój chłopak i ten trzeci.., ! mojego chłopaka nie kochałam .., byłam z nim bo pewne okoliczności nie pozwalały mi zerwać ..juz z nim nie jestem lecz zaluje ,ze wtedy nie zerwałam ! ten trzeci super chłopak ..zakochałam sie w nim niestety powiedziałam mu prawdę ,ze mam chłopaka przedstawiłam sytuację ..niestety nie zrozumiał ...powiedział mi tylko ,ze to on by mógł kiedyś być na miejscu mojego chłopaka ..i zakończył znajomość!!! a ja płakałam po kontach straciłam być moze wielka miłość noi później doprowadziłam do końca 2 letniego zwiazku z moim chłopakiem , z którym juz nie jestem.Miałam nauczkę ,ze się nie oszukuje ..choc byłam fer wobec tego trzeciego wyznałam prawdę , a mojemu nic nigdy nie powiedziałam .. bo po co.. Kazda historia ma czegos nas nauczyć ..!ale w następnym zwiazku to ja byłam zdradzona,trudno było mi sie z tym uporać i zrozumieć tragedia ..dość ,ze zdradził to i zerwał ...ale o dziwo później chciał wrócić było juz za poźno zmądrzałam !! Teraz jestem szczesliwa ja kocham i jestem kochana ...to nie jest tak ,ze jak juz raz ktoś zdradził to później się to powtórzy ..Ci którzy przez to przesli juz wiedzą jak to jest ..teraz tylko jest ta niepewność czy oby znowu nie bedzie takiej sytuacji.. Choć sensem naszego zycia jest spróbowania wszystkiego ja sie przekonałam w oby dwie strony ..!!! teraz jest juz ok ...kazdy dorosleje i rozsądnieje ..

Gość zraniona0000
inesssss20 mądre słowa. Ja nie chciałabym być zdradzana :| raz wystarczy..